.
Отговор в тема
Страница 15 от 15 ПървиПърви ... 51112131415
Резултати от 351 до 356 от общо 356
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Az ti kazah tochno obratnoto,che drehite ne te opredelqt kakav si.
    ++

кирилицата е задължителна !
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Мега фен Аватара на Colouring
    За к'во върнахте тая стара тема?
    Ми,мен изсулените не ме кефят.

Ами аз може би не би трябвало да се изказвам тук щот съм момче ама такива педалчета направо се чудя как не са ги изтрепали още.
    Иам предвид че просто всичко тва с "женските прически" (нищо лично към жените и момичетата) пилене на нокти, бръснене на крака, ръце ми направо по една къса пола да си сложат и по едни гърди.

С този пост нямам ни най - малко намерение да нагрубя някоя дама

Цитирай Първоначално написано от Zlodeq
    Ами аз може би не би трябвало да се изказвам тук щот съм момче ама такива педалчета направо се чудя как не са ги изтрепали още.
    Иам предвид че просто всичко тва с "женските прически" (нищо лично към жените и момичетата) пилене на нокти, бръснене на крака, ръце ми направо по една къса пола да си сложат и по едни гърди.

С този пост нямам ни най - малко намерение да нагрубя някоя дама

Хяхяхяхя., това ми хареса.. Тоо сиички се чудимм що не са ги изтрепали.,ама и да трепеешш се шш се появии някой новвв// ;дд

Амм и аз не харессвамм моммчета с приилепнали дрехии.. същинскии геййчета..Лично на мен ми харесват изсулените дрехии .,

Много ме радват !

да ви таковам! изкарайте сега и темите "обичате ли фешъни", "обичате ли чалгари", "обичате ли чичковци" и прочие.

супер ме изнервяте!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си