.
Отговор в тема
Страница 1 от 15 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 356

Hybrid View

Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?

iskam da vi pitam 6tot tei kut vijdam po4ti 95% ot momi4etata haresvat nekfi iznejneni s prilepnali kum tqh dre6ki i nekfi takiva kato denislav(music idol) i.. vuprosa mi e takuv kolko ot vas haresvat moom4eta sus isuleni drehi i taka natatak...vednuj se zapoznah s edno momi4e be6e svqstno govorihme si i kazah 4e q haresvan i tq mi vika prili4a6 na 4uval vz

т.1 и т.7
    krem4et0
    mi..... ko da se prai SUDBA

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Az sam ot momicheta koito momcheta kato Denislav Music Idol2 sa mi antipatichni.
    Moqt priqtel e savsem normalne,no ne bih kazala,che haresvam izsuleni momcheta.
    Imam dosta priqteli koito sa takiva rapari i hodqt taka oblecheni i polovinata ot tqh imat golqm problem s higienata(Ne kazvam,che i ti imash)prosto moite nabludeniq sa takiva.
    Nqmam nishto protiv tazi moda,no tq ne opredelq kakav chovek si.

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    не го знам къв е тоя не гледам МИ, но аз не се нося така и пак се радвам на внимание. Жените обичат да си стилно облечен, дори и да е леко небрежно. Виж ако си облечен с онея провисналите дънки и раздърпани фланелки и аз ако бях момиче нямаше да ти обърна внимание.
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

BITCH ASS

nemoga da vi razbera zako sudite po drehite kut e izsulen s 6iroki drehi ve4e e tapak

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от bunny_rabbit
    nemoga da vi razbera zako sudite po drehite kut e izsulen s 6iroki drehi ve4e e tapak
    Az ti kazah tochno obratnoto,che drehite ne te opredelqt kakav si.

мене ме кефят тея с изсулените гащи и суичари

da hooliganka89 prava si no az govorih za zariben не го знам къв е тоя не гледам МИ, но аз не се нося така и пак се радвам на внимание. Жените обичат да си стилно облечен, дори и да е леко небрежно. Виж ако си облечен с онея провисналите дънки и раздърпани фланелки и аз ако бях момиче нямаше да ти обърна внимание

Повече от фен
    Ххахахах,чувал...Ти каза ли й ,че е малка надута,префърцунена курветинка!
    Аз пък не понасям и не ме привличат изобщо момчета като Денислав и такива метросексуални-колкото и да се поддържат и да са по-чистички и обезкосмени и да миришат на бодимилк...пълни гейчета...А пък не мога да ти опиша как се дразня на модерните прически -по-дългички някви и то особвно отзад като си ги пуснат....Не,не,нямам думи-болната тема ми нацели....
    [img] [/img]

Град
    Варна морето сините вълни....
    в последно време наистина момичетата си падат по този тип момчета.аз пък харесвам човека не по дрехите,а по характера му
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    казах, че АЗ няма ти обърна внимание ако бях момиче бе човек, кое не разбра? Аз обичам хора, които държат на външния си вид. Ако са носиш като скейтър или хипар най-вероятно е да те хареса някакво такова момиче.
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Прав си братле...аз съм от тая година в моето даскало...в началото се обличах най-нормално а, сега пролет наближава лято стопли се времето и започнах да променям много облеклото си...ходя на даскало със скъпи ризи яки дънки а-у едно друго....и изведнъж зеха ми се лепат а преди ме обиждаха.... такива са жените....гледат само как се облича дали има пари и дали колата му е хубава....

Повече от фен
    Ооо,ама ти рапуърче ли си....Мммммм аз пък мн си падам...

