- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?
аз лично не съдя по дрехите, но няма да крия, че по-"изсухлените" момчета ми хващат окото![]()
не харесвам тия като Денислав, които се обличат като...
Сипала ти е за две години напред...Първоначално написано от bunny_rabbit
Ами ако си слаб и носиш (по принцип говоря) широки дрехи ... много приличаш на закачалка...
Всичко си зависи от човека,ако е готин и с заслужава да съм с него,що не...Ама тея дето ми ходят с дънко до коленете и с некфи увиснали блузи,на нищо не приличат,с такъф не бих тръгнала...
![]()
По този въпрос искам да направя едно изявление от себе си до мъжкия род. Не обвързвам никого, освен себе си в него и не твърдя, че то е универсално за всичко от женски пол, което диша. Но:
Уважаеми представители на мъжкия пол, за мен е много важно да се изясним с вас по няколко пункта:
1. Ние живеем в общество с установени норми на поведение и представяне. Да се представяш добре в обществото е въпрос на социални умения, които вече би трябвало да са изградени у повечето от вас. Ако ги нямате, това при каквито и да е било обстоятелства говори ЗЛЕ за вас. Без изключения. Не ми минават оправдания от сорта на "не ми пука какво мислят другите за мен". Ти си роден и израснал в нашето общество, движиш се в него, контактуваш с него, работиш в и за него, значи ще се съобразяваш с писаните и неписаните му правила. Не живееш в горите тилилейски.
2. Облеклото е част от представянето ти в обществото. То трябва да е съобразено със ситуацията и с положението ти. И аз имам правото, ако си търся момче, да изисквам то да е облечено добре, чисто и подстригано, така че да не ме е срам да тръгна с него по улицата. Това не означава, че гледам "само парите, колите и лъскавите дрешки". Човек с маркова дреха, съчетана безвкусно с други такива, е също такъв идиот, какъвто и този с торбестите панталони и маратонки с вида на преживели двете световни войни. Не искам да ме гледат по улицата и да ме сочат с пръст заради тебе. Не искам да ме излагаш и да ме караш да се червя пред хората, както аз не бих те изложила.
От друга страна:
3. Аз съм момиче с хетеросексуална ориентация. Когато търся връзка, искам да я завържа с представител на противоположния пол. И държа той да изглежда като такъв. Това означава, че:
- Аз съм жена. На мен ми отиват розово, виолетово, бебешко синьо. Моите стегнати блузки имат за цел да подчертаят фигурата и бюста ми. За мен обществото е приело да нося високи ботуши. Мога да си позволя да нося камъчета, ако преценя, че ми отиват. Мога да се гримирам и съм длъжна да се депилирам, да оправям веждите си, изобщо да се старая максимално да бъда красива, нежна и съблазнителна, тъй като в това се изразява женствеността.
- Ти си мъж. Твоите цветове не са моите, колкото и модерни да са. Твоите прилепнали и ярки блузки не те правят привлекателен за мен, тъй като аз ги асоциирам с женския пол. Ярките бижута и камъчетата ти седят нелепо. Също и високите ботуши, освен ако не са гумени в кално време. Не е мъжествено да се депилираш навсякъде и да си по-суетен от мен. И определено не ми е приятно да се ровя в чантата си да си търся блясъка за устни и да открия, че ти си ми го взел назаем...
Надявам се, че се изразих достатъчно ясно.
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Благодаря ти, Наде. Кимам доволно.
He who runs with aggression walks with no dignity
Първоначално написано от bunny_rabbit
виж са...относно темата за "изсулените дрехи" (каквото и да значи това)...Не мИсля,че има кой знае какво значение как се обличаш,шоту ако си свестен,готин,симпатичен,е ва ли някое момиче ще спре да те харесва заради рапърските дрехи...Аз лично мн хар такива момчета и ми изглеждат мн по-мъжествени така да се каже от мърльoвците с прилепнали парцалки и бодлички на главата,коитоо седят по 1 час пред огледалото...За мене тфа са си абсолютно "леки" момчета и са ми мн антипатични...![]()
![]()
![]()
I don't want to live a lie
But I don't want to say goodbye
And I can't let you go
even though it's over
I just can't let you go
I know your love is growing colder
...уанна би бич ас нигъ...аае тука се намесиха материалисти,клошари и мамини детенце със дрешки за 2 бона по тях...кво значение има как си облечен..пич ли си?пич си...умен ли си? умен си...готин ли си?готин си...е кво...малко стил да не си кат клоун със шаренийте и си ти човека...но да облека армани заради една путка...значи си търся материалистка..ахахах бих го облякал за себе си
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Ако си говорим за външен вид,най-много обичам момчета с изсухлени дрехи:P
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Мраза Денислав!!! Баси лигавия педалски фешанИмала съм 5 сериозни връзки и 4 от тях са били с rapperi. Аз по принцип съм си яко в рапа и мн ме кефят изсухлени момчета.. те са точно мой тип
![]()
e az obojavam denislav4ono i mom4eta s isuleni drehi mi haresvat
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
![]()
Мене пък нито Денислав ме кефи,нито рапЪрите ми харесват.Но все пак човек не се харесва по дрехите,който носи.
Ем понякога харесвам и такива...но Денислав не е пример за подръжание![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
АЗ харесвам такива момчета..
Смъкнати, но не и G-ta и рапърчета.. Смешно е..
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
много малко момичета тръгват с такива момчета поради различни предпоставки ( били идиоти, наркомани и т.н) но много им се кефят ...
Не харесвам въобще такива като Денислав...мъжът е мъж, за да си тежи на мястото...подобни изнежени същества хич не са ми по вкуса, но това не означава, че харесвам и такива съ изсухлени дрехи...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Na men Denislav mi haresva stra6no mn...a mom4etata s izsuleni drehi ne gi ponasqm...6tot ne s1m vijdala gotin ot toq tip![]()
Тоя денислав ми е някъв..гаден лигав педеераас...![]()
Аз харесвам момчета с изсулени дрехи =] оо да![]()
Момче с прилепнали по него дрехи не винаги изглежда добре (не-гейски) ... Много рядко всъщност може да се намери момче, което за не прилича на гей в такива случаи ... Голяма рядкост ...
We all have problems, mine are just more important than yours.
Темата се е привърнала и в нещо от сорта на "За или против Денислав"
Аз съм против![]()
![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
И аз такаПървоначално написано от love_avril
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
няма значение к'ъв си.. лично аз ще кажа FUCK FASHIONZ !!! но т'ва си е за мене деиначе аз съм рапер и лично ме кефят метълки, пънкарки, скейтърки, раперки и ВСЯКАКВИ ДРУГИ, КОИТО НЕ СА ОТ "ЕДНАКВИЯ" СТИЛ (FASHION) ... е не, че няма руси фукли дето не ме радват, просто ги пращя и сопа
[/b]
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
draznish sa ot takivaПървоначално написано от sex_igra4ka
i da naistina imat mn dobra higiena i se grijat za vida si no mai ne se otnasq i za teb kato gledam po komentara ni6to li4no ama takova vpe4atlenie pravish s komentara si i ne sme kurventiiki!!!
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick