.
Отговор в тема
Страница 4 от 15 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 356
    Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka kaka
    мене ме кефят тея с изсулените гащи и суичари
    И мен...
    >>> House Music <<<

Повече от фен
    Ми такава ми е средата...кви други да харесвам

Az hareswam wsqkakwi momcheta...wsmisul...hodila sum i s rapar,hodila sum i s feshan ....ne kazwam che ne e wajen wunshniq wid....no kazwam che ne e e nai-wajen ....zashtoto haraktera e nai wajno w 1 chowek
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    Stara Zagora City
    Аз съм скейтър и твърдо съм за носенето на леко изсулени дънки и суичари! Просто те карат да се чувстваш свободен... А за тези които носят прилепнали дрешки само мога да им се смея
    7 милиона души имат щастието да живеят в България,останалите нямат това щастие,но имат всичко останало....

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az haresvam po4ti sekfi bez -metali emota :}} i smotanqci :}
    Mn me kefqt izsulenite feshanite leko me draznqt 6tot far4at i te u nebesata i sa msilqt za ......... no Denislav4o e super :}} NO i izsulenite dneska kato se pribirah vidqh dvama izsuleni qko e no zavisi i ot 4oveka xaxha vednaj po cenatara edna fr be6e s edin ama bash 4uval xaxaxah tq sig mojeshe da pluva samo v ediniq mu krachol
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

ми много ясно, че ше харесват такива като денислав. ти кво искаш да харесват повлечи дето им се влачат панталоните по земята ли ?

и мене,а такива като Денислав...
    Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
    We kindle and char, inflame and ignite,
    Drink up, me 'earties, yo ho.
    We burn up the city, we're really a fright,
    Drink up, me 'earties, yo ho.

мен също ме кефят смъкнати

o az takiva kato denislav kato gi vidq i napravo zapo4va da mi karkori korema...ujas prili4at na ...i az nz na kakvo ujas! A ina4e nz dali ste zabelqzali 4e mom4etata imat vse po-tynki glasove a momi4etata vse po plytni i po-stybilni v niziznite! napravo kakvo s tava s toq svqt nz...pedalski istorii.... a ina4e po temata...est, izsuhlenite si simvolizirat svoboda
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    ми много ясно, че ше харесват такива като денислав. ти кво искаш да харесват повлечи дето им се влачат панталоните по земята ли ?
    И защо пък да не харесваме такива? Аз си падам точно по смъкнати. Постоянно се влача с такива хора, самата аз съм такава и ми е неестествено да ходя ръка в ръка с момче с дънки по-впити в задника му отколкото моите. Удобните дрехи някакси показват свободен дух
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Град
    ... Some happy place ...
    Na men Denislav i mom4eta ot toq sort sa mi PROTIVNI
    ... nz shto ... mn poveche me radvat nqkvi normalni mom4eta ili ako sa nqkvi sus smuknati pantaloni ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Тъпо е да се съди човек по облеклото, за мен това е супер тъпо, иначе аз нося и по-прилепнали и по-развлечени дрехи

mii denislav ot MI i provisnalite sa 2te krainosti mom4eta koito ne ponasqm Obi4am normalnite mom4eta koito izlu4vat sila i sa zdravo stupili na zemqta ne nekfi gei4eta napudreni ili nekvi razmuknati tiinove-rapur4eta i hip-hopur4eta i ei takiva...
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

ami az si padam po smuknati mom4eta,no ne samo obi4am vsqkakvi 4estno kazano ne e vajen vun6niq vid vajnno e kakuv si otvutre

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Супер фен
    Аз съм харесвала всякакви момчета ... с изключение на тея зализаните с очилата и марковите дрехи Денислав ми харесва като излъчване ноо само до там. Хех едва сега се замислих колко различни момчета харесвам И да - доста от тях са били изсулени

xhAx.. всичките ми гаджета са били смъкнати, таки'а рапърчета некви.. сметни дали си падам ?! ..
    Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .

Град
    AnYwheRe
    Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    казах, че АЗ няма ти обърна внимание ако бях момиче бе човек, кое не разбра? Аз обичам хора, които държат на външния си вид. Ако са носиш като скейтър или хипар най-вероятно е да те хареса някакво такова момиче.
    HOW TO SAY-FUCKING FASHION

A po temata na4i pi4 edno momi4e she te haresa kakyv si vsyshnost po haraktera....Az slusham qko jica....I e taka kat mi kajat 4e smyrda i 4e pri4eskata mi ne im haresva i im pokazvam edin _)_ si ebat maikata.....haresvam momi4eta det me hareswat takyv kakyvto sam....drugite mainata im.....Tfa e celata ideq

AAAAA, kude gi tiq mom4eta, deto gledat haraktera si, ane "koi e po- po-gei"?!?!?!?!
    BoRn To bE WiLd !! :P

Град
    Where streets have no name
    О,да. Те са мн якииии. Ама понякога дрехите показват какъв човек,повечето момчета дето познавам и приличат на Денислав са пълни гейове и мамини синчета,а рапърите са мъжкари големи,по-добре говорят и не се чудят какво да ти кажат,а са си нормални. Мн ме кефи това,че в повечето случаи не им пука(или поне външно) за останалите и не правят големи скандали. А тия като Дениславчо са пълни истерици манииии кфи са ужасни познавам няколко позьорчета.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    какво значение има

Супер много се кефя на някакфи изтърсации.Много са готини. Колкото и да е хубаво едно момче като сложи лепнали дънки и потниче..се отвръщавам от него...

И мен ме кефят,обаче както казаха по-нагоре стига да е с добра хигиена,защото много често явление е да видя такова момче,но да е ...мръсно
    offline forever!

Mi men vsqkfi mom4eta me kefqt ama nai mn se zaribqvam ako stava vypros za na4in na obli4ane na takiva kato tezi ot filma "Rich Kids"
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Re: Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?

[quote="bunny_rabbit"]iskam da vi pitam 6tot tei kut vijdam po4ti 95% ot momi4etata haresvat nekfi iznejneni s prilepnali kum tqh dre6ki i nekfi takiva kato denislav(music idol) i.. vuprosa mi e takuv kolko ot vas haresvat moom4eta sus isuleni drehi i taka natatak...vednuj se zapoznah s edno momi4e be6e svqstno govorihme si i kazah 4e q haresvan i tq mi vika prili4a6 na 4uval vz

Мене пък тея са ми гнусни харесвам точно размъкнатите
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Хм , момчето , което харесвам е рапър , ако искаш това да кажеш .Колкото до тези с прилепналите дрехи - и те ми харесват , но си зависи от човека!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    "Изсулени дрехи"
    Самия израз Изсулени не ме кефи ..
    Иначе аз си падам леко смъкнат , са примерно новите ми дънки за по тази мода , но не са ми смъкнати като на чувал ..

Тва го казвам просто ей така за темата ..

Което момиче квото харесва , си е напълно нейн избор , идеали и т.н. .. не можете да ги упреквате (или се пише с О , не знам ... )
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си