- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?
за момче да носи ей такива провиснали дрехи е яко ако е висок, а за момиче не ме кефи... но аз мисля,че секи тряа да носи това което му е удобно и се чуства себе си в него![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
еми пич глей са аз преди няколко години ходех смъкнат и нямах проблеми с момичетата но като пораснах малко промених стила на обличане и не съм забелязал да има промяна такаче то си зависи и от човека ако се сещаш за какво ти говоря![]()
Burn rubber,not your soul.....Who wants to live forever?Ru4ka s dqsna pru4ka!!!!!
Ай хейт фешън бойс,ноо много харесвам изсълени..мдаам многоо![]()
Смъкнато rulz и за момчета и за момичета![]()
Харесвам се такъ какъвто съм си.Не ми пука кой какво мисли за това как се обличам.Ако има нещо против за начина,по който се обличм да ми го кажце в очите.В повечето случаи са били някви мухльовци,които винаги изтъкват дрехите си и ги закопавам с три изречения.Всъщност във всички.До сега не ми е казвал някой свестен,че се обличам зле.С две думи ми е през кура какво казават другите.Наистина са много малко са хората,които ще ми кажат,че нещо не ми отива и ще ги послушам,но ще знам,че са прави и никога няма да кажат нищо за цялостното ми обличане
А иначе аз съм "смъкнат".Така де широки дрешки,но не фанелки,които да настъпвам.Също мразя някви простотии по мене-шапки,очила,кърпи или каквото и да е било.Най-много да си сложа качулката на суичера.Обличам се със "скейтърски" дрехи,но не ги намирам за дрехи,които са само за скейтъри,а по-скоро като дрехи,които всеки може да носи.На скейт съм пълна трагедия и не се и опитвам да си подобря уменията![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Мразя метросексуални мъже...същите тея дето за близнати от тук и там в прическата,с дънки по тесни от мойте и проскубани вежди........ОТВРАТИТЕЛНООООО О!!!!!!!!!Аз по принцип не че нещо,но съм забелязала,че си падам посущия този "изсухлен" стил....не само за момчетата,а и аз да се обличам така..
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
ем пхаха кфа тема!?Ами аз па си падам по изсулените момчета :P G i т.н дам вуобще не си падам по момчета с прилепнали гащи и т.н ,тва води до мека китка и тем подожбни лигажщини и гейски раоти !
Мое мнение![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1Първоначално написано от lolip0p
![]()
Е тия момченца рапЕрите дето са със некфи дрехи от ГРАМАДАН+ а същност са метър и 90 60 кила са ми най-смешни...
видя ли пич със широки дрехи и набола брада ми се подкосяват краката![]()
ndle е ти кво искаш ??? момчетата да стаат по-пички от момичетата ... стани лесбийка
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Съгласна съм. Много грозна работаПървоначално написано от ndle
Smile!?
АХахАХа ти кфо? мислиш си че големите дрехи ги правят мъжкари ли бе ХАХАХа най-жалките.Първоначално написано от spontaneous
Az ;]
Dura bura ;]
Пълни шестаци са . За деца ~15 годишна възраст го оправдавам .. малки са и тъпи . Но това да си 20 годишен и да се носиш като насран , е извинявай. А самобръсначка нямаш ли ? Закво ти е , нека се мъкнем като клошари . Като видя група " рапери " , до един приличащи на клоуни ми иде да хвана една тръба и да им наредя мислите в кухите главици.
И все пак всеки си има вкус , едни се мъкнат като циркаджии , другите като клошари ... все пак останаха и нормално изглеждащи хора.
Айде със здраве !![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
не ми пука толкова за външния вид...е има значение ест...но не мисля че ги разделям на изсулени и не чак толкова изсулени..
(sun)
аз ги смесвам (винаги стилно за по моя вкус)..а за момците по развлечени с кецки и тенски,абе нормално,не харесвам м-сексуални и подобни др гейщини..![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Обличам се метълски и въОбще не ме е*е ко мислят за мен.ПОддържам хигиена и се грижа за прическата си и пак ме харесват-важен е характерът!
лично аз не харесвам "Денислив" от мюзик айдъл, прилича ми на педал... но това си е мое мнение... предпочитам пмомчета които да не са някакви контета да закасняват да са "изнежени".. т.е. когатовидя такова момче се чуда къде е мъжкото в него !? предпочитам момчета които да си имат мнение да държат на него да са с твърт характер и дори и да са металисти.. супер... слабост са ми всички те.. Тома от мюзик айдъл.. той е пример.. но Денислав..![]()
![]()
![]()
![]()
Аз лично харесвам изсухлени момчета:P
АЗ!!!! ОНИЯ ЛИГЛЬОВЦИ С ПРИЛЕПНАЛИТЕ ДЪНКИ СА ОТВРАД... ХИГИЕНАТА НЕ ЗАВИСИ ОТ ТОВА КАКВИ ДЪНКИ НОСИШ, А КОЛКО ЧЕСТО СЕ МИЕШ И ДАЛИ ИЗОБЩО НОСИШ БЕЛЬО..пък и за всеки влак си има пътници
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
кви сте тъпи... темата за кво е а вие кво пишете....Първоначално написано от hooliganka89
... та по темата еми аз съм си изсулен ноо като гледам момичетата не харесват такива щот скоро не съм имал гадже... ама то в стз е така всички женски харесват само убитаци с прилепнали дрешки....
![]()
Dude, тъп си, аз съм скейтър и не слушам нито пънк, нито рап, кораджийте къде ги забравяшПървоначално написано от bunny_rabbit
мойто Бети
![]()
просто не мога да го кажа по-добреПървоначално написано от ZaRiBeN
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}