- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?
A taka!!!Първоначално написано от shady_cent
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
se mi e taq,zavisi ot 4oveka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+++Първоначално написано от sladi4ka kaka
(sun)~{}*
тъпа мода измислена от мишо шамара верно и мене ме кефиши но мина и времето
колкото и добре да живеем рано или късно ше умрем
харесвам гологлави и с адски къси коси![]()
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Първоначално написано от lonatika
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ша е измислил смъкнатите дрехи а
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
рапъри мразя,но скейтъри..![]()
![]()
падам си по рокерчета с кожени гривни татусчета и другите там дрънкулкимного обичам пънкари просто слабост са ми
![]()
много мразя фешани и некфи си там хаусарчета ебати гейовете не могат да кажат един лаф кат хората супер задръстени хора
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това момиче значи е нямало грам мозък,за да ти го каже така....Първоначално написано от bunny_rabbit
Хора,как може да определята човека по това как се облича,каква музика слуша и други глупости????.......
И лепвате баси евтините етикети.."Тоя е чалгар","оня металист"....и така.....Е няма по-ограничени хора от такива,които лепват такива глупави етикети...На хора,които даже не познават...ОМГ!
![]()
![]()
![]()
Ае аз сам си рапарче и се обличам изсухлено на който не му харесва да не ме гледа ... Които харесват рапарчета имат вкус:P
![]()
ЕвалаПървоначално написано от halcho_g
![]()
Естествено че ше харесвам с исухлени дрехи .. само като видя момче с прилепнали дънки например и ми се повръща егати педалското е тва ...![]()
P.S sRrY za gRe6kite![]()
Much monEy love sTorY - No moNey I'm SorRy
Първоначално написано от sapa91
Ааа братле мойте уважения ама Еминем не е комерс![]()
![]()
Down On The Farm!!!
am moito mnenie pak e polojitelnomen me kefat isuleni drexi rapar4eta i takifa mn sa sladki zavisi i v liceto kfi sa de no mislq 4e drexite na\e sa nai vajnotot ne6ty v edin 4ovek i ako nqkoi te xaresa to ne bi bilo zaradi drexite ili ako ne te xaresa e glupavo pri4inata da e zaradi drexite pak ako si xaresfa6 nqkoe momi4e i to ne ti odobrqva stila ... i tfoite 4uvstfa sa dosta silni pomisli za smqna na stila no samo pri polojenie 4e tq ne si natqkfa mnenieto ili ti postavq osloviq 4e nqma da xodi s teb akk\o si takaf togava po dobre e zareji ama ako vidi6 4e si te obi4a i nqma da te ostavi no vapreki tova ne6ty ne i dopada stila ti promeni go prosto !!! dano da pomogna
![]()
![]()
![]()
И аз съм изсуленНе съм скейтър и не съм рапър.Но като видя тея баш рапърчетата с дънки размер XXXXL,суичер до коленете,фанелка до глезените и шапка Мишо шамарка и просто
![]()
![]()
![]()
![]()
И не е вярно,че не можеш да определиш човека само по външния вид.9/10 от извофите са ми верни само като видя човек и разбера каква музика слупа.Аз слушам всяква музика(без dath metal (много викат) и чалга(нея само на купони,но и да не я искам никой не ме пита) ,а пънка и мано чао(не знам къв им е стила на тея) ми омръзват като чуя една и съща песен 3 пъти,а те и всички си приличат и не понасям Morandi-баси кухите песни и музика има тоя).
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
ем аз се обличам размъкнато..ама мноо мноо май не ги харесват момичетата щот от доста време си няям някойсеш се,.. а попринцим мноо им се радвам на размъкнатите момчета//е тка .. някфи цифра сладките.. (: а като видя някой дребос ми пълни душата
Хм..еми то донякъде и външността си е от значение сега не мога да ходя с някой ,който се облича по-женственно и прилепнало от мене![]()
Лично аз разпърчета и секви смъкнати ОБОЖАВАМ и ако са височки е перфектно ,но и вътрешната красота е от значение!
Hip hop NEVER dieee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Цялата тема е глупава! Нямам нищо против изсулените хора / все пак повечето се водят че споделят мойте виждания /, но не ме кефят тези, парадиращите с това! Които мислят, че знаят за какво става въпрос или тези за които тва е модата... А какви момичета ги харесват... всякакви, стига да имаш стил на обличане и с листа да си пак ще те харесат!
An Evil Man
Емм аз не съдя по външния вид, но изсулените момчета определено доста ми привличат вниманието... слабост са ми...![]()
![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
По принцип харесвах преди 2-3 години. Но после спрях..
Обаче сега се запознах с едно момче. Той е метъл, но носи изсулени дънки и огромни суичъти на Korn и разните му там групи. И отначало не ми харесваше. Но след като го опознах...та това е едно от най-забавните момчета, с които съм говорила. За жалост си има приятелка...
Аз харесвам изсулени,мразя момчета с впити,прилепнали дрешки.Адски са ми противни.
обожавам момчета с изсухлени дрехи...много са готинисупер небрежни...непукисти такива ми изглеждат
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
МЕЕЕН![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЛЕЛЕ КАТО ГИ ВИДА ТЕЯ СКЕЙТЪРИТЕ С ИЗСУХЛЕНИТЕ ДЪНКИ СЪРЦЕТО МИ СЕ РАЗТАПЯ ....
![]()