- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ФУТБОЛИСТ НОМЕР 1 НА БЪЛГАРИЯ...
http://gong.bg/view_article.php?article_id=40566
Каква е вашата класация?
1. Г.Кьосев (Миньор Перник)
2. И.Паргов (Марек)
3. Г.Какалов (Ботев)![]()
In Лилчо we believe!![]()
Хммз Бербо си заслужава, мн е добър.
The Spark
Ако в националния вкарваше така, както в Тотнъм...Първоначално написано от 5StaR
Да де да вкарваше ...
"If you can dream it, you can do it"
Кликни ТУК
той в националния си разтъпква бутонките...
абе специалисти, вижте колко гола има за националния, какво говорите глупости.....
Ми виж Индзаги от Милан...той също вкарва много голове, но това не му пречи да е боклук (не казвам, че Митко е...)Първоначално написано от OtherDimension
Митко Бербатов![]()
марчо давчев![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
и аз мразя индзаги, но е факт, че е голям нападател... дали ще вкарва от 20 или от 1 м. няма значение, важното е че бележи.....Първоначално написано от Psychopath*
човекът-засада.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
за мене футболисто на годината трябва да е лилчо арсов, за него или добро, или нищо.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
+1Първоначално написано от happy end
![]()
![]()
![]()
Направи съпоставка между играта му в Тотнъм и националния...Първоначално написано от OtherDimension
Абе той е добър, ама не е ли ДаФчев?Първоначално написано от style_hip_hop
![]()
Темата е кои е футболист на годината а не .... Бълграия -Тотнъм![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
не ми обяснявай, мислите си, че в тотнъм блести повече, защото пресата пише за него и българските журналисти се скъсват да му цункат дупето на Бербатката ...Първоначално написано от p4elata_brumze
виж статистиката, колко мача/гола има за А отбора и тогава приказвай
ако не греша задмина Ицо и вече е 2ри след Бонев
така че ....
Fakt e oba4e, 4e kato e v Angliq Berbo si mi6kuva - igrae si, trenira si, i ni6to pove4e. Oba4e kato doide tuka i po4va da se due kat i az ne znam kakvo.
Ina4e po temata vinagi mn sum haresval Marto Petrov
... и те така
emi.. napravi sapostavka mejdu durjanieto mu tam i tuk i 6e vidi6
ps: ne kazvam, 4e ne e dobur... daje e edin ot nai-dobrite napadateli v evropa sega...
... и те така
Ако не го познава как ще прецени какво му е държанието?
Марто Петров!
Some things are better left unsaid!
Няма смисъл да се сравнява български с английски футбол...коренно различни са.Първоначално написано от exploitedteen
Играе добре в Тотнъм, защо да не го направи и в националния? Да, съотборниците му не са на същото ниво и все пак...забележи как се държи на терена.
Хах...ти си гледай статистиката. Не отричам, че е имал и много силни мачове за националния, но в последно време нещо не върви...Първоначално написано от OtherDimension
Като толкоз много се интересуваш от статистика погледни тази на Бербо в Тотнъм.