.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    там където мечтите стават реалност

Как лекувате акнето си?Какви кремове,антибиотици и т.н.

Как се справяте с тоя проблем?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    SoFiAaAaAa
    emm az akne nqam amaa edin fr si sloji vaksina sre6ty tfa

Град
    Jamaica
    Цитирай Първоначално написано от b3b3_j0
    emm az akne nqam amaa edin fr si sloji vaksina sre6ty tfa
    И такова нещо ли има ??

Еми аз нямам проблеми,но преди около година имах и използвах нещо като лосион,казва се aкne out или нещо такова.Струва около 6 лева и го продават в аптеките,мирише много приятно и наистина има ефект.Също използвай и ексфолиант.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

nqmam takova ne6to no moje6 da izpolzva6 losiona za lice i krem4eto na garnier

emi az polzvam na avon clearskin i naistina pomaga ima rezyltat a ina4e bih preporu4ala tva na garnier det seg ago reklamirat kazvat 4e e dobro iii su6ty na oriflame "4aeno durvo" mn e hybavo

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Exfoliac

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    ... Some happy place ...
    Emm az nqmam no edna priqtelka polzva nqkakvo lekarstvo za mazane "Zinerit" kupuva se ot aptekata i tq e mn dovolna
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Това на Garnier го ползвам от седмица и помага !

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    аз се мажа с едно кремче Витасин се казва(абе тоя крем за всичко помага) Струва 3-4лв от аптеките, на мен ми помага (сами крем е такъв по-мазен и ако ти е мазна кожата няма да е мн подходящ)
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

acne out super e !! ima golqm efect
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

edna priqtelka su6to polzva acne aut i mn i deistva sushto mnogo losioni ima protiv akone v aptekite nz dali si polzvala edno kremche kazva se pale

Град
    СофиЯ
    Zineryt или OXY Адски доволна съм,нямам никакви пъпки вече...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Еми аз нямам проблеми,но преди около година имах и използвах нещо като лосион,казва се aкne out или нещо такова.Струва около 6 лева и го продават в аптеките,мирише много приятно и наистина има ефект.Също използвай и ексфолиант.
    И аз нямам проблеми, но като бах на 13 имах малко проблемна кожа и въпросният acne out ми помогна много токава. Препоръчвам го наистина много.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Emm az nqmam no edna priqtelka polzva nqkakvo lekarstvo za mazane "Zinerit" kupuva se ot aptekata i tq e mn dovolna
    Да ,вярно е много помага тоя "зенерит" малко е скъпичак 15 лева
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Blagoevgrad
    Ами и аз да кажа,че съм изключително доволна от `Зинерит`..е,вярно малко е скъпичко,но пък действа.Akne 0ut също е добро,но то е по-скоро като тоник

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами аз използвам на Avon серията Clearskin и много ми помага...А също така и една зелена серия за мазна кожа, също много добра, но за съжаление забравих името...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Аз използвам сутрин и вечер измивен гел за лице на clean and clear(те в момента го рекламират) и съм доволна от него-е пак има малко пъпки, но сега съм си поръчала едно на Avon дето е пак измиващо с микрокапсули

От това Акне аут Актив се изринах целия , и дори на места ми се поду лицето, а се бях намазал само 3 пъти.Преди също го бях ползвал веднаж...само 1 път се намазах и пак станах така(въпреки това има ефект и пъпките ми изчезнаха след като изчезна зачервяването).Искам да кажа че това лекарство и изключително силно и трябва да се внимава с него...поне при мене , незнам може кожата да ми е такава.Така че внимавайте кво зимате ... да не оставате като мене по 4-5 дена в карантина ...

Град
    Бургас
    Триклобактер (измиване на лицето)
    Зинерит,след това мажа пъпките със Acne out крема"
    На сутринта,мноу яко,гледам как минават :P
    Кат са къпя ползвам Avon Clearskin.Едната тубичка е със зелена смес,а другата прозрачно със зелени гранули

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Мм относно зенерита или както тамс е пише,ако имам примерно 3-4 пъпки по лицето в момента и ако почна веднага да се мажа за колко време тия пъпки ще се махнат,питам щот до събота искам да се разкарат,а днес е сряда
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

амии .. зависи .. ако имаш повечко акне на някой лекар .. а иначе хума или някое почистващо лосионче редовно .. на мен лично доста ми помага тъй като нямам много от време навреме се явява някоя пъпчица .. за ZINERID не съм чувала ама може да е ефикасно .. Сега си взех на vichy пак почистващо ама е доста скъпичко обаче отдавна му се каних и съм доста доволна ..

Аз пък си ползвам Салицилов спирт.Изсушава кожата(в добрия смисъл) и премахва всякакви неща от лицето! Продава се в аптеките Ам .. и на Garnier ползвам лосиона,но него го полzвам само преди да изляза
    [: ЖиВОтЪт е СуРоВ, нО щЕ Го оПЕчЕм :]

Нямам акне...да чукна на дърво дано и нямам.Пробвай с Lepten , чувала съм, че помагало .

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Exfoliac
    +1
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си