.
Отговор в тема
Страница 9 от 15 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 356
    Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от bunny_rabbit
    nemoga da vi razbera zako sudite po drehite kut e izsulen s 6iroki drehi ve4e e tapak
    Az ti kazah tochno obratnoto,che drehite ne te opredelqt kakav si.
    Точно.. той и най-яките маркови дрехи да има, ако няма нищо в главата си... за какво ми е.... Същата работа е и външния вид... Може да е най-готения пич, но ако не мога да проведа и един сфестен разговор с него.. просто няма да се задържи много много с мен

Хората са казали "По дрехите посрещат, по акъла изпращат"
    А ако е ебахти пича , ама е облечен в дрехите на баба си ... К'во праим??? Даже няма и да му отговориш , ако те пита нещо ... Най-добре си е да си хубаво облечен и да знаеш къде се намираш ...
    Ако е ебахти пича не мисля, че ще е облечен в на баба си дрехите Все пак говорим за ... "ебахти пича"

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Дрехите са важни, и от тях можеш да разбереш доста за човека. Ако си търсиш красива приятелка, и ти трябва да си стилен. Ей такива скейтъри и не знам си кви хипари и т.н. с изсулени дрехи, дето само висят по парковете, аз ако вървя с такива хора ше ме е срам. Всеки е от някоя грозна мода или стил, тийнейджърски историй. Нормално е момичетата да харесват по-"чистички" момчета, които се стремят да се поддържат и не спадат към разни глупави култури. Просто повечето метъли, скейтъри и рапъри и не знам си кви са като отхвърлени от обществото(на което викат стадо). Нормално е момичетата да не искат да излизат с подобни типове, момичето ще иска да се покаже с приятеля и пред хората, да идат на заведение, сега виждате какви са модите. Бъдете част от колектива, по свой си начин, но без да се отцепвате в някоя субкултура.
    А какво всички повтавяте че не гледате външността, а само характера бил важен, тия две неща вървят ръка за ръка.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Дрехите са важни, и от тях можеш да разбереш доста за човека. Ако си търсиш красива приятелка, и ти трябва да си стилен. Ей такива скейтъри и не знам си кви хипари и т.н. с изсулени дрехи, дето само висят по парковете, аз ако вървя с такива хора ше ме е срам. Всеки е от някоя грозна мода или стил, тийнейджърски историй. Нормално е момичетата да харесват по-"чистички" момчета, които се стремят да се поддържат и не спадат към разни глупави култури. Просто повечето метъли, скейтъри и рапъри и не знам си кви са като отхвърлени от обществото(на което викат стадо). Нормално е момичетата да не искат да излизат с подобни типове, момичето ще иска да се покаже с приятеля и пред хората, да идат на заведение, сега виждате какви са модите. Бъдете част от колектива, по свой си начин, но без да се отцепвате в някоя субкултура.
    А какво всички повтавяте че не гледате външността, а само характера бил важен, тия две неща вървят ръка за ръка.
    Аз се разхождам с такива а не съм смъкнат ама хич, не всичко са дрехите...(пример: един ден съм с бежави панталони по тялото, чехли и тесна тениска, друг ден съм по шорти и маратонки, друг ден съм с армирани кубинки и мешка...зависи от ситуацията(предимно е 3тата :>))
    Пък почти до един пичовете си имат приятелки, ебати шанса :>
    А субкултурите ftw...просто това дето му викаме 'общество' е най голямата субкултура..в момента - чалгата..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    По темата:
    Еми изсулените сигурно
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Все тая...Има ли някакво значение?
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Аз харесвам
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    в мазето ;dd
    не ми пука не гледам облеклото а поведението и характера

Град
    лИулИн rLz !! :D
    Кефя се на смъкнати..и всички които познавам са много печени и добри , може не всички да са такива oбаче познатите ми са супер ...таа дрехите не определят човека ... абе като цяло СМЪКНАТИТЕ rLz !!
    д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]

Град
    лИулИн rLz !! :D
    Кефя се на смъкнати..и всички които познавам са много печени и добри , може не всички да са такива oбаче познатите ми са супер ...таа дрехите не определят човека ... абе като цяло СМЪКНАТИТЕ rLz !!
    д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Аз пък се кефя на момчета със супер широки дрехи.
    П.П. лично мнение.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

nemoga da razbera zashto slagate vs pod obsht znamenatel ... ??? az sam metalka ... i saocvetno metali me radvat ... zashtk vs vi e .. smaknati ili pak s prilepnali dreshki ... emi metalite nito hodqt s gashti deto danoto im e do kolenata nito pak nqkfj deto