- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм, ще се самоубивам
bojeeeee biva li taka?![]()
pyrvo 6te kaja 4e spored men si adskiqt saldurza tova nedei da se samoubiva6!
![]()
a pyk ako samo se byzika6 i ni ebava6 vs tuka i spami6...miiii togava 6te kaja 4e pak si super sladyk no bez gram akyl v glavata![]()
Първоначално написано от Riot
Аз веднъж взех на баща ми револвера,сложиш един патрон,завъртях барабана и щтракнах.Не гръмна,оживявах,в момента в който въртях барабана пак,се осъзнах,че едва ли късмета е до безкрай и че винаги мога да умра.Тогава се замислих дали не мога да променя живота си по някакъв начин,да го направя добър и щастлив,да се забавлявам.Пробвах и успях донякъде.Бях истински щастлив,още помня онези месеци,накрая всичко се прееба заради мен и много мислене.Пак се депресирах,влюбих се и се оправих.В живота винаги има поне няколко кратки щастливи момента които не си имал никога и си струва да ги видиш.Защо да се отказваш от тях доброволно,помисли над това!
А когато всичко стане нетърпимо,живота ти стане ужасен,тогава просто си кажи "Майната му и това ще мине",избягай от проблемите,ако не успееш решиш или просто изчакай да отмине всичко и търси щастието.Откажеш ли се- губиш!
Не знам дали темата е ебавка ама ако сериозни го мислиш това което написа,виж какво ти пиша аз и се осъзнай!Аз съм живял в Ада години наред и до ден днешен съм жив и здрав,напук на всички!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Хахахах само ти се усети май а ?Първоначално написано от skatemore
... Базикам се, мн ясно че няма да се самоубивам аз да не съм някъв идиот..
ПС. Белия цвят рулира а ?
The Spark
То на прикаски е лесно да се самоубиеш ама кат земеш да го правиш.....
Отиди в циганската махала и направи атентат![]()
А тея които са хващат са пълни идиоти или може би идиотки![]()
![]()
Амии кажи на някой друг да го направи вместо теб,така ще е по-болезненоКажи му първо да те застреля,после да те обеси,после да те намушка на няколко места с нож,после да те хвърли от 50-тия етаж,после квото е останало от теб-на кучетата и котките от близкия контейнер.^^
П.С. Сори за бруталността,просто това го мисля на един човек![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Наабз ..научете се да виждате "скритите" съобщения![]()
The Spark
Аа как така ще се самоубиваш бе... нее, не може така, все има една причина да останеш на тоя святЯя си помисли пак хубаво
Какво като та е остайла оная... голям прас, тя губи :P Да ходи да бере джанки !!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
евала брат, ние сме с теб
ю кен ду ит, ор уи ду ит фор ю
ако искаш може от покрива на строителния да скочиш, ше направим и един клип![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тва е идея ама не смятам, ае ся ме quote-ни(пърия пост) и виж закво отворих тоя топик :PПървоначално написано от tuzaro
The Spark
ааа бати про-то сиПървоначално написано от 5StaR
никога нямаше да се сета
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Tва е защитна реакция против модераторите![]()
![]()
The Spark
Tva za parlamenta i heroina mi haresa 1 6te toarve6 BG ot makite dr 6e umre6 s kef.. izbirai
Хахахахахахах Как може да има хора дето се вързват аххахахахаха![]()
--------------------------------------------------------
Отидете на първа страница - маркирайте текста от началото до signature-а и ще разберете истинския смисъл на топика ^^ ...Ако не сте разбрали след това обяснение...начи сте мега злета :P
The Spark
Първоначално написано от 5StaR
Да ти влезе смок в аналното отверстие![]()
Нз какво ще прави там смокаПървоначално написано от GolDeeN
![]()
The Spark
защото в предния си коментар още преди нея писах да не се самоубива, и после казах "ангелче съм си" ами sorry че несъм разбрала..Първоначално написано от Wrathchild
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Хапва лимонче ии![]()
Кво ста бе мушмороци, така ли си убивате времетоЖалко, че когато по мое време се разбивахме с истински истории за смърт, любов и прочие вие сте си играели с кофичката и лопатката на пясъчника
![]()
Даам значи сега ние сме млади, а ти си дъртПървоначално написано от BAYO
![]()
![]()
The Spark