Това би го направило момиче което не може да си признае грешки и оправда егоизма си с идеята да ме предпази Smile Неее,ако искам да бъде моя,трябва да бъда по-голям тарикат от нея и да си спечеля,не мисля да я притискам,но досега и давах твърде много свобода,уважение,пространс тво,а в замяна получих само лъжи.
Ще си я върна,пък дори и да скъсаме 1 седмица след това,идеята,че губя пред някакъв парцал,който не я заслужава ме обижда и наранява!Удря директно върху самочувствието ми и сега просто не мога да загубя пред тоя бастун!Не ми пука за всичко досега,пука ми,че ако изгубя пред съперника значи с нещо е бил по-добър от мен или не съм се постарал достатъчно!
И това ти е най - голямата грешка. На жената не трябва да и се дава свобода. Един приятел знаеш ли как строяваше гаджето си. Давам ти пример щото аз нямам такова. Първо - като се видеха постоянно и вземаше телефона да и гледа последните разговори с кой са били, за нежелани смс-и. Когато я изпращаше тя трябваше да му се обади от домашния за да го увери че си е в тях и така през час. Докато не заспи. Супер много я стягаше-тя не се сърдеше защото си беше мръсница и доста е изневерявала преди това а той не искаше това да се случи с него. И всичко си дойде на място. Вече правят година, а тя нито 1 път не му е кръшкала и това е доказано. Разбира се неговите мерки бяха доста прекалени, но имаше защо. Престани с уважението и свободата, трябвало е да бъдеш гадняр за да те харесва момичето. Защото на момиче подадеш ли му пръст то ти захапва ръката та стига чак до рамото.

Тя не ходи с него,сама е,влюбена е в него пък уж не го харесва като човек,някакви такива простотии,това за тръбата не ме бърка да го направя,ама не знам кой е,пък и няма смисъл от такива неща чак,като разбера кой е ще му плесна 2 шамара,ще го оритам и ще му кажа да я обиди нещо,тя да го намрази и тя ще се върне при мене.И това е вариант
Това ще ти е другата голяма грешка. Дори и да го разбереш не го бий докато не ти е дал повод. А това че зарибява вече бившата ти приятелка не е повод. Тя е необвързана и това си е нейно право. Набиеш ли го сега той ще си замълчи, но седмица две по късно ще отиде и ще и изпее всичко. Това си е нож с две остриета - приятелката ти може да бъде впечатлена, че си положил усилие за да я задържиш, но може и да е основателна причина да скъсате ако тя е обичала повече него. Ти си решаваш. За момента те съветвам да използваш главата си и най - вече мозъка си. Защото той е по добро оръжие от боя !