.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Велико Търново

Ако си махна мустачките с пинсета, кога ще излезнат пак?

momi4e sam i imam musta4ki,ako gi mahna s pinseta koga 6te izleznat pak?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на rakiQ
    утре

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az moite gi maham s kola maska. Imat nujda ot pochistvane moje bi sled 2-3 sedmici pak.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Аз ги махам с лентички ... веднъж в седмицата.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз мойте с кола маска.

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Az moite gi maham s kola maska. Imat nujda ot pochistvane moje bi sled 2-3 sedmici pak.
    Не боли ли?
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Град
    Велико Търново
    az gi mahnah ve4e s pinseta,neznam koga 6te mi izleznat otnoovo dano utre kato se sabudq da ne prili4am na SOM
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Не боли ли?
    Не,мен само първия път ме боля и то съвсеееем малко,няма страшно А с пинцета попринцип се късат космите и после стават по-дебели.
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Повече от фен Аватара на plamka
    като а първи път е по - добре с лентички, защото са по - тънки и нищо няма да направиш с пинсетка... после вече не излизат наведнъж и можеш и с пинсета да си ги махаш

С лентички Veet...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    на мен пък ми казаха че било по добре с пинсета от колкото с кола маска..с кола маска се обрасвало повече

Cruel Intentions

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    на мен пък ми казаха че било по добре с пинсета от колкото с кола маска..с кола маска се обрасвало повече
    Prikazki vsqkakvi. Istinata e, che kato si poglednesh vejdite, imash kosymcheta, koito se vijdat, no ne mogat da se mahnat i chernee, s kola maskata tova go nqma. A dali boli - ne moga da kaja, che e bolka, pyk i se svikva, ot tolkova godini veche si chistq mustacite, che veche ne mi pravi vpechatlenie.

Град
    Bucharest, Romania
    Prikazki vsqkakvi. Istinata e, che kato si poglednesh vejdite, imash kosymcheta, koito se vijdat, no ne mogat da se mahnat i chernee, s kola maskata tova go nqma. A dali boli - ne moga da kaja, che e bolka, pyk i se svikva, ot tolkova godini veche si chistq mustacite, che veche ne mi pravi vpechatlenie.
    ами после като почнат да излизат пак наново и нали трябва да поизчакаш малко да порастнат за да ги махнеш пак с кола маска и...много ли се виждат?

Cruel Intentions

Веднъж започнеш ли да ги махаш трябва да продължиш няма как...боли не боли-махаш На мен ми писна вече и смятам да отида на лазерна епилация

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

aham taka si e

Козметичка ми е казвала,че да си скубеш косми по лицето е направо ъпсурд.Отиди на лазерна епилация,струва 30-40 лв.

Лазерна епилация е решението , макар , че е по-скъпо , пък и ако се съчетае с фото епилация , изчезват завинаги , но трябва да отидеш поне 6-7 пъти .

Град
    Bucharest, Romania
    и това съчетаване колко ще ни излезе а преди това някой беше писал 40-50 лева...ама това е само за едно ходене нали?а ако трябва да отидем 5,6 пъти...5,6 пъти по 40-50 лева е

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си