.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

струва ли си... ;(?

Здравейте ето ме пак,отдавна не съм пускала тема.Сега имам един проблем,който иска да даде мнение.Имам чувства и май се влюбвам в момче,което е далеч,а пък аз съм от София.До болка познато нали?(той там,аз тук).И той показва,че не съм му безразлична,но тук идва едно голямо "НО".Той е от Сандански и мислим скоро да се видим демек той до дойде тук в София.Аз по принцип съм простив такива връзки,но той е страхотен на 21 год е,аз след 2 седмици ставам на 18.Не знам какво да правя,но мисля само за него.И така вие сте.

Имам подобен проблем.Разликата е,че той е в Америка и се познавахме още преди да замине...и сега чакам лятото да се върне...Според мен за любовта няма граници така че...изчакай го да дойде и каквото стане
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Град
    Shumen
    Emi ne znam.Popadala sym v podobna sityaciq s momche ot Sofia (az sym ot Shumen) ...No prosto s vremeto si dadoh smetka che smisal nqma v tazi vryzka (to i 1 vryzka sie napravo) ...I vsichko prikluchi i go zabravih lesno poneje sym si takava...Bezchustvena do nqkakva stepen.No pro teb neshtata sa po-slojni i az lichno ne znam kakvo da te posavetvam.LIchno az ne vijdam smisal v tova.Ti preceni nai-dobre.Haide uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Освен ако идва през ден до София може и да се получи нещо...Но връзка от разстояние не е връзка...Пък и не го знаеш какъв е в действителност

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    I moqta vrazka v nachaloto beshe ot raztoqnie,no vapreki tova ne se otkazahme,obache pri nas neshtata si bqha dosta seriozni i sega e taka,no e znam pri vas samo edno privlichane li e ili lubov.

I takava vrazka moje da ocelee stiga da ima dostatachno jelaeshti,nishto ne ti prechi da opitash spored men.

Мега фен Аватара на koalka
    Рискувайте, защото, ако не опитате ще се чудите какво би било, ако бяхте заедно.Определено, щом ще дойде в София заради теб, е заинтересован от това да те види.Бъдете заедно и вижте как ще потръгне всичко.Ако идва често в София, защо не?

Град
    София
    Не си губи времето с такива връзки ! Потърси момче от обкръжението ти което има симпатии към теб и доразвийте отношенията си ! Така де.. по - добре да е близо, а не някъде на майната си ( с извинение ) и да не го знаеш кфо и с кого го праи и т.н. ..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami i az sum popadala v podobna situaciq.V nikakav slu4ai ne bih te posavetvala da se otkaje6 ot nego,no prosto priemi fakta,4e pri takava vrazka vinagi ima veroqtnost da ne si edinstvenata-moje da misli samo za teb i da e lud po teb,no drug e vaprosa kak 6te zadovolqva dr si nujdi dokato se dale4 edin ot drug.neznam,zavisi do kakva stepen si mazohist i kolko muka i nostalgiq po 4oveka moje6 da ponese6!

Връзките от разстояние не издържат - личен опит + наблюдения.

Супер фен
    Издържат си и още как
    Аз съм в същото положение..
    запознах се с него по интрнет... той не е от София...
    е писахме писахме месеци и той дойде един ден да се видим.Станаха нещата и сега идва всяка събота да ме вижда Само че не се знае при теб как ще е...може да стоят нещата под друг начин..
    При мен работата е,че трябваше да чака до това лято и още чакам де :Ь скоро ще дойде да живее тук и етоо,че нещата могат да потръгнат
    Та по-добре опитай нищо не губиш

Цитирай Първоначално написано от life.hates.me
    Не си губи времето с такива връзки ! Потърси момче от обкръжението ти което има симпатии към теб и доразвийте отношенията си ! Така де.. по - добре да е близо, а не някъде на майната си ( с извинение ) и да не го знаеш кфо и с кого го праи и т.н. ..
    +1

anonymous546178
    Guest

g

az v momenta imam takava vruzka
    ot li4en opit 6ti kaja 4e takava vruzka mnogo lesno se razpada no ako ima lubov niamate problemi

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И аз съм имала връзка от разстояние, но нещата не свършиха много добре Но няма нищо лошо в това да опиташ, при вас нещата може да се развият по друг начин

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Големи хора сте. Ти си почти пълнолетна а той вече е надминал тези така чакани 18 години Можете да се виждате често, България е една длан.. + тва годините са най-големия ви плюс, никой не може да ви спре да не пътувате

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Що да не си струва? Ако се видите и се харесате продължавате нататък и ще намирате как да се виждате Мисля,че е възможно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Майка ми имаше 1 година връзка от разстояние. В момента е омъжена за този човек.
    Според мен трябва да опитате.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Опитайте,връзка може да се поддържа и от разстояние.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Благодаря на всички,които ми дадоха съвети.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Imala sam podoben problem i znae6 li kaKvo stana nakraq skasahme..za6toto ako ne ste ot edin i sa6ti grad(ili nqkakf blizak)i ne se vijdate ne6tata nen varvqt povqrvai mi..!Kolkoto i da go obi4a6 kolkoto i toi teb ne varvi i zn li za6to za6toto s vr pisva samo po skype ima6 nujda da izlezne6..a toi ti mranka 4e ne si na skype ili ti na nego..taka 4e za 1 sre6ta ok..no pomisli i za bade6teto ako 6te se sabirate super no ako ti 6te si v sofiqta a toi sandanski nqma smisal samo 6te se naranite

Ъъъ...вие сте от 2 различни града... какво общо ви свързва географски погледнато? Освен западната част на България....
    Ако той смята да живее/учи/работи в София - рай.. - пробвайте. Ама така разделени... ще се получи само в началото, после - бреме...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Тогава нямаш никъф опит мойта връзка е от разтояние и то още от началото...всичко се опира до желание и от човека.... ! така че пробвайте .. аз ако не бях пробвала винаги щях да се чудя какво щеше да стане с нас

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ъъъ...вие сте от 2 различни града... какво общо ви свързва географски погледнато? Освен западната част на България....
    Ако той смята да живее/учи/работи в София - рай.. - пробвайте. Ама така разделени... ще се получи само в началото, после - бреме...
    Znam i men ot tva me e malko strah,ako zapo4nem vruzka mnogo trudno 6te e da se vijdame i toi neprekusnato e na rabota pff ne znam ve4e hora. Kakvoto i da se kaje sega e izli6no,purvo trqbva da se vidim s nego i posle 6te re6a.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си