- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?
Така повечето си падат по едни "Педерюнгели"![]()
ем аз си харесвам скъкнатите момчета ами оставяй я тая снобка ..баси теорията !!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Аз преди бях луда по рапърите, 2ма от 3те ми по сериозни гаджета бяха смъкнати и си бяха чистоплътни, мисля че зависи от човека. иначе сегашния ми приятел и най-голямата ми любов е нормален, не е денислав от МИ но не е и смъкнат, нормален е, но слуша само черно, както и аз.
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
na 16 sam.. i 4estno da ti kaja tozi stil izsuleniq ne mi haresva...
koe da mi haresva 4e nosi teniski kat na motant i izsuleni kashti kat nasran...a ot dolo pod drehite se krie 40 kg jivo meso![]()
hahahah tfali da haresvam...tfa sa rapar4etata,narkoman4etata i osven nqkoe emo da haresa takiva...
haresvam mom4eta oble4eni moderno i drehi s tqhen razmer ..
Аз като момче ще кажа че ЛЕКО провисналите дънки + ЛЕКО небрежния стил на обличане привлича момичетата. От там нататък си зависи от теб.
Нарочно пиша думите с главни букви, защото съм наясно че леко е доста разтегливо понятие. И все пак идеята е ясна![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от wu-tang4e
Podkrepqm! Az sa6to obi4am leko izsuhleni/provisnali .. a ne nqkakvi degto naistina 5 nomera po golemi nosqt .. kato 4uvali!Първоначално написано от valdesbg
))
NEPONASQM mom4eta s prilepnali drehi ... ili s tezi fe6an pri4eskite ... neznam s kakav akal vaob6te nqkoi mom4eta se nosqt taka ...
A tova za higienata...ne vijdam kakvo ob6to ima stila ti na obli4ane s tova kakva higiena podarja 4oveka...PALNI GLUPOSTI!
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Aз пък предпочитам момчта като Денислав,от колкото изсулени..![]()
Рофл4е как си душаГотин аватар
Деню е много надут. Не е агресивен, но е надутАбе балон с хелий.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хахахах, тия рапърчета направо като ги видя ми иде да си издрайфам червата, същото е и с тия тип денисливчо... виж ако е метъл, с не много дълга коса, дето се носи небрежно такова-супер, адски много им се кефя, ама другите м-сексуални СЪЪЪЪКС!
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Напълно съгласна съм с тебе.Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от emily_1234
![]()
![]()
Е не ми е чак толкова важно колко е изсулен някой момък :Ь Но определено не си паднам по тип ''Денисчо от music idol'' ... Тва е вече...изгъзица пълна![]()
Нито твърде смъкнат,нито с прилепнали панталони... просто най-обикновено мъжко облекло-> леко свободно.
Изсулените гащи, разкъсаните тениски, прилепналите панталонки, бе я стига гкупости бе![]()
![]()
Както си ти харесва, така си се обличаш!
Виж хубаво е да имаш някъв стил, който да спазваш, не може да излезеш смъкнат и да слушаш cypress, а на следващия ден да отидеш с прилепнали лайненца по тебе![]()
Аз примерно слушам хипхоп и движа с широки дрехи, да и аз ги мразя фешъните, но вече почвате да се излагате с тея комплексарски темички!
За мен не е важно с кви дрехи е важно е държанието му към мен!!! Поне аз не съм от момичетата,които преценяват по дрехите!!!![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
аз не съм от тия които харесват изсухлените, иглеждат ми супер неподдържани, но не харесвам и педалчетатапрепочитам някой с нормални дънки и готина тениска, това най ми хваща окото
![]()
You can't just leave me. . .
Амии честно казано аз много си падам по тази мода леко смъкнати и широки дънки и фанелки но не ии прекалено раздърпано че гащите ти да се държат само с колана![]()
иначе мн ме кефи леко така небрежно
![]()
![]()
![]()
ЛюБоФф...ЛюБоФф и нАкРаЯ КФО?! ...F**K OfF!!! ПеСтИ Си ПаРиТе, За Да Са ПрИ ТеБе ЖеНиТе!!! Не ХоДи С КъСа ПоЛиЧкА, Да Не БуТаШ беБеШкА КолИчКа!!!
Не гледам дрехите ,, не се толкова важниама иначе си падам по по- смъкнати момченца
![]()
![]()
Някой са сладки![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
амии аз не ги харесвам такива като "Дени" от Мюзик Айдъл, може да носят квито искат дрехи само не и такива прилепнали,защото е отврат![]()
airplanes..
Тези подобия на улични гангстерчета с широки смъкнати дънки,кецове,шапка/лента за глава и т.н. винаги са ми били слабост,нооо определено не си избирам гаджетата по начина на обличане
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз по спретнатки и зализани не си падам.Друго си е да се хванеш с някой изсулен под ръчичка.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Аз като момче ще кажа че като видя някой квартален гангстер или подобните яко ме напушва на смях.Не се обличам като фиешън по скоро прилежно и чистичко примерно риза и панталони (лееко смъкнати както се изрази valdesbg)![]()
И да е облечен в опаковка от тоблерон няма знчение,ако ми пасне!
Аве bunny_rabbit ти си голям компексар ве човек...Нали се сещаш ,че всеки има собствен стил и вкус. Аз мразя някакви такива разделения- Метали , байкари ,скейтари,пънкари...Аз примерно харесвам метала и пънка ама не харесвам пънкарки и металки(някой даже ми са противни)...Ама това са хората всички са различни , всички имат различни вкусове , мнения и т.н. Не можеш да съдиш момичетата които не харесват скейтари или момчета с изсулени дрехи.Намери си момиче което да харесва....![]()
--------------------------------------------------------