А и за хигиената не съм съгласна,преди 2 години бях в такава компания и ходих със 'смъкнато' момче и не съм забелязала да има подобен проблем,ама важното във всичко е да не е в няква крайност.Примерно като идеш на сватба пак да не ходиш смъкнат и с кърпи,шапки -всичко в едно,ами да поолекотиш малко стила.
    [img] [/img]

Тука ще има много различни мнения защотото повечето от форума предполагам са от различни градове. Да, колкото и да ви е странно съм забелязал че в различните градове модите за обличане са различни. Примерно София- забелязъл съм че повечето момичета са с маратонки, нямат грим, нямат и кой знае какви прически , по-спортно са облечени, по-удобно. Обаче в Пловдив, Бургас съм забелязал че е точно обратното-момичетата са направени от горе до долу, прически, впити дрехи, ботуши,аксесоари и т.н.(говоря за по голямата част). Относно моето лично мнение, мен никога не може да ме вппечатли на външен вид някое момиче с дрехи 5 номера по-големи от размера и. Съгласен съм че външността не е всичко , но се съгласете и вие че по вида посрещаш...

ei zariben
    1.az sum skeitar ima dva vida skeitari raperi i punkari tova 4e ti si nekfa drebna ku4ka det po cql den izliza samo s fr i ako vidi slu4aino nqkoe grozno ili debelo momi4e se smee i nzz ko o6te zatova shutdafuckup 6tot sigorno o6te slu6a6 50 cent justin timbarlek i oneq gadni fe6an4ita komersialni bokluci

Град
    По света и у нас :)
    харесвам и такъв тип момчета (смъкнати с кецове и др.)
    но то си зависи и от човека какъве
    :P :P :P :P :P :P
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе нямах нищо против скейтърите до преди около 2 седмици ... но докато се разхождах пред НДК с една приятелка на един идиот скейта му литна към мен и така да се каже ме удари доста сериозно ... просто имаше късмет че не удари момичето щото щях да му го счупя в главата...
    Но все пак ок като го погледнах лошо се извини и се смилих над него ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

HORATA SA KAZALI PO DREHITE PRIEMAT PO UMA IZPRA6TAT

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mi zavisi ne samo ot drexite.primerno ako e grozen i 500 leva da my sa d1nkite se taq.a i xarektera e vajen. zlatnata sreda e the best ne mn izsyxleni ama ne i kat pederas
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    казах, че АЗ няма ти обърна внимание ако бях момиче бе човек, кое не разбра? Аз обичам хора, които държат на външния си вид. Ако са носиш като скейтър или хипар най-вероятно е да те хареса някакво такова момиче.
    HOW TO SAY-FUCKING FASHION

A po temata na4i pi4 edno momi4e she te haresa kakyv si vsyshnost po haraktera....Az slusham qko jica....I e taka kat mi kajat 4e smyrda i 4e pri4eskata mi ne im haresva i im pokazvam edin _)_ si ebat maikata.....haresvam momi4eta det me hareswat takyv kakyvto sam....drugite mainata im.....Tfa e celata ideq
    Entombed For live

QVNO SI MNO stra6en unbuntu

xaxax boje za kakvi gluposti sporite vseki si ima vkus be hora az li4no i gol samo po bokserki da hodq 6te mi e idealno osobenno lqtoto ama ... moje da me pomislqt za lud
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ти като си тъп, с квото и дрехи да си, пак си ТЪП!!!
    Do you speak Salsa? .......

Entombed e moq 4ovek

Re: momi4eta..

iskam da vi pitam 6tot tei kut vijdam po4ti 95% ot momi4etata haresvat nekfi iznejneni s prilepnali kum tqh dre6ki i nekfi takiva kato denislav(music idol) i.. vuprosa mi e takuv kolko ot vas haresvat moom4eta sus isuleni drehi i taka natatak...vednuj se zapoznah s edno momi4e be6e svqstno govorihme si i kazah 4e q haresvan i tq mi vika prili4a6 na 4uval vz
    Съвсем нормално е да не харесват изсулковците! Все пак си избираме гаджетата, освен по мозък, ами и по ВИЗИЯ!
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си