- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм, ще се самоубивам
emi spored men ne tr da se samoubiva6 i mislq 4e nqma da go napravi6 puk i ne si struva taka bqga6 ot problema i 6te vidi6 4e tukmo kogato si se predal se poqvqva ne6to dr za koeto si zaslujava da jivee6. tva go 4ux v edin film oba4e sam se ubedila 4e e to4no takataka 4e uspex i ne se predavai
![]()
I za kvo sha sa samoubivash? Zaradi nqkvo momiche...Ami eto edna ideq: Grumni se !
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
не се научихте да четете постовете преди васНикога няма се самоубия в пърия ми пост с бял шрифт( не се вижда ако не маркирате текста) пише направих 800 или 900 поста не помна просто не исках модераторите да локнат топика
![]()
The Spark
Никога. Lewl казах никога....![]()
The Spark
Хаха само недей бърка в контакта, все пак трябва да си красив за погребението, няма да плашиш хората я... Идейката с игличката ми са струва най-удачна хем щи е кеф хем ще си изпълниш решеното![]()
Бахти живота от скука докаде докарва![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
To se taq dali ще бръкна в контакта, на мен косата винаги ми е изправена на горе..такава ми е прическата кво да се прави..
The Spark
браво бе. много оригинални идеи имаш за живота си. давай само така