.
Отговор в тема
Страница 12 от 15 ПървиПърви ... 289101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 356
    Цитирай Първоначално написано от shady_cent
    Цитирай Първоначално написано от sapa91
    хахахахахахаха забавен тоя коемрсиал аз не слушам аз сълупам CRUNK батка ама ти едва ли знаеш кво е тва... щото или си няква чалга метал емо или твоя идол е snoop dogg или комерсиала eminem
    Нещо против Ем ли имаш? Или пък Снууп? Ае полека с тъпите изказвания по техен адрес, а?!
    A taka!!!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Аз се разцепвам като приятеля ми сложи дрехи 5 номера по големи

И аз ги харесвам!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    se mi e taq,zavisi ot 4oveka
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka kaka
    мене ме кефят тея с изсулените гащи и суичари
    +++
    (sun)~{}*

Град
    град добрич
    тъпа мода измислена от мишо шамара верно и мене ме кефиши но мина и времето
    колкото и добре да живеем рано или късно ше умрем

харесвам гологлави и с адски къси коси
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Град
    BG [тялом] & USA [духом.. скоро и тялом]
    Цитирай Първоначално написано от lonatika
    тъпа мода измислена от мишо шамара верно и мене ме кефиши но мина и времето
    Ша е измислил смъкнатите дрехи а

Град
    русе
    рапъри мразя,но скейтъри..

Голям фен Аватара на 8992
    падам си по рокерчета с кожени гривни татусчета и другите там дрънкулки много обичам пънкари просто слабост са ми много мразя фешани и некфи си там хаусарчета ебати гейовете не могат да кажат един лаф кат хората супер задръстени хора

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?

Цитирай Първоначално написано от bunny_rabbit
    iskam da vi pitam 6tot tei kut vijdam po4ti 95% ot momi4etata haresvat nekfi iznejneni s prilepnali kum tqh dre6ki i nekfi takiva kato denislav(music idol) i.. vuprosa mi e takuv kolko ot vas haresvat moom4eta sus isuleni drehi i taka natatak...vednuj se zapoznah s edno momi4e be6e svqstno govorihme si i kazah 4e q haresvan i tq mi vika prili4a6 na 4uval vz

т.1 и т.7
    krem4et0
    Това момиче значи е нямало грам мозък,за да ти го каже така.... Хора,как може да определята човека по това как се облича,каква музика слуша и други глупости????....... И лепвате баси евтините етикети.."Тоя е чалгар","оня металист"....и така.....Е няма по-ограничени хора от такива,които лепват такива глупави етикети...На хора,които даже не познават...ОМГ!

Град
    Aitos
    Ае аз сам си рапарче и се обличам изсухлено на който не му харесва да не ме гледа ... Които харесват рапарчета имат вкус :P

Град
    BG [тялом] & USA [духом.. скоро и тялом]
    Цитирай Първоначално написано от halcho_g
    Ае аз сам си рапарче и се обличам изсухлено на който не му харесва да не ме гледа ... Които харесват рапарчета имат вкус :P
    Евала

Град
    Varna , Bulgaria
    Естествено че ше харесвам с исухлени дрехи .. само като видя момче с прилепнали дънки например и ми се повръща егати педалското е тва ...

P.S sRrY za gRe6kite
    Much monEy love sTorY - No moNey I'm SorRy

Град
    Софийско поле
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Toi mi dopada mnogo poveche ot toq Denislav,toi po-jenstven ot mene toq.
    Дори не знам кои са другите участници само тоя Иван го знам ...
    Ама няма да спечели той щото много ги храни тия тъпанари ...

