.
Отговор в тема
Страница 13 от 15 ПървиПърви ... 39101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 356
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Така повечето си падат по едни "Педерюнгели" ем аз си харесвам скъкнатите момчета ами оставяй я тая снобка ..баси теорията !!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Аз преди бях луда по рапърите, 2ма от 3те ми по сериозни гаджета бяха смъкнати и си бяха чистоплътни, мисля че зависи от човека. иначе сегашния ми приятел и най-голямата ми любов е нормален, не е денислав от МИ но не е и смъкнат, нормален е, но слуша само черно, както и аз.
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

na 16 sam.. i 4estno da ti kaja tozi stil izsuleniq ne mi haresva...
    koe da mi haresva 4e nosi teniski kat na motant i izsuleni kashti kat nasran...a ot dolo pod drehite se krie 40 kg jivo meso
    hahahah tfali da haresvam...tfa sa rapar4etata,narkoman4etata i osven nqkoe emo da haresa takiva...
    haresvam mom4eta oble4eni moderno i drehi s tqhen razmer ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Аз като момче ще кажа че ЛЕКО провисналите дънки + ЛЕКО небрежния стил на обличане привлича момичетата. От там нататък си зависи от теб.

Нарочно пиша думите с главни букви, защото съм наясно че леко е доста разтегливо понятие. И все пак идеята е ясна

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от wu-tang4e
    Аз харесвам изсулени,мразя момчета с впити,прилепнали дрешки.Адски са ми противни.
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Аз като момче ще кажа че ЛЕКО провисналите дънки + ЛЕКО небрежния стил на обличане привлича момичетата. От там нататък си зависи от теб.

Нарочно пиша думите с главни букви, защото съм наясно че леко е доста разтегливо понятие. И все пак идеята е ясна
    Podkrepqm! Az sa6to obi4am leko izsuhleni/provisnali .. a ne nqkakvi degto naistina 5 nomera po golemi nosqt .. kato 4uvali! ))

NEPONASQM mom4eta s prilepnali drehi ... ili s tezi fe6an pri4eskite ... neznam s kakav akal vaob6te nqkoi mom4eta se nosqt taka ...

A tova za higienata...ne vijdam kakvo ob6to ima stila ti na obli4ane s tova kakva higiena podarja 4oveka...PALNI GLUPOSTI!
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Aз пък предпочитам момчта като Денислав,от колкото изсулени..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Рофл4е как си душа Готин аватар

Деню е много надут. Не е агресивен, но е надут Абе балон с хелий.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Бургас
    хахахах, тия рапърчета направо като ги видя ми иде да си издрайфам червата, същото е и с тия тип денисливчо... виж ако е метъл, с не много дълга коса, дето се носи небрежно такова-супер, адски много им се кефя, ама другите м-сексуални СЪЪЪЪКС!
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Напълно съгласна съм с тебе.

Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    МЕЕЕН ЛЕЛЕ КАТО ГИ ВИДА ТЕЯ СКЕЙТЪРИТЕ С ИЗСУХЛЕНИТЕ ДЪНКИ СЪРЦЕТО МИ СЕ РАЗТАПЯ ....

Супер фен
    Е не ми е чак толкова важно колко е изсулен някой момък :Ь Но определено не си паднам по тип ''Денисчо от music idol'' ... Тва е вече...изгъзица пълна
    Нито твърде смъкнат,нито с прилепнали панталони... просто най-обикновено мъжко облекло -> леко свободно.

Изсулените гащи, разкъсаните тениски, прилепналите панталонки, бе я стига гкупости бе Както си ти харесва, така си се обличаш!

Виж хубаво е да имаш някъв стил, който да спазваш, не може да излезеш смъкнат и да слушаш cypress, а на следващия ден да отидеш с прилепнали лайненца по тебе

Аз примерно слушам хипхоп и движа с широки дрехи, да и аз ги мразя фешъните, но вече почвате да се излагате с тея комплексарски темички!

За мен не е важно с кви дрехи е важно е държанието му към мен!!! Поне аз не съм от момичетата,които преценяват по дрехите!!!
    tAke a dIrty pIcture

аз не съм от тия които харесват изсухлените, иглеждат ми супер неподдържани, но не харесвам и педалчетата препочитам някой с нормални дънки и готина тениска, това най ми хваща окото
    You can't just leave me. . .

Амии честно казано аз много си падам по тази мода леко смъкнати и широки дънки и фанелки но не ии прекалено раздърпано че гащите ти да се държат само с колана иначе мн ме кефи леко така небрежно
    ЛюБоФф...ЛюБоФф и нАкРаЯ КФО?! ...F**K OfF!!! ПеСтИ Си ПаРиТе, За Да Са ПрИ ТеБе ЖеНиТе!!! Не ХоДи С КъСа ПоЛиЧкА, Да Не БуТаШ беБеШкА КолИчКа!!!

Обичам рапетаа
    Just SmiLe

Не гледам дрехите ,, не се толкова важни ама иначе си падам по по- смъкнати момченца

Някой са сладки
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    амии аз не ги харесвам такива като "Дени" от Мюзик Айдъл, може да носят квито искат дрехи само не и такива прилепнали,защото е отврат
    airplanes..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тези подобия на улични гангстерчета с широки смъкнати дънки,кецове,шапка/лента за глава и т.н. винаги са ми били слабост ,нооо определено не си избирам гаджетата по начина на обличане
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз по спретнатки и зализани не си падам.Друго си е да се хванеш с някой изсулен под ръчичка.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от revennge
    аз не съм от тия които харесват изсухлените, иглеждат ми супер неподдържани, но не харесвам и педалчетата препочитам някой с нормални дънки и готина тениска, това най ми хваща окото
    +1,въпреки че някои момчета носят широки дрехи,за да изглеждат по-едри когато са много кльощави
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    В думите на хората ;)
    Аз като момче ще кажа че като видя някой квартален гангстер или подобните яко ме напушва на смях.Не се обличам като фиешън по скоро прилежно и чистичко примерно риза и панталони (лееко смъкнати както се изрази valdesbg)

И да е облечен в опаковка от тоблерон няма знчение,ако ми пасне!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Аве bunny_rabbit ти си голям компексар ве човек...Нали се сещаш ,че всеки има собствен стил и вкус. Аз мразя някакви такива разделения- Метали , байкари ,скейтари,пънкари...Аз примерно харесвам метала и пънка ама не харесвам пънкарки и металки(някой даже ми са противни)...Ама това са хората всички са различни , всички имат различни вкусове , мнения и т.н. Не можеш да съдиш момичетата които не харесват скейтари или момчета с изсулени дрехи.Намери си момиче което да харесва....

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си