ЗДР на вс ! Тези дни се чувствам прекрасно .. Върви ми в сичко даже има две момчета едно от моя град едно от София с които се сваляме и ги харесвам мн са готини и май са единствените свестни НО Изведнъж отново се появява Той ... Който разби живота ми въпреки че съм на 16 и не съм живяла много той разби всичко .. Познаваме се от 2-3 години .. С него ми беше първия път .. няма да описвам подробности защото е толко сложно тея 3 години ... И той се държеше Ужаснооо ама Отвратителноо .. и само ме викаше за секс откажа ли ме заплашваше .. СЕГа е много променен усеща се .. Говори ми мило и излязохме една вечер заедно и беше супер беше нежен целуваше ме прегръщаше .. И КАЗА "Искам да върна времето да бъдем както преди само без тези истории тъпи" Пфф Аз ГО ОБИЧАМ !!!! Но незнам променил ли се е .. Той пак искаше да правим секс нямах против но не пуснах поне първата ни среща от много време .. Незнам какво да правя .. Ако иска да сме наистина заедно ще умра от щастие и бих му простила всичко но ако иска просто приятели тайно да се виждаме да излизаме да правим Супер секс както винаги хмм
А и понякога няма какво да си кажем седя и мълча тфа е много гадно Ко да кажа ? И той се "Мъцни бе !! "

друго какво да кажа ако се сетя ще пиша .. Извинявам се на вс които мислят че е тъпо или мн дълго го написах но Моля поне за няколко съветаа ? :С
Мерси !!!