Karai az neka si go podkrepqm pak dali shte specheli ili ne.
    Az shte prashtam sms-i za nego
    кви сте тъпи... темата за кво е а вие кво пишете.... ... та по темата еми аз съм си изсулен ноо като гледам момичетата не харесват такива щот скоро не съм имал гадже... ама то в стз е така всички женски харесват само убитаци с прилепнали дрешки....
    хаха е то от изсулен до изсулен разлика голяма
    тебе като те гледам ми е ясно,че идол ти е фифти сент

хахахахахахаха забавен тоя коемрсиал аз не слушам аз сълупам CRUNK батка ама ти едва ли знаеш кво е тва... щото или си няква чалга метал емо или твоя идол е snoop dogg или комерсиала eminem

Ааа братле мойте уважения ама Еминем не е комерс
    Down On The Farm!!!

am moito mnenie pak e polojitelno men me kefat isuleni drexi rapar4eta i takifa mn sa sladki zavisi i v liceto kfi sa de no mislq 4e drexite na\e sa nai vajnotot ne6ty v edin 4ovek i ako nqkoi te xaresa to ne bi bilo zaradi drexite ili ako ne te xaresa e glupavo pri4inata da e zaradi drexite pak ako si xaresfa6 nqkoe momi4e i to ne ti odobrqva stila ... i tfoite 4uvstfa sa dosta silni pomisli za smqna na stila no samo pri polojenie 4e tq ne si natqkfa mnenieto ili ti postavq osloviq 4e nqma da xodi s teb akk\o si takaf togava po dobre e zareji ama ako vidi6 4e si te obi4a i nqma da te ostavi no vapreki tova ne6ty ne i dopada stila ti promeni go prosto !!! dano da pomogna

И аз съм изсулен Не съм скейтър и не съм рапър.Но като видя тея баш рапърчетата с дънки размер XXXXL,суичер до коленете,фанелка до глезените и шапка Мишо шамарка и просто

И не е вярно,че не можеш да определиш човека само по външния вид.9/10 от извофите са ми верни само като видя човек и разбера каква музика слупа.Аз слушам всяква музика(без dath metal (много викат) и чалга(нея само на купони,но и да не я искам никой не ме пита ) ,а пънка и мано чао(не знам къв им е стила на тея) ми омръзват като чуя една и съща песен 3 пъти,а те и всички си приличат и не понасям Morandi-баси кухите песни и музика има тоя).
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

(:

ем аз се обличам размъкнато..ама мноо мноо май не ги харесват момичетата щот от доста време си няям някой сеш се,.. а попринцим мноо им се радвам на размъкнатите момчета//е тка .. някфи цифра сладките.. (: а като видя някой дребос ми пълни душата

Хм..еми то донякъде и външността си е от значение сега не мога да ходя с някой ,който се облича по-женственно и прилепнало от мене Лично аз разпърчета и секви смъкнати ОБОЖАВАМ и ако са височки е перфектно ,но и вътрешната красота е от значение!

Hip hop NEVER dieee
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Цялата тема е глупава! Нямам нищо против изсулените хора / все пак повечето се водят че споделят мойте виждания /, но не ме кефят тези, парадиращите с това! Които мислят, че знаят за какво става въпрос или тези за които тва е модата... А какви момичета ги харесват... всякакви, стига да имаш стил на обличане и с листа да си пак ще те харесат!
    An Evil Man

Град
    Sofiq
    Емм аз не съдя по външния вид, но изсулените момчета определено доста ми привличат вниманието... слабост са ми...
    I am myself, and I make my own ways!!! =)))

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    По принцип харесвах преди 2-3 години. Но после спрях..

Обаче сега се запознах с едно момче. Той е метъл, но носи изсулени дънки и огромни суичъти на Korn и разните му там групи. И отначало не ми харесваше. Но след като го опознах...та това е едно от най-забавните момчета, с които съм говорила. За жалост си има приятелка...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз харесвам изсулени,мразя момчета с впити,прилепнали дрешки.Адски са ми противни.

Град
    Somewhere...in The sea...
    обожавам момчета с изсухлени дрехи...много са готини супер небрежни...непукисти такива ми изглеждат

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

МЕЕЕН ЛЕЛЕ КАТО ГИ ВИДА ТЕЯ СКЕЙТЪРИТЕ С ИЗСУХЛЕНИТЕ ДЪНКИ СЪРЦЕТО МИ СЕ РАЗТАПЯ ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си