.
Отговор в тема
Страница 10 от 15 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 356
    Град
    Стара Загора
    за момче да носи ей такива провиснали дрехи е яко ако е висок, а за момиче не ме кефи... но аз мисля,че секи тряа да носи това което му е удобно и се чуства себе си в него
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

еми пич глей са аз преди няколко години ходех смъкнат и нямах проблеми с момичетата но като пораснах малко промених стила на обличане и не съм забелязал да има промяна такаче то си зависи и от човека ако се сещаш за какво ти говоря
    Burn rubber,not your soul.....Who wants to live forever?Ru4ka s dqsna pru4ka!!!!!

Град
    Софийско поле
    Ай хейт фешън бойс,ноо много харесвам изсълени..мдаам многоо

Град
    BG [тялом] & USA [духом.. скоро и тялом]
    Смъкнато rulz и за момчета и за момичета

Харесвам се такъ какъвто съм си.Не ми пука кой какво мисли за това как се обличам.Ако има нещо против за начина,по който се обличм да ми го кажце в очите.В повечето случаи са били някви мухльовци,които винаги изтъкват дрехите си и ги закопавам с три изречения.Всъщност във всички.До сега не ми е казвал някой свестен,че се обличам зле.С две думи ми е през кура какво казават другите.Наистина са много малко са хората,които ще ми кажат,че нещо не ми отива и ще ги послушам,но ще знам,че са прави и никога няма да кажат нищо за цялостното ми обличане

А иначе аз съм "смъкнат".Така де широки дрешки,но не фанелки,които да настъпвам.Също мразя някви простотии по мене-шапки,очила,кърпи или каквото и да е било.Най-много да си сложа качулката на суичера.Обличам се със "скейтърски" дрехи,но не ги намирам за дрехи,които са само за скейтъри,а по-скоро като дрехи,които всеки може да носи.На скейт съм пълна трагедия и не се и опитвам да си подобря уменията
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Мразя метросексуални мъже...същите тея дето за близнати от тук и там в прическата,с дънки по тесни от мойте и проскубани вежди........ОТВРАТИТЕЛНООООО О!!!!!!!!!Аз по принцип не че нещо,но съм забелязала,че си падам посущия този "изсухлен" стил....не само за момчетата,а и аз да се обличам така..
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ем пхаха кфа тема!?Ами аз па си падам по изсулените момчета :P G i т.н дам вуобще не си падам по момчета с прилепнали гащи и т.н ,тва води до мека китка и тем подожбни лигажщини и гейски раоти !
    Мое мнение
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от lolip0p
    аз да си кажа винаги когато мине гашник,си го заглеждам.. ами да защото според мен теа дето ходят с лепнати розови тениски,са нещо сбъркани.Има си и мн яки момчета,който се обличат нормално.Нормално в смисал не с провесени панталони, или пък лепнати като мойте.Е аз все пак си харесвам момчетата с смъкнати панталони,широки тениски и шапки, а не очила за 40 лв.Абе като го видиш от далече,да ведеш че момче се задава ,не женчо дит се прай на голям плейбоу :P
    +1

Град
    Cofia
    Е тия момченца рапЕрите дето са със некфи дрехи от ГРАМАДАН+ а същност са метър и 90 60 кила са ми най-смешни...

видя ли пич със широки дрехи и набола брада ми се подкосяват краката
    ndle е ти кво искаш ??? момчетата да стаат по-пички от момичетата ... стани лесбийка
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ndle
    Е тия момченца рапЕрите дето са със некфи дрехи от ГРАМАДАН+ а същност са метър и 90 60 кила са ми най-смешни...
    Съгласна съм. Много грозна работа
    Smile!?

Град
    Cofia
    Цитирай Първоначално написано от spontaneous
    видя ли пич със широки дрехи и набола брада ми се подкосяват краката
    ndle е ти кво искаш ??? момчетата да стаат по-пички от момичетата ... стани лесбийка
    АХахАХа ти кфо? мислиш си че големите дрехи ги правят мъжкари ли бе ХАХАХа най-жалките.

