- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бъзици по скайп
da pravila sym go, pisah si s edno aver4e 4e mn go obi4am i taka natatyka i to za6toto razbrah 4e me e skaral s biv6iq mi(demek zaridi nego se razdelihme). pyrvona4alno se pravih 4e nz za tva. kazvah mu 4e vinagi sym iskala da sym s nego i taka 2 meseca i nakraq v denq v koito mi predloji taka go nasrah napravo.... 6te6e da pripadne ot ujaspra6ta6e mi sms da ne se otnasqm taka s nego i takiva podobni...... nakraq kat razbra 4e vsi4ko e bilo lyja me blokira v skype predi nqkolko sedmici me otblokira i pak po4na da mi pi6e o6te pokazva priznici na liubov kym mene ama az se praq na udarena 4e nezabelqzvam
![]()
mn typkano si go vyrnahama si go zasluji... bqh mu kazala da ne mi se mesi v jivota, a toi me razdeli s mom4eto koeto obi4ah nai mn na sveta i vse o6te obi4am (ama mn malko)
e zasluji si go.... ako si e mislil 4e 6te me spe4eli po tozi na4in skarvaiki me s horata ne e pozanl i si plati zaridi tva![]()
Em i az sam se ebavala ama be6e odavna :] s edna fr razpravqhme na nqkaf kolko mn sme go obi4ali a,y golqm smqh be6e
Първоначално написано от i'm so excited!
"Ало, може ли Маргарита? -Няма такава! - Ми посадете си бе да ви е*а мамата!" Ех бяхме млади......![]()
Първоначално написано от MaD BuNnY
От коя градина си?Тинекий ми връзваха когато бях на 12 съответно и момичето на толко!
Вземете пораснето малко по-принцип на твойте години вече се е**т кат разгонени ЗАЙЦИ.
![]()
![]()
![]()
![]()
безсмислено е според мен.. ако толкова те е дразнил има и други начини да се оправиш с него...Първоначално написано от MaD BuNnY
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Не.
Еми правила съм го но е доста шибано.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
СПОРЕД МЕН Е АДСКИ ТЪПО !!!ЗАЩО ТРЯБВА ДА БАЗИКАТЕ НЯКОГО ? ЩЕ ТИ ЛИ Е ПРИЯТНО АКО ПРАЖЯТ СЪЩОТО И С ТЕБ
![]()
ami prestavete si 4e tva mom4e vinagi vi e nagrubqvalo i govorilo gluposti kakuvto e slu4aq v momenta ne go pi6e no az mn dubre znam 4e tq e moq fr i az u4avstvah s tva tupo e s 4uek koit ne ti e prail ni6tu i dori ne poznaa6 ama s 4uek koit vseki den ta obijda vse nakoga vs se vru6ta
da priznaam stava tupo ponqkoga no ne i slu4aq!!
Мен са ме базикали по скайп и то било брат му и се представяше за него и аз тъпата се хванах тогава![]()