- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм, ще се самоубивам
Много съм отчаян от любов, зарязаха ме и мисля да се самоубия...Ходихме толкова дълго и накрая нищо, къса ми се сърцето...Моля помогнете
Да си прережа вените,да скоча пред влак, да бръкна в контакта или да се прострелям с огнестрелно оръжие..?
Направих 700 поста, имба съм а ?муахаха,деба всеки който ме quote не ще види "тайното" съобщение...
Едит: 755 вече ^^..
The Spark
Вземи една игла с хероин и се набоди. Така ще умреш , но с максимален кеф. Успех...
Уау как не се бях сетил, мерси за съвета![]()
The Spark
Bravo be i ti li ... neska baq narod e sklonen kam samoubiistvo nai veroqtno do mesec v foruma 6te ostanem dosta po malko hora![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Руска рулетка![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
otivai v parlamenta i streliai na red
Първоначално написано от BoSSMan
Eto tova e dumata eto tova e nai pravilnoto mneniesloji si bomba vlez vatre i se samovzrivi ... 6te sloji6 krai na makite na balgariq i na svoite maki no za jalost nqma da si tuk za da vidi6 6tastieto na horata
spiram da govorq da ne te razobedq
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
май само аз ще ти кажа да не се самоубиваш![]()
ангелче съм си![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Qka ideqПървоначално написано от Make_Me_Laugh
The Spark
Ама ти сериозно ли?! Стига бе!Не мислех, че ти ще напишеш нещо такова! НЕДЕЙ ДА СЕ САМОУБИВАШ ЗАРАДИ НЯКОЯ!
![]()
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Хаха, обаче ме кефи как му се върза. Ех ангелче, не усети ли иронията![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
за мен ли става въпрос? и кой каза че съм се вързала?? хаха аз ако бях щях да му пиша хиляда простотии да го разобеждавам, защото по коментарите му съдя че е пич.. а вече те са на изчезване..Първоначално написано от Wrathchild
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Как може да се базикате така?! Много гадно ми стана...Първоначално написано от Wrathchild
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Поглеждам само заглавието за поредния самоубиващ се и вече си казвам саркастично наум "А, сефте"...
Някак си малко ми писна хора, които ни най-малко не са видели очарованията и разочарованията на живота да ми говорят, че не искат да живеят.И то заради някаква си пачавра или някой кретен.
![]()
Въпросът ми е какво печелите като се самоубиете?! Отговор: нищо. Само дето губите и живота си, в който повторение НЯМА!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Кат иска да се самоубива- прав му път. Ко иска- да му се кефя, че г0 прави ли ? Писнало ми е 0т глуп0сти
Първоначално написано от Say It Right
xhah tozi koito shte se samoubiva naistina ndali stoi i pravo tuka bezmisleni temi prosto utivad i se samoubiva kfa ti e polzaata ot taq tema xaxa am kat sa samoubivash davai ama taka smao bqgash ot problemite pokazva kolko si slaba i ot 4asti tapa 4e da sa samoubivash sorry ama e taka seki ima problemi da tragnem da sa samoubivame li sq!?
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
eee az ako bqx... golemi geroistva 6tqx da napravq predi da se samoubiq .. ii sled tfa moje bi ... 6tqx da se ydavq nqk1de...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
![]()
![]()
Nikoi do sq ne me e quotenal :>
The Spark
Сигурно ти е много гадно,но все пак тя не е единственото момиче на този свят.А пък,ако вече много ти е гадно гледай пак да тръгнат нещата.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Първоначално написано от 5StaR
да го набием всички дновременно на майка ти щот си тъп гей
ти еба майката![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ти на колко години си?Айде стига с тия простотий,че ще се самоубиваш бе,с това нищо няма да оправиш.
И аз съм имала доста гадни моменти,но ВСИЧКО СЕ ПРЕЖИВЯВА!!!Разбери го,не се задълбавай толкова,знам много ти е гадно,но всяко зло за добро.Всички това казват "искам да се самоубия",но ако всички го бяха направили нямаше да има хора...тцтцтцтц Животът е само един,не го пропилявай,заради поредната кучка,а помисли и разбери защо всичко е стигнало до тук.И гледай да не повтаряш грешките си занапред!
Не се отчайвай,така нищо няма да постигнеш.Успех.Оправяй се.
![]()
Стегни си, момче си и трябва да си силен, даже и за момичетата се отнася...Зарязали ви и вече "ауу, ще се самоубия".Доста лигаво и детско...
Да бе, точно на тебе говорех. И защо пък на теб да ти казвам ангелче, при условие, че над мен беше писала Rebellion Angel? На нея говорех, в случай, че не си разбрала.Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!