.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен Аватара на reni7o0o
    da pravila sym go, pisah si s edno aver4e 4e mn go obi4am i taka natatyka i to za6toto razbrah 4e me e skaral s biv6iq mi(demek zaridi nego se razdelihme). pyrvona4alno se pravih 4e nz za tva. kazvah mu 4e vinagi sym iskala da sym s nego i taka 2 meseca i nakraq v denq v koito mi predloji taka go nasrah napravo.... 6te6e da pripadne ot ujas pra6ta6e mi sms da ne se otnasqm taka s nego i takiva podobni...... nakraq kat razbra 4e vsi4ko e bilo lyja me blokira v skype predi nqkolko sedmici me otblokira i pak po4na da mi pi6e o6te pokazva priznici na liubov kym mene ama az se praq na udarena 4e nezabelqzvam
    mn typkano si go vyrnah ama si go zasluji... bqh mu kazala da ne mi se mesi v jivota, a toi me razdeli s mom4eto koeto obi4ah nai mn na sveta i vse o6te obi4am (ama mn malko)
    e zasluji si go.... ako si e mislil 4e 6te me spe4eli po tozi na4in skarvaiki me s horata ne e pozanl i si plati zaridi tva

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Em i az sam se ebavala ama be6e odavna :] s edna fr razpravqhme na nqkaf kolko mn sme go obi4ali a,y golqm smqh be6e

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    да,правила съм го,само че не беше по скайп а по телефона.
    в 4-ти клас

"Ало, може ли Маргарита? -Няма такава! - Ми посадете си бе да ви е*а мамата!" Ех бяхме млади......

Re: Бъзици по скайп

Цитирай Първоначално написано от MaD BuNnY
    byzikali li ste nqkogo po skype i ako da - kakvi bqha posledstviqta.
    az napr precakah 1 gomnio predi 1 meseca ma mn qko 6tot se prae6e na otvoren.nqa da me zabravi cql jivot

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

От коя градина си? Тинекий ми връзваха когато бях на 12 съответно и момичето на толко! Вземете пораснето малко по-принцип на твойте години вече се е**т кат разгонени ЗАЙЦИ.

Град
    у вас ;]

Re: Бъзици по скайп

Цитирай Първоначално написано от MaD BuNnY
    byzikali li ste nqkogo po skype i ako da - kakvi bqha posledstviqta.
    az napr precakah 1 gomnio predi 1 meseca ma mn qko 6tot se prae6e na otvoren.nqa da me zabravi cql jivot

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    безсмислено е според мен.. ако толкова те е дразнил има и други начини да се оправиш с него...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Еми правила съм го но е доста шибано.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Пораснете!
    ^^
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    СПОРЕД МЕН Е АДСКИ ТЪПО !!! ЗАЩО ТРЯБВА ДА БАЗИКАТЕ НЯКОГО ? ЩЕ ТИ ЛИ Е ПРИЯТНО АКО ПРАЖЯТ СЪЩОТО И С ТЕБ

ami prestavete si 4e tva mom4e vinagi vi e nagrubqvalo i govorilo gluposti kakuvto e slu4aq v momenta ne go pi6e no az mn dubre znam 4e tq e moq fr i az u4avstvah s tva tupo e s 4uek koit ne ti e prail ni6tu i dori ne poznaa6 ama s 4uek koit vseki den ta obijda vse nakoga vs se vru6ta
    da priznaam stava tupo ponqkoga no ne i slu4aq!!

Град
    В АдА
    Мен са ме базикали по скайп и то било брат му и се представяше за него и аз тъпата се хванах тогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си