- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съперник
И това ти е най - голямата грешка. На жената не трябва да и се дава свобода. Един приятел знаеш ли как строяваше гаджето си. Давам ти пример щото аз нямам такова. Първо - като се видеха постоянно и вземаше телефона да и гледа последните разговори с кой са били, за нежелани смс-и. Когато я изпращаше тя трябваше да му се обади от домашния за да го увери че си е в тях и така през час. Докато не заспи. Супер много я стягаше-тя не се сърдеше защото си беше мръсница и доста е изневерявала преди това а той не искаше това да се случи с него. И всичко си дойде на място. Вече правят година, а тя нито 1 път не му е кръшкала и това е доказано. Разбира се неговите мерки бяха доста прекалени, но имаше защо. Престани с уважението и свободата, трябвало е да бъдеш гадняр за да те харесва момичето. Защото на момиче подадеш ли му пръст то ти захапва ръката та стига чак до рамото.Това би го направило момиче което не може да си признае грешки и оправда егоизма си с идеята да ме предпази Smile Неее,ако искам да бъде моя,трябва да бъда по-голям тарикат от нея и да си спечеля,не мисля да я притискам,но досега и давах твърде много свобода,уважение,пространс тво,а в замяна получих само лъжи.
Ще си я върна,пък дори и да скъсаме 1 седмица след това,идеята,че губя пред някакъв парцал,който не я заслужава ме обижда и наранява!Удря директно върху самочувствието ми и сега просто не мога да загубя пред тоя бастун!Не ми пука за всичко досега,пука ми,че ако изгубя пред съперника значи с нещо е бил по-добър от мен или не съм се постарал достатъчно!
Това ще ти е другата голяма грешка. Дори и да го разбереш не го бий докато не ти е дал повод. А това че зарибява вече бившата ти приятелка не е повод. Тя е необвързана и това си е нейно право. Набиеш ли го сега той ще си замълчи, но седмица две по късно ще отиде и ще и изпее всичко. Това си е нож с две остриета - приятелката ти може да бъде впечатлена, че си положил усилие за да я задържиш, но може и да е основателна причина да скъсате ако тя е обичала повече него. Ти си решаваш. За момента те съветвам да използваш главата си и най - вече мозъка си. Защото той е по добро оръжие от боя !Тя не ходи с него,сама е,влюбена е в него пък уж не го харесва като човек,някакви такива простотии,това за тръбата не ме бърка да го направя,ама не знам кой е,пък и няма смисъл от такива неща чак,като разбера кой е ще му плесна 2 шамара,ще го оритам и ще му кажа да я обиди нещо,тя да го намрази и тя ще се върне при мене.И това е вариант