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Пълни шестаци са . За деца ~15 годишна възраст го оправдавам .. малки са и тъпи . Но това да си 20 годишен и да се носиш като насран , е извинявай. А самобръсначка нямаш ли ? Закво ти е , нека се мъкнем като клошари . Като видя група " рапери " , до един приличащи на клоуни ми иде да хвана една тръба и да им наредя мислите в кухите главици.
    И все пак всеки си има вкус , едни се мъкнат като циркаджии , другите като клошари ... все пак останаха и нормално изглеждащи хора.
    Айде със здраве !
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

не ми пука толкова за външния вид...е има значение ест...но не мисля че ги разделям на изсулени и не чак толкова изсулени..
    (sun)

аз ги смесвам (винаги стилно за по моя вкус)..а за момците по развлечени с кецки и тенски,абе нормално,не харесвам м-сексуални и подобни др гейщини..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    isperih
    Обличам се метълски и въОбще не ме е*е ко мислят за мен.ПОддържам хигиена и се грижа за прическата си и пак ме харесват-важен е характерът!

лично аз не харесвам "Денислив" от мюзик айдъл, прилича ми на педал... но това си е мое мнение... предпочитам пмомчета които да не са някакви контета да закасняват да са "изнежени".. т.е. когатовидя такова момче се чуда къде е мъжкото в него !? предпочитам момчета които да си имат мнение да държат на него да са с твърт характер и дори и да са металисти.. супер... слабост са ми всички те.. Тома от мюзик айдъл.. той е пример.. но Денислав..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    На мен ми харесват момчета, които знаят как да се обличат. Тези изсулените определено НЕ ми допадат ... Но едни нормални дънки, и хубава блуза ... Нещо по-семпло ... Не харесвам разни изгъзици

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз лично харесвам изсухлени момчета :P

АЗ!!!! ОНИЯ ЛИГЛЬОВЦИ С ПРИЛЕПНАЛИТЕ ДЪНКИ СА ОТВРАД... ХИГИЕНАТА НЕ ЗАВИСИ ОТ ТОВА КАКВИ ДЪНКИ НОСИШ, А КОЛКО ЧЕСТО СЕ МИЕШ И ДАЛИ ИЗОБЩО НОСИШ БЕЛЬО ..пък и за всеки влак си има пътници
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Toi mi dopada mnogo poveche ot toq Denislav,toi po-jenstven ot mene toq.
    Дори не знам кои са другите участници само тоя Иван го знам ...
    Ама няма да спечели той щото много ги храни тия тъпанари ...

Karai az neka si go podkrepqm pak dali shte specheli ili ne.
    Az shte prashtam sms-i za nego
    кви сте тъпи... темата за кво е а вие кво пишете.... ... та по темата еми аз съм си изсулен ноо като гледам момичетата не харесват такива щот скоро не съм имал гадже... ама то в стз е така всички женски харесват само убитаци с прилепнали дрешки....

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от bunny_rabbit
    ei zariben
    1.az sum skeitar ima dva vida skeitari raperi i punkari tova 4e ti si nekfa drebna ku4ka det po cql den izliza samo s fr i ako vidi slu4aino nqkoe grozno ili debelo momi4e se smee i nzz ko o6te zatova shutdafuckup 6tot sigorno o6te slu6a6 50 cent justin timbarlek i oneq gadni fe6an4ita komersialni bokluci
    Dude, тъп си, аз съм скейтър и не слушам нито пънк, нито рап, кораджийте къде ги забравяш

Мега фен Аватара на Blab
    мойто Бети

Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    не го знам къв е тоя не гледам МИ, но аз не се нося така и пак се радвам на внимание. Жените обичат да си стилно облечен, дори и да е леко небрежно. Виж ако си облечен с онея провисналите дънки и раздърпани фланелки и аз ако бях момиче нямаше да ти обърна внимание.
    просто не мога да го кажа по-добре
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си