- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?
Обожавам ги![]()
Сеа зависи, ку вия некой на койт гащите му се влачат по земята, както и тея дето са по-женствени и от момичетата ми иде не знам кво да напраа...По темата, харесвам момчета, които държат на външния си вид, имат добра хигиена, и се облича с дрехи в неговия размер, не 5 размер по-голям от нормалния, или с прилепнали дънчици и розови блузки...![]()
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
Денислав ми е антипатичен до безобразие![]()
.тряя ти кажа ,че ми допадат и в двата варианта . просто зависи от човека
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз си падам по изсулени, но поддържани момчета![]()
Да.Пък и на всеки различно му стоят дрехите и важното човека просто да изглежда добре с дрехите,който носи.Пък какви са,няма значение.Щом изглежда добре с тях и му отиват е ок,ама иначе...Първоначално написано от teenems
![]()
Мене ме кефятАма айде сега... дрехите не са определящи
![]()
nicolepcd
точно ..Първоначално написано от smiLe49
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Има ли значение какви са му дрехите? - Да има! Всякакъв без ония шибани фешани с прилепнали дънки и розовки блузки. Определено тия разслулените ме кефят повече забелязвам ги отдалеч, а онези дори не ми правят впечатление
![]()
Като видя някой такъв напрао ми се гади.. А от Денислав напрао ми идва да се самоубия.. А иначе тея смъкнатите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обожавам гиии
![]()
![]()
Аз пък си падам по чувалиАми мразя гадните фешънчета.Много ме дразнят.И честно казано гледам ТОЧНО да НЕ е така облечен ( с прилепнала блузка и маркови дънчици )
Но пък обичам да ги гледам по улиците...тооолкова са забавни.Иначе на кой да се смея ???
![]()
ха-хаа .. честно казано не ме вълнува много тва в к'во е облечен.Щом може да обича - мой тип е![]()
....да ти кажа зависи колко изсулен си...ако гащите вместо малко под дупето са ти до коленете,вече ме избива на смях...иначе аз лично обожавам по-свободен стил..
Аз пък много харесвам изсулени. Не харесвам някакви фешанчета, които не знаят какво искат. Приличат на гейове. Според мен изсулените са по секси, но нямам нищо против и нормалните... Стига да не е фешън...
Ми мене тея момчета със 'смъкнати' дрешки много ме радват.. Ммм направо инлов..Абе много са си сладки, не ми е ясно защо някои не ги харесват.. Ама мене и фешаните ме радват. Сладки са ми
Само тея дето ми ходят по цял месец с екип ме дразнят (да де, аз попринцип се дразня на момче с екип). Всеки с мнението си, но момчетата с по широки и паднали дрешки направо ми влизат под кожата...
АЗ !!..![]()
МноГо е Тъпо да видиш КльощаВо мом4е с торби.. А и тея дрехи се Вмирисват![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой се мислят за "рапъри" като са се облекли с найлонова торба от баба си която я е взела от близкия магазин, аз лично слушам черно (най - общо казано), но не се обличам като чувал, вземете си изградете собствено мнение, а не да съдите по другите, бтв не виждам какво лошо има да си с по - плътни дрехи, 80% от тениските ми са такива по мен (нито съм много здрав, нито съм слаб). Според мен ти си с по - слаба физика и затова носиш широки дрехи за да си нещо като "гангстер" :Д
az li4no sam izsulen i da vi kaja 4esno da si izsulen e mn po dobre otkolkoto da si metal ili feshan :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ходя с изсухлени дънки, фланелка на 2pac,а когато е студено слагам и анурака ми на 2pac![]()
Аз пък се обличам само в DC.Проблем?Обличам се с леко виснали дънки проблем?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не преценям хората по дрехите.
И все пак, ако трябва да избирам, определено бих избрала "изсулените" пред гейските прилепнали дънчици.
На същото мнение съм!Първоначално написано от ThroughStruggle
![]()
''по дрехите посрещат, по ума изпращат'' народа го е казал
аз харесвам нормално облечените момчета![]()
На мен ми харесват момчета с изсулени дрехи.А ако са изсулени дънки,широка тениска и суичър направо полудявам.Даже в момента съм влюбена в такова момче
![]()
![]()