.
Отговор в тема
Страница 5 от 15 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 356

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Момчетата с изсулени дрехи харесват същите момичета, които и момчетата с неизсулени дрехи - момичета без дрехи.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

аз мноо ги харесвам тес по изсулените момченца със кецки напрао

Град
    София
    миии момичета с изсулени харестват момчета

oo az ne samo gi haresvam az gi obojavaaaaaaaaaaaaaam

mi nz 6o drugite ne gi xaresvam mom4etata s izusleni drexi, no men li4no me kefqt naprimer sk8ur4etata sa mn qki

Re: Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?

Цитирай Първоначално написано от bunny_rabbit
    iskam da vi pitam 6tot tei kut vijdam po4ti 95% ot momi4etata haresvat nekfi iznejneni s prilepnali kum tqh dre6ki i nekfi takiva kato denislav(music idol) i.. vuprosa mi e takuv kolko ot vas haresvat moom4eta sus isuleni drehi i taka natatak...vednuj se zapoznah s edno momi4e be6e svqstno govorihme si i kazah 4e q haresvan i tq mi vika prili4a6 na 4uval vz

т.1 и т.7
    krem4et0
    МАлеее видя ли някое момче с прилепнали дънчици ми идва да му кажа алоууу гейчето ко стаа уе мен мале много са ми смешни.

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

az li4no tva gei4e denislav ne moa go traq puk mom4etata s izsulenite drehi sa si spr qki,tez momi4eta dat haresvat gei4eta s prilepnali dunki sa nekvi prefurcuneni nadufki

момичета като мен..по-добре некой неглиже отколкото некой гейтак,или па като онзи нежния от music idol- Денислав..кам ви тоя още не се е осъзнал ..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

iskam da vi pitam 6tot tei kut vijdam po4ti 95% ot momi4etata haresvat nekfi iznejneni s prilepnali kum tqh dre6ki i nekfi takiva kato denislav(music idol) i.. vuprosa mi e takuv kolko ot vas haresvat moom4eta sus isuleni drehi i taka natatak...vednuj se zapoznah s edno momi4e be6e svqstno govorihme si i kazah 4e q haresvan i tq mi vika prili4a6 na 4uval vz

т.1 и т.7
    krem4et0
    az pak haresvam edin izsulen i edin normalen
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

...

mii.. az li4no haresvam po razvle4enkite a ne nekfi si prilepnali po tqh dreshki .. =]
    sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[

Голям фен Аватара на CaSsIe
    emi az haresvam smuknatite... prosto gei4etata sys zalizano breton4e i prilepnali dunki i rozova bluzka izobshto ne mi ponasqt

men mi haresvat mom4eta s isuleni dre6ki - mn daje
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Не ме кефят момчета с прилепнали дрехи, предпочитам изсухлените. Прилепналите дрехи са за момичета (и гейчета).

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Братле тва не е верно .. аз ВЪОБЩЕ не харесвам такива кат Дениславка с прилепнали панталонки .. ала бала Аз самата нося по широки дрехи и супер много се кефя на момчета с мнооооооогоооо широки дънки, кецове и суичър яко раздрусани ... ууууууу

ami az obojaam mom4eta s izsuleni drehii to i az ponqkoga tka sa obli4am makar4e sum momi4e no tva e normalno sega ve4e
    no nikoga ne bih zamenila pijamite s prilepnalite ga6ti

Цитирай Първоначално написано от ПухкаФелче
    Братле тва не е верно .. аз ВЪОБЩЕ не харесвам такива кат Дениславка с прилепнали панталонки .. ала бала Аз самата нося по широки дрехи и супер много се кефя на момчета с мнооооооогоооо широки дънки, кецове и суичър яко раздрусани ... ууууууу
    +1 srr ne go skiah po rano

Супер фен
    Очилата Гучи, костюмът е Армани, парфюмът Гутиен...

Изсулените момчета (повечето) са едни убитаци които са wannabeSpens/Shamara. Защо наричате тея които се обличат хубаво гейчета ? Обличаш ли се стилно с маркови дрехи и аксесоари от до не ще те ти се лепят мадамите, ами ще искат да те схрускат за закуска, обяд и вечеря. Колкото по - добре изглежда 1 мъж(дрехи, физика...) , толкова повече се привлича от женското съсловие. Няма какво да се заблуждаваме. Тея с дрехите - чували се харесват само на тея с дрехите - чували. Искаш ли да те харесват масово авторе, смени стила. Поне момичета бъдете чесни с човека. Не го заблуждавайте щото когато видите 1 такъв мъж / момче по улицата и се подмокряте докато вървите..., а рапърите отиват по дяволите.

