- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако си махна мустачките с пинсета, кога ще излезнат пак?
momi4e sam i imam musta4ki,ako gi mahna s pinseta koga 6te izleznat pak?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Руса кукличка
Az moite gi maham s kola maska. Imat nujda ot pochistvane moje bi sled 2-3 sedmici pak.
Аз ги махам с лентички ... веднъж в седмицата.
Не боли ли?Първоначално написано от Nadelina
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
az gi mahnah ve4e s pinseta,neznam koga 6te mi izleznat otnoovodano utre kato se sabudq da ne prili4am na SOM
![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Не,мен само първия път ме боля и то съвсеееем малко,няма страшноПървоначално написано от AnChItOoOo
А с пинцета попринцип се късат космите и после стават по-дебели.
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
като а първи път е по - добре с лентички, защото са по - тънки и нищо няма да направиш с пинсетка... после вече не излизат наведнъж и можеш и с пинсета да си ги махаш
С лентички Veet...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
на мен пък ми казаха че било по добре с пинсета от колкото с кола маска..с кола маска се обрасвало повече![]()
Cruel Intentions
Prikazki vsqkakvi. Istinata e, che kato si poglednesh vejdite, imash kosymcheta, koito se vijdat, no ne mogat da se mahnat i chernee, s kola maskata tova go nqma. A dali boli - ne moga da kaja, che e bolka, pyk i se svikva, ot tolkova godini veche si chistq mustacite, che veche ne mi pravi vpechatlenie.Първоначално написано от mystery`girl
Първоначално написано от Nadelina
ами после като почнат да излизат пак наново и нали трябва да поизчакаш малко да порастнат за да ги махнеш пак с кола маска и...много ли се виждат?
Cruel Intentions
Веднъж започнеш ли да ги махаш трябва да продължиш няма как...боли не боли-махашНа мен ми писна вече и смятам да отида на лазерна епилация
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
aham taka si eПървоначално написано от mystery`girl
![]()
Козметичка ми е казвала,че да си скубеш косми по лицето е направо ъпсурд.Отиди на лазерна епилация,струва 30-40 лв.
Лазерна епилация е решението , макар , че е по-скъпо , пък и ако се съчетае с фото епилация , изчезват завинаги , но трябва да отидеш поне 6-7 пъти .
и това съчетаване колко ще ни излезеа преди това някой беше писал 40-50 лева...ама това е само за едно ходене нали?а ако трябва да отидем 5,6 пъти...5,6 пъти по 40-50 лева е
![]()
Cruel Intentions