- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?
И мен...Първоначално написано от sladi4ka kaka
![]()
>>> House Music <<<
Ми такава ми е средата...кви други да харесвам![]()
Az hareswam wsqkakwi momcheta...wsmisul...hodila sum i s rapar,hodila sum i s feshan ....ne kazwam che ne e wajen wunshniq wid....no kazwam che ne e e nai-wajen ....zashtoto haraktera e nai wajno w 1 chowek![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Аз съм скейтър и твърдо съм за носенето на леко изсулени дънки и суичари! Просто те карат да се чувстваш свободен... А за тези които носят прилепнали дрешки само мога да им се смея![]()
7 милиона души имат щастието да живеят в България,останалите нямат това щастие,но имат всичко останало....
az haresvam po4ti sekfi bez -metali emota :}} i smotanqci :}
Mn me kefqt izsulenite feshanite leko me draznqt 6tot far4at i te u nebesata i sa msilqt za ......... no Denislav4o e super :}} NO i izsulenite dneska kato se pribirah vidqh dvama izsuleni qko e no zavisi i ot 4oveka xaxha vednaj po cenatara edna fr be6e s edin ama bash 4uval xaxaxah tq sig mojeshe da pluva samo v ediniq mu krachol![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ми много ясно, че ше харесват такива като денислав. ти кво искаш да харесват повлечи дето им се влачат панталоните по земята ли ?
и мене,а такива като Денислав...Първоначално написано от sladi4ka kaka
![]()
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We kindle and char, inflame and ignite,
Drink up, me 'earties, yo ho.
We burn up the city, we're really a fright,
Drink up, me 'earties, yo ho.
o az takiva kato denislav kato gi vidq i napravo zapo4va da mi karkori korema...ujas prili4at na ...i az nz na kakvo ujas! A ina4e nz dali ste zabelqzali 4e mom4etata imat vse po-tynki glasove a momi4etata vse po plytni i po-stybilni v niziznite! napravo kakvo s tava s toq svqt nz...pedalski istorii.... a ina4e po temata...est, izsuhlenite si simvolizirat svoboda![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
И защо пък да не харесваме такива? Аз си падам точно по смъкнати. Постоянно се влача с такива хора, самата аз съм такава и ми е неестествено да ходя ръка в ръка с момче с дънки по-впити в задника му отколкото моите. Удобните дрехи някакси показват свободен духПървоначално написано от alex_devv
![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Na men Denislav i mom4eta ot toq sort sa mi PROTIVNI
... nz shto ... mn poveche me radvat nqkvi normalni mom4eta ili ako sa nqkvi sus smuknati pantaloni ...
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Тъпо е да се съди човек по облеклото, за мен това е супер тъпо, иначе аз нося и по-прилепнали и по-развлечени дрехи
mii denislav ot MI i provisnalite sa 2te krainosti mom4eta koito ne ponasqmObi4am normalnite mom4eta koito izlu4vat sila i sa zdravo stupili na zemqta ne nekfi gei4eta napudreni ili nekvi razmuknati tiinove-rapur4eta i hip-hopur4eta i ei takiva...
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Аз съм харесвала всякакви момчета ... с изключение на тея зализаните с очилата и марковите дрехиДенислав ми харесва като излъчване ноо само до там. Хех едва сега се замислих колко различни момчета харесвам
И да - доста от тях са били изсулени
![]()
xhAx.. всичките ми гаджета са били смъкнати, таки'а рапърчета некви.. сметни дали си падам ?! ..![]()
![]()
Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .
Първоначално написано от Entombed
AAAAA, kude gi tiq mom4eta, deto gledat haraktera si, ane "koi e po- po-gei"?!?!?!?!![]()
BoRn To bE WiLd !! :P
О,да. Те са мн якииии. Ама понякога дрехите показват какъв човек,повечето момчета дето познавам и приличат на Денислав са пълни гейове и мамини синчета,а рапърите са мъжкари големи,по-добре говорят и не се чудят какво да ти кажат,а са си нормални. Мн ме кефи това,че в повечето случаи не им пука(или поне външно) за останалите и не правят големи скандали. А тия като Дениславчо са пълни истерици манииии кфи са ужасни познавам няколко позьорчета.Първоначално написано от sladi4ka kaka
![]()
Супер много се кефя на някакфи изтърсации.Много са готини.![]()
Колкото и да е хубаво едно момче като сложи лепнали дънки и потниче..се отвръщавам от него...
![]()
И мен ме кефят,обаче както казаха по-нагоре стига да е с добра хигиена,защото много често явление е да видя такова момче,но да е ...мръсноПървоначално написано от sladi4ka kaka
offline forever!
Mi men vsqkfi mom4eta me kefqtama nai mn se zaribqvam ako stava vypros za na4in na obli4ane na takiva kato tezi ot filma "Rich Kids"
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
[quote="bunny_rabbit"]iskam da vi pitam 6tot tei kut vijdam po4ti 95% ot momi4etata haresvat nekfi iznejneni s prilepnali kum tqh dre6ki i nekfi takiva kato denislav(music idol) i.. vuprosa mi e takuv kolko ot vas haresvat moom4eta sus isuleni drehi i taka natatak...vednuj se zapoznah s edno momi4e be6e svqstno govorihme si i kazah 4e q haresvan i tq mi vika prili4a6 na 4uval vz
Мене пък тея са ми гнуснихаресвам точно размъкнатите
![]()
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Хм , момчето , което харесвам е рапър , ако искаш това да кажеш .Колкото до тези с прилепналите дрехи - и те ми харесват , но си зависи от човека!
"Изсулени дрехи"
Самия израз Изсулени не ме кефи ..
Иначе аз си падам леко смъкнат , са примерно новите ми дънки за по тази мода , но не са ми смъкнати като на чувал ..
Тва го казвам просто ей така за темата ..
Което момиче квото харесва , си е напълно нейн избор , идеали и т.н. .. не можете да ги упреквате (или се пише с О , не знам ...)
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки