пушите ли цигари, или какъвто и да е вид наркотици?
ако да- защо??
ако не- браво!
аз лично не пуша и съм много против това
и ми става смешно като питам някой "защо пушиш?" и да получа отговор "защото това ме прави готин/а"![]()
но нямам нищо против хората, които пушат (най-добрата ми приятелка го прави)
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
edin put kato bqh na 6-7 godini dqdo mi si be6e ustavil cigarite melnik mislq 4e bqha i az re6ih da upitam 2 puti si drupnah i ne mi haresa zagasih q i pak q ustavih v kutiata
inu4e nikoga ne sum i nqma da pu6a!
пуших 5 години и ги отказах на 1ви ноември. Пуших мара 2 години и нея отказах само, че по-миналия ноември. Друсах 1 година екстази и амфети- и тях отказах (лятото) Ем, ся живея здравословно - внимавам какво ям, ходя на фитнес, грижа с за себе сиДаже алкохол не пия
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Пуша. От доста време, ве4е дори не знам колко е, ама е пове4е от 3-4 години. Пуша, защото ми харесва, защото ми помага, когато съм имала кофти ден, защото като запаля цигара, ми става по-леко. Може да е тъпо, окей, но аз имам нужда от това и си е ли4но моя работа дали ще се тровя или не.
![]()
Робинята на Quench
![]()
![]()
ne pu6aaa :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ЪЪъъ.Хора Стегнете се Малко!?Как може да пушите бе?В ред ли сте..Като станете на 30 години ше заприличате на бабички с ужасна кожа..цялата на дупки!Отвраааттт..майка ми пушеше около 15 години и ги спря ама ако знаете ква и е ужасна кожата и са неможе да я оправи...Ако искате да загрознееете на 30 си пушете![]()
pushaa da
zashto --- zashtoto mi namalq apetita da moga da otslabna))
i treva pushaa toest pushehe i sega ama mnogo rqdkoo
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
am pusha ... ama sas-4ev sedmicata edin dva pyti nishto losho
ina4e cigari,alkohol i narkotici ne,samo sas-4e
(izvinqvam se za latinicata ama neshty ne moga da si smenq ezika)
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
не пуша![]()
http://www.impulse.bg/qven --> az
lol moje da ti namalq apetita no ot cigarite se debeleeeeeeeeeee! NIKOI LI NE TI GO E KAZVAL?!Първоначално написано от LoLiPoP4o`
Първоначално написано от Riot
Аз не пуша,цигареният дим ме задушава.
Hora kolko ste glupavi ! Viq gultate samo dim za cenata na jivota, toest viq ne uvajavate tqloto si i 6te umrete !
NE ne pusha![]()
Pusheneto e toolkova vrednooo, a i si e edna izlishna zavisimost, vseki poznava varli pusha4i, znete kolko sa bezpomoshtni kogato im se pushi mnogo, gotovi sa na vsi4ko.
Nqma nikakav smisal da se pushi! Kakava e ideqta? Da se pravish na "gazar"? Da imash kakvo da pravish v kafeneto? Da imash terma za zapoznanstvo?
Ne mislq 4e neshto takova si zaslujava da riskuvasg zdraveto si.
НЕ! НА ВСИЧКИ, КОИТО ПУШАТ -![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 6:45 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
edin put kato bqh na 6-7 godini dqdo mi si be6e ustavil cigarite melnik mislq 4e bqha i az re6ih da upitam 2 puti si drupnah i ne mi haresa zagasih q i pak q ustavih v kutiata
inu4e nikoga ne sum i nqma da pu6a!
Abe ti za kakav se mislish be na 6 godini she si drapnesh 2 pati nali ot 1 via pat she umresh s nerazvitite ti drobove za kvi ni imash ta she govorish tuka da lajesh![]()
![]()
![]()
Ako ti trea neshto pitai kav podpis bez lis i himikalka !
soulja_girl4e,на мене също никой не ми го е казвал,от цигарите не се дебелее .. дебелее се тогава когато се спрът.
Наистина цигарите бъркат и в джоба и в здравето,но за съжеление преди две години незнам къде ми беше акъла да се науча да пуша .. сега не мога да ги откажа .. опитвала съм всякакви начини,но не става и не става .. тфа е ..или пък може би нямам воля ? .. незнам .. пф
Пуша и трева но рядко .. друго нещо НЕ ПУША ! (макар че и тфа е досатъчно)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
[quote="SINDEL"]Пуша. От доста време, ве4е дори не знам колко е, ама е пове4е от 3-4 години. Пуша, защото ми харесва, защото ми помага, когато съм имала кофти ден, защото като запаля цигара, ми става по-леко. Може да е тъпо, окей, но аз имам нужда от това и си е ли4но моя работа дали ще се тровя или не.[/quot
и аз сам на същото мнение,и аз пуша.
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.