Не ги слушай какво говорят за Денислав. Тука предимно момичетата са грозни, яко комплексирани и говорят с омраза за него понеже той никога не би им вързал. Я виж с каква путка се занимаваше човека. Ама то щото е яко "грозен" нали или може би щото е гей ? Дали такива като нея пишат тук ? Надали... В 21 век сме и не трябва да живеем като туземци. Иска се поддръжка, нали сме цивилизовано общество или може би не? Момичета - комплексите настрана и тогава коментирайте.

Град
    Tampere, Finland
    оооооооооо фешънчетата са толкова....no comment!А защо казваш всички момичета?Аз лично не мога да ги понасям! :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от emo_kid_shadow
    оооооооооо фешънчетата са толкова....no comment!А защо казваш всички момичета?Аз лично не мога да ги понасям! :P
    Фешън означава - дълъг бритон отпред, а отзад филирана коса облечен с шалвари за 50 кинта и блузка с интересни картинки. Нямах предвид това....

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Очилата Гучи, костюмът е Армани, парфюмът Гутиен...

Изсулените момчета (повечето) са едни убитаци които са wannabeSpens/Shamara. Защо наричате тея които се обличат хубаво гейчета ? Обличаш ли се стилно с маркови дрехи и аксесоари от до не ще те ти се лепят мадамите, ами ще искат да те схрускат за закуска, обяд и вечеря. Колкото по - добре изглежда 1 мъж(дрехи, физика...) , толкова повече се привлича от женското съсловие. Няма какво да се заблуждаваме. Тея с дрехите - чували се харесват само на тея с дрехите - чували. Искаш ли да те харесват масово авторе, смени стила. Поне момичета бъдете чесни с човека. Не го заблуждавайте щото когато видите 1 такъв мъж / момче по улицата и се подмокряте докато вървите..., а рапърите отиват по дяволите.

Не ги слушай какво говорят за Денислав. Тука предимно момичетата са грозни, яко комплексирани и говорят с омраза за него понеже той никога не би им вързал. ? Дали такива като нея пишат тук ? Надали... В 21 век сме и не трябва да живеем като туземци. Иска се поддръжка, нали сме цивилизовано общество или може би не? Момичета - комплексите настрана и тогава коментирайте.
    Да аз съм на същото мнение.
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Дрехите определят до няква степен куж е човека ма не може кат не познаваш някого да кажеш че е тъпак щото носи такиа дрехи .. аз лично се радвам на такиа момчета и мн не ма кефят онея с прилепнали дрехи по тях ма пък те мже да са страшно яки хора ..

Град
    on the beach
    Преди 3 години излезе мода с изсипани панталони с ниско дъно при момичетата. Сега тази мода е още по- разпространена (поне в Бургас всяка четвърта е с такива панталони). Щом им харесва да се обличат така, значи ще им харесват и момчета, облечени така. Какво ще кажете за колоритните хипита с расти а? Те не са ли с дрехи по- голям размер. Аз имам навик да си купувам по- големи дрехи, и широки дънки защото са удобни и ми стоят добре. Не съм останал без женско внимание.

Град
    Враца
    Аааз харесвам такива Ама ми е все тая попринцип
    еlsy

т.1 и т.7
    krem4et0
    Значи момичето е тъпа кифла... Тоя Денислав,като го видя и ми се гади направо.... Като видя мъж,чиито г*з (с извинение) е по-гширок от раменете му и бяган надалеч....
    Смъкнатите ме кефят,ама не чак тези,коитоходят като някакви първообитни..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Цитирай Първоначално написано от Morskoto_oko
    Преди 3 години излезе мода с изсипани панталони с ниско дъно при момичетата. Сега тази мода е още по- разпространена (поне в Бургас всяка четвърта е с такива панталони). Щом им харесва да се обличат така, значи ще им харесват и момчета, облечени така. Какво ще кажете за колоритните хипита с расти а? Те не са ли с дрехи по- голям размер. Аз имам навик да си купувам по- големи дрехи, и широки дънки защото са удобни и ми стоят добре. Не съм останал без женско внимание.
    Ааа,извинявайте,ама на момиче - смъкнати панталони,седи ужасноооо... Т'ва вече прилича на "убитак"...
    И да ви питам само,к'во значи Мишо Шамара?! Тоя не е никъФ и ако го кажеш на една голяма част от "убитаците" ще ти се изхилят.Може да са позиори (не,че фешън-пръдлиовците не са...),ама поне не се правят на каквито не са ..... аа да,и не правят физиономия тип "кокоша трътка"...
    Айде по-живо,по-здраво и кой каквито харесва при тях да си ходи...
    п.с. Не се облишам с "дрехи -чувал".
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си