- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?
ей пишлигарче ограничено земи се успокой малко. ако не беше толкова тъп можеше и да се усетиш каква музика слушам. въобще кво са занимавам...айде хипарчеПървоначално написано от bunny_rabbit
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
gaberot ti si mno tup![]()
mi..... ko da se prai SUDBA
Ти още повече!![]()
![]()
![]()
Толкова повече, че и насреща ти да бягам, няма да мога да те стигна по простотия! Човек може да разбере що за идиот си само като ти види темата! Че тъпака ти с тъпак, дори и в грешен раздел си направил тема!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Oba4e v tozi forum v nito edna tema ne e preminalo kato po voda si4ki da kazvat mneniq da si govorqt .... rano ili kasno se stiga do karanici psuvni i selski ispalneniq6te stoq da gledam seir
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Първоначално написано от ubuntu
Kato onezi golemi kucheta![]()
"]НЕ не съм страшен просто съм такъв че с един удър мога да ти трошна челюста поне на 2 места ... иначе съм безобиден ....[/quote]Първоначално написано от bunny_rabbit
Bezobidnosta ti e po priroda nali taka![]()
Entombed For live
basi kefa
mi..... ko da se prai SUDBA
Хахахах абе ей не се карайте за глупости!![]()
Тоя въпрос никога няма да се реши:за чалгарите и скейтърите...те са напълно различни и абе деазнам![]()
Първоначално написано от comics
Мм според мен, всеки си има вкус, както казват "За всеки влак си има пътници"... Лично аз харесвам по-размъкнати момчета, и такива по-обикновени... честно казано м-сексуалните леко ме нервят... тъпо е да стоиш пред огледалото повече от едно момиче... нищо че имам фр, който е метросексуален...харесвам го като човек, но за мен тук важи мисълта : Обичам тези които ме обичат, тези които ме мразят могат да ходят по дяволите... Изобщо не й се впрягай на тая кучка..![]()
И едните и другите всичките под ножа!Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
Entombed For live
Az puk mnogo obi4am skeituri i rapuri mnogo mi haresvat![]()
E pak si zavisi i ot haraktera de
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Братле признаам те щот нормално тея "биячите" не казвам че си един от тях....се крият...нали нафукани па ти се гордееш твойто не е фукня. Аз си падам по бойчета....ама абсолютно приятелски казано некое погу да спретнеме с фрта...ама да троша зъби не е мой СтаЯлПървоначално написано от ubuntu
Entombed For live
хахах щом ще са под ножа кои остават в крайна сметка...хаусърите ли хахаха и те са бивши чалгариПървоначално написано от Entombed
ДЪ ДЕФ МЕТАЛ МАНИАКСПървоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
Казано Макс Извратените
Иначе предимну метали рокаджий... и тем подобни
Entombed For live
a li4no obi4am mom4eto da e sas stilni hubavi dre6ki!!Da miri6e hubavo !!!I da e obeskosmen!!!ne e vajno da e s prilepnala bluza prosto normalna!!!i v nikakuv slu4ei 45 razmera po golqma za6toto e![]()
Стилът на обличане на едно момче пък най-малко би ми попречил да го харесам.Ако е приятен като характер,имаме за какво да си говорим и ме привлича физически(поне малко)начинът,по които се облича няма да ми направи чак такова впечатление и никога не би ме отблъснал.
И какво сте захапали всички тоя ДениславМай някои много ревнуват и се комплексират
На мен лично не ми харесва като се намъкне в онези дънки тип "цигара",защото задничету му е "малко" голямко....иначе има чаровна усмивка
![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
хахах тоя Денислав в началото на Кастинга май беше вика:Аз имам 10 чифта кецове![]()
![]()
![]()
и къде са че не видяхме дори и 1 чифт секи път излиза с някви патъци
баси смешника много ме дразни Ужасно тъп е!
Иван Рулз!!!!!!!!
Ivan Angelov e nai-golemiqПървоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
Toi mi dopada mnogo poveche ot toq Denislav,toi po-jenstven ot mene toq.Първоначално написано от ubuntu
Първоначално написано от ubuntu
Karai az neka si go podkrepqm pak dali shte specheli ili ne.
Az shte prashtam sms-i za nego![]()