.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86

Тема: пушиш ли?

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]

NE PU6A I NIGOGA NQMA DA PROPU6A
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

Не за всичко...

Не пуша и то нищо!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    пуша.. цигари ми пуша ги защото..вече съм се пристрастила и не мога да ги спра

sladky2009
    Guest
    Вече пушаа мн се радвам всичките ми фр пушат и не искам да ме мислат за тъпа..така че и аз пуша и вече съм голяма

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    не пуша

Град
    София
    Да, пуша цигари. Защо ли? От глупост честно казано. Дали си зависим от тютюна - ми не съм, но към навика, да. Решил съм да спирам цигарите, когато си намеря сериозна приятелка, която не пуши и са и неприятни така да кажем. Попринцип знам колко е вредно, че няма и смисъл, загуба на средства, здраве, но това е причината. Наркотици никога не съм ползвал дори и трева.

Град
    гр. Варна
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    Вече пушаа мн се радвам всичките ми фр пушат и не искам да ме мислат за тъпа..така че и аз пуша и вече съм голяма
    ако бях заедно с теб ..и ако знаех че пушиш за да не си тъпа пред хората...не за тъпа, а за малоумна щях да та помисля...не че не те мисля за такав и сега...не не...ти наистина не си наред момиче...
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Повече от фен
    Град
    sofia
    1.Малък съм да пуша, пия и т.н (на 13 съм)
    2.Смятам НИКОГА да не пуша (за мен това е безпотребно)

Аве и аз така виках "Никога няма да пропуша!","Това е отвратително!",ама гледай ме сега как всеки ден си съкратявам живота
    Не съм като по-горната потребителка,да пуша заради '''приятели''
    да не тръгнете да ме нападате сега ;д

...

Ne no sum probvala

пуша само в компания
    защо -> приятно ми е да разговарям на по цигара ,а и ме отпуска минава по бързо времето

не не пуша,даже до преди извесно време не бях и опитвала.
    преди седмица бяхме се събрали ии останалите пушеха някакви цигари шоколадови ли кви..не разбирам ..и ми предложиха и си дръпнах на няколко пъти.Не мога да кажа ,4е ми хареса,нито,че не ми хареса.Нищо особено не беше...
    Не се гордея с това,но не се и срамувам,защото за всяко нещо си има първи път и не е чак толкова голяма работата,за дето си изпушил 1 цигара.Това си е въпрос на избор.За момента не ми трябва да пуша,не ми доставя удоволстви.Да харча пари ,само за да си съкращавам живота,като тези 3 лева на ден мога да ги изхарча за 3 шоколада примерно или да ги пестя .
    Никой няма правото да обвинява пушачите,това си е тяхна работа.Но найстина е глупост да пушиш само ,защото е "много яко" или само,защото ще те мислят за "лапе",ако не пушиш!

Пуша от 5-ти клас и не се гордея с това.Отначало започнах заради компанията,казвах си ей ся са лигавя докъто съм с тях ще пуша и какво стана в един момент няма спиране Но се опитвам малко по-малко да ги намалявам.Когато съм на даскало пуша 4 цигари максимум..От нова година ще станат по 5 лв и се замислям най-сериозно да ги махам .. 5 лв за отрова не ми се дават вече

Град
    Troian
    Pysha shtot taka iskam az,no nikoga narkotici i treva
    asv

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Пуша от килешлък и от тъпотия едно време когато бяха модерни пропуших и ся му барам главата да ги откажа почал сам 1 хува програма вийда ми се сносна пак и ще кача някое друго килце

от 7 клас съм пристрастен и вече 5 години нон стоп.
    Допреди 1 година си мислех , че няма да мога да ги откажа и затова не съм правил опити. Преди 2 месеца опитах с табекс , ама явно съм пристрастен до крайна степен и не помогна.
    Всичко е до психика и воля. Аз бих ги отказал ако усетя , че се отразяват сериозно на здравето ми , а за момента няма такива признаци. Макар ,че специално цигарите е най-добре да се откажат възможно най-рано.
    За в бъдеще ще направя методът на баща ми. От силни да минавам на по леки. И в един момент няма да ми се пуши.
    След някой друг месец ще го пробвам това.
    Пък и джобът ще ми олекне доста , след като (ако) ги откажа. Все пак по 2 кутии и половина пуша на ден
    Кръв повръщам , пари не връщам!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Пуших до преди месец
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    не
    Суетата.Моят любим грях.

Не пуша,защото не ми харесва!Преди съм пушила някаде 1 месец ,но по малко.. и като се сетя за ужасния вкус в устата след това..и гаднния цигарен дим,който ме задушава..пффф не ме кефи нещо

пуша средно една кутия на ден..ама от евтините

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Пуша да ... все пак от нещо трябва да се умре
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не пуша, защото не ми харесва.
    Пушила съм в девети клас за около месец. Реших, че това не трябва да продължава, отворих един учебник по вътрешни, зачетох се за белодробните раци и....дотам беше с цигарките.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    sofiqqq
    мчи аз пуша за съжеление
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове