.
Отговор в тема
Страница 6 от 15 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 356

Hybrid View

аз лично не съдя по дрехите, но няма да крия, че по-"изсухлените" момчета ми хващат окото
    не харесвам тия като Денислав, които се обличат като...

Re: Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?

Цитирай Първоначално написано от bunny_rabbit
    tq mi vika prili4a6 na 4uval
    Сипала ти е за две години напред...

Ами ако си слаб и носиш (по принцип говоря) широки дрехи ... много приличаш на закачалка...

Град
    Sofia
    Всичко си зависи от човека,ако е готин и с заслужава да съм с него,що не... Ама тея дето ми ходят с дънко до коленете и с некфи увиснали блузи,на нищо не приличат,с такъф не бих тръгнала...

По този въпрос искам да направя едно изявление от себе си до мъжкия род. Не обвързвам никого, освен себе си в него и не твърдя, че то е универсално за всичко от женски пол, което диша. Но:
    Уважаеми представители на мъжкия пол, за мен е много важно да се изясним с вас по няколко пункта:
    1. Ние живеем в общество с установени норми на поведение и представяне. Да се представяш добре в обществото е въпрос на социални умения, които вече би трябвало да са изградени у повечето от вас. Ако ги нямате, това при каквито и да е било обстоятелства говори ЗЛЕ за вас. Без изключения. Не ми минават оправдания от сорта на "не ми пука какво мислят другите за мен". Ти си роден и израснал в нашето общество, движиш се в него, контактуваш с него, работиш в и за него, значи ще се съобразяваш с писаните и неписаните му правила. Не живееш в горите тилилейски.
    2. Облеклото е част от представянето ти в обществото. То трябва да е съобразено със ситуацията и с положението ти. И аз имам правото, ако си търся момче, да изисквам то да е облечено добре, чисто и подстригано, така че да не ме е срам да тръгна с него по улицата. Това не означава, че гледам "само парите, колите и лъскавите дрешки". Човек с маркова дреха, съчетана безвкусно с други такива, е също такъв идиот, какъвто и този с торбестите панталони и маратонки с вида на преживели двете световни войни. Не искам да ме гледат по улицата и да ме сочат с пръст заради тебе. Не искам да ме излагаш и да ме караш да се червя пред хората, както аз не бих те изложила.

От друга страна:
    3. Аз съм момиче с хетеросексуална ориентация. Когато търся връзка, искам да я завържа с представител на противоположния пол. И държа той да изглежда като такъв. Това означава, че:
    - Аз съм жена. На мен ми отиват розово, виолетово, бебешко синьо. Моите стегнати блузки имат за цел да подчертаят фигурата и бюста ми. За мен обществото е приело да нося високи ботуши. Мога да си позволя да нося камъчета, ако преценя, че ми отиват. Мога да се гримирам и съм длъжна да се депилирам, да оправям веждите си, изобщо да се старая максимално да бъда красива, нежна и съблазнителна, тъй като в това се изразява женствеността.
    - Ти си мъж. Твоите цветове не са моите, колкото и модерни да са. Твоите прилепнали и ярки блузки не те правят привлекателен за мен, тъй като аз ги асоциирам с женския пол. Ярките бижута и камъчетата ти седят нелепо. Също и високите ботуши, освен ако не са гумени в кално време. Не е мъжествено да се депилираш навсякъде и да си по-суетен от мен. И определено не ми е приятно да се ровя в чантата си да си търся блясъка за устни и да открия, че ти си ми го взел назаем...
    Надявам се, че се изразих достатъчно ясно.
    Нищо няма да е вечно, винаги прието,
    всичко си отива глухо с удар на сърцето,
    като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
    онова неизмеримо, което трябва да намеря.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Благодаря ти, Наде. Кимам доволно.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Цитирай Първоначално написано от sladi4ka kaka
    мене ме кефят тея с изсулените гащи и суичари
    i men, no vse pak drehite ne opredelqt 4oveka, 6tot moje da si oble4en gotino i da si nqkuf.....

Re: Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?

Цитирай Първоначално написано от bunny_rabbit
    iskam da vi pitam 6tot tei kut vijdam po4ti 95% ot momi4etata haresvat nekfi iznejneni s prilepnali kum tqh dre6ki i nekfi takiva kato denislav(music idol) i.. vuprosa mi e takuv kolko ot vas haresvat moom4eta sus isuleni drehi i taka natatak...vednuj se zapoznah s edno momi4e be6e svqstno govorihme si i kazah 4e q haresvan i tq mi vika prili4a6 na 4uval vz

т.1 и т.7
    krem4et0

виж са...относно темата за "изсулените дрехи" (каквото и да значи това)...Не мИсля,че има кой знае какво значение как се обличаш,шоту ако си свестен,готин,симпатичен,е ва ли някое момиче ще спре да те харесва заради рапърските дрехи...Аз лично мн хар такива момчета и ми изглеждат мн по-мъжествени така да се каже от мърльoвците с прилепнали парцалки и бодлички на главата,коитоо седят по 1 час пред огледалото...За мене тфа са си абсолютно "леки" момчета и са ми мн антипатични...
    I don't want to live a lie
    But I don't want to say goodbye
    And I can't let you go
    even though it's over
    I just can't let you go
    I know your love is growing colder

...уанна би бич ас нигъ...аае тука се намесиха материалисти,клошари и мамини детенце със дрешки за 2 бона по тях...кво значение има как си облечен..пич ли си?пич си...умен ли си? умен си...готин ли си?готин си...е кво...малко стил да не си кат клоун със шаренийте и си ти човека...но да облека армани заради една путка...значи си търся материалистка..ахахах бих го облякал за себе си
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Ако си говорим за външен вид,най-много обичам момчета с изсухлени дрехи :P

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Мраза Денислав!!! Баси лигавия педалски фешан Имала съм 5 сериозни връзки и 4 от тях са били с rapperi. Аз по принцип съм си яко в рапа и мн ме кефят изсухлени момчета.. те са точно мой тип

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    e az obojavam denislav4o no i mom4eta s isuleni drehi mi haresvat
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    някъде...
    Мене пък нито Денислав ме кефи,нито рапЪрите ми харесват.Но все пак човек не се харесва по дрехите,който носи.

Ем понякога харесвам и такива...но Денислав не е пример за подръжание
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Враца
    Ок, ама само да не прекаляват с изсулването
    еlsy

АЗ харесвам такива момчета..
    Смъкнати, но не и G-ta и рапърчета.. Смешно е..
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

много малко момичета тръгват с такива момчета поради различни предпоставки ( били идиоти, наркомани и т.н) но много им се кефят ...

Супер фен
    Град
    Варна
    Не харесвам въобще такива като Денислав...мъжът е мъж, за да си тежи на мястото...подобни изнежени същества хич не са ми по вкуса, но това не означава, че харесвам и такива съ изсухлени дрехи...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Na men Denislav mi haresva stra6no mn...a mom4etata s izsuleni drehi ne gi ponasqm...6tot ne s1m vijdala gotin ot toq tip

Тоя денислав ми е някъв..гаден лигав педеераас...
    Аз харесвам момчета с изсулени дрехи =] оо да

Момче с прилепнали по него дрехи не винаги изглежда добре (не-гейски) ... Много рядко всъщност може да се намери момче, което за не прилича на гей в такива случаи ... Голяма рядкост ...
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Темата се е привърнала и в нещо от сорта на "За или против Денислав"
    Аз съм против
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Цитирай Първоначално написано от gasi
    Супер много се кефя на някакфи изтърсации.Много са готини. Колкото и да е хубаво едно момче като сложи лепнали дънки и потниче..се отвръщавам от него...
    +1

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от love_avril
    e az obojavam denislav4o no i mom4eta s isuleni drehi mi haresvat
    И аз така
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Шумен
    няма значение к'ъв си.. лично аз ще кажа FUCK FASHIONZ !!! но т'ва си е за мене де иначе аз съм рапер и лично ме кефят метълки, пънкарки, скейтърки, раперки и ВСЯКАКВИ ДРУГИ, КОИТО НЕ СА ОТ "ЕДНАКВИЯ" СТИЛ (FASHION) ... е не, че няма руси фукли дето не ме радват, просто ги пращя и сопа [/b]
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Ххахахах,чувал...Ти каза ли й ,че е малка надута,префърцунена курветинка!
    Аз пък не понасям и не ме привличат изобщо момчета като Денислав и такива метросексуални-колкото и да се поддържат и да са по-чистички и обезкосмени и да миришат на бодимилк...пълни гейчета...А пък не мога да ти опиша как се дразня на модерните прически -по-дългички някви и то особвно отзад като си ги пуснат....Не,не,нямам думи-болната тема ми нацели....
    draznish sa ot takiva i da naistina imat mn dobra higiena i se grijat za vida si no mai ne se otnasq i za teb kato gledam po komentara ni6to li4no ama takova vpe4atlenie pravish s komentara si i ne sme kurventiiki!!!
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си