Ami ne moga da kaj , 4e pu6a.. no vseki den po 3-4 si drupvam... ne za da se pravq na gotina, a kogato ne6to mi e nervno
И мен ме задушава цигарения дим... Не знам как ги пушите тия цигари![]()
еlsy![]()
Principno ne pusha. No palq. Ponqkoga e vseki den. Drug pyt ne pusha cql mesec. Zavisi ot nastroenieto mi.
Пуша. Защо? Харесва ми.
има и други начини,по който можеш да отслабнеш!Цигарите не са решение,и много хора на възраст от 13-17 години се заблуждават с това!А относно тревата,малко хора са запознати с това,как вреди на организма,до каква степен и т.нПървоначално написано от LoLiPoP4o`
АЗ НЕ ПУША!
На мен сестра ми ми даде да си дръпна когато бях на 6 за да ме отврати..Като се гледам сега съм жива така че стига изказва "компетентно мнение" ..От една дръпка щял си да умреш.. Добре като е така...Първоначално написано от Chingy_
![]()
![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
mi da pu6a ot okolo polovin godina i mejdu drugoto nz za6to po4nah :X:X ama sega mislq da gi spiram za6toto razbrah kolko vredat kogato po fizi4esko me nakaraha da ti4am posle 30 nemoga da po4na da di6am kat horata a nz dali izbqgah i 300-400 metra i plus tfa ve4e mi pisna seki den po 3 leva za cigari i mai v nai skoro vreme 6e gi spiram
izvinete me 4e ne pi6a na kirilica ama ne mi ba4ka
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Пуша ,защото ме кефи и ме кара да се чувствам по-добре.Когато съм нервен пуша.Пия си също задължително в петък и събота се събираме с цел да се напиеме![]()
НЕ! МРАЗЯ ЦИГАРИТЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Не пуша! ( само когато ми е адски гадно си драпвам 1 или най-много 3 пъти)
ПУШЕНЕТО УБИВА!![]()
( искам да набия това в главата на майка ми и баща ми )
Не пуша - предостатъчно дим съм поел от майка си. Късам всякакви контакти с пушачи (добре че на моята възраст не са много), и не мисля да пропивам/пропушвам.
9 клас
Пуша , но сега съм в процес на спиране... повечето хора казват , че няма бивш пушач , но нищо не пречи да опитам
![]()
------------------------------------------------------------
нЕ пушАаа Аз съм Спортист :P![]()
милен се кАзвам някои ако иска да ме Види Мм www.impulse.bg/user/milen4y1 или на скаип:milen4oo1
милен се кАзвам някои ако иска да ме Види Мм www.impulse.bg/user/milen4y1 или на скаип:milen4oo1
Цигари съм пробвала,но не ми харесва и за сега не пуша.Наркотици не съм опитвала.![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Есествено.Пък ако си на 13-14 години от една дръпка се забременяваПървоначално написано от siLenT_scReaMs
![]()
Teens,don't smoke!
който не е разбрал,ташак си прая ;д
никога не казвай никогаПървоначално написано от angelkata_dqvolkata
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
категорично не
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
да пуша ама никога не си зимам цигари винаги искам на мойте приятелки и пуша за да съм интересна пред тях и момечетата иначе няма да имам приятели(бзк) иначе не пуша ... много рядко с някой като съм някъде да друпна една цигара , но това е
![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
v tozi sluchai nqma kak da ne go kaja!!!Първоначално написано от ludia_s