- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?!Предложения?
Здравейте!
Сигурно ви е писнало от теми като моята,но просто нямам кой друг да питам(защото всичките ми приятелки са некфи...се едно-не могат да ми помогнат) и затова реших да питам готините хора от тоя форум...дано да ми помогнете!
Та...ето как седят нещата-аз съм 8 клас(първа година в ново даскало,нови хора,всички екстри) и докато се ориентирам,чак преди около 2 месеца забелязах едно страхотно момче,което наистина ми грабна окото!Понеже нямах никаква идея кой клас е,поразпитах тук-там и разбрах,че е 12 клас!![]()
![]()
А си мислех,че е 9-и!Това,че е доста по-голям от мен ме кара да си мисля,че не би ми обърнал никакво внимание и много се дразня,защото наистина искам да станем поне приятели,но...не знам какво да правя!!!Дори не знам как да се запозная с него!Супер тъпо ви звуча,знам,но...моля ви,дайте някакъв съвет,какво да направя,как да се запозная с него,въобще да правя ли нещо?!?!?!
Предварително благодаря на тези,които ще отговорят на темата ми!![]()
П.П.Само да кажа,понеже знам,че ще ме питате-нямаме общи познати,които да ни запознаят!
П.П.2 Съжалявам за объркания изказ,обаче никога не съм била литературка и никога не съм можела да пиша като хората...Извинявам се за което!!!
Еми значи да се запозанеш с него няма да е много трудо просто отиди и му кажи аз съм....... може ли да се запозанем приятно ми е...!А аз също съм 12 клас и в моето даскало мойте съученици доста се кефят на новите ученички така да се каже и бъди по смела може да стане и нещо повече от приятели просто треа да изпипаш нещата,ама ся да не земеш да му не натискаш!
по-добре нищо не прави.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
пий боза, като ти порастнат тоя сам ще се запознае с тебе![]()
Не мисля, че трябва да правиш каквито и да било усилия за да се запознаете. Той е с 4 години по-голям от теб и то във възраст, в която момчетата си падат по по-малки и сладки девойчета, така че ако той те забележи няма начин да му се изплъзнеш от капанчето за запознанство. Едно момиче трябва да държи преди всичко на достойнството си, с две думи външния ти вид и излъчването трябва да говорят "не съм курва, но не съм и девственица"така че когато се засичате случайно по коридорите просто го поглеждай по-настойчиво, усмихни му се, намигни му ако трябва, но не прекрачвай тези граници. ако той има симпатии към теб ще те потърси
golqma gre6ka vyv foruma gotini hora nqma
Не съм на това мнение... А относно темата... освен да отидеш лично не виждам друг вариант... проблема е че нямате общи познати...Първоначално написано от vvs_go
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Във форума човешките същества са ни малко кът, пък какво остава за готините такива. ^^Първоначално написано от vvs_go
говори за себе си,от къде знаеш какви са другите...по темата мисля като anito.slне бъди нахална,ако му допадаш ще те потърсиПървоначално написано от vvs_go
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Търпението му е майката =)
..this world is watching me..
Аз пък мисля, че ако искаш нещо, трябва да си го вземеш. Най-добре е да отидеш при него и да го заговориш. А може и първо да разпиташ за скайпа му, да си пишете и след това да се запознаете. Но побързай, май месец наближава.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
samoubii se... taka idiotite 6te stanat s edin po malko! MOLQ VI BE HORA TAKAVA TEMA VYV 1000 RAZLI4NI VARIANTA! NE SE LI NAU4IHTE VE4E KAK DA SE ZAPOZNAVATE S HORATA KOITO HARESVATE?! NE?! MI TOGAVA DUHATE SUPATA I TO4KA! Sorry 4e kre6tq ama 6te poludeq ve4e!!!![]()
Първоначално написано от Riot
Интересен начин да крещиш... с главни букви. После кой бил задръстен.Първоначално написано от soulja_girl4e
dobre izvinete me za typiq mi otgovor, 6te otgovorq na temata spokoino... vseki si ima problemi... i qvno celiq forum ima edin i sy6t problem - kak da se zapoznae s nekoi sladurПървоначално написано от w0sh
takam... ima6 mn varianti - blysni se "uj" slu4aino v nego, predredi go na lavkata, vika6 mu "ivaneeee, ivaneeee" i ako se obyrne ve4e mu znae6 imeto i posle otiva6 imu kazva6 " az nz 4e ti se kazva6 ivan prosto mi pri4a6 na ivan! kakvo syvpadenie! az sym draganka! (primerno) ako ne - kazva6 4e si se pripoznala i po4va6 da mu govori6 za vyobrajaemiq ivan
i taka se zapoznavate ( tva s ivan deistva btw probvai go
) ima i o6te ama sa me myrzi i verno proveri predi6nite temi - tam ima mn to4ni otgovori...
Първоначално написано от Riot
Да бе да я помисли за ненормалнаПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
Животът е адът описан в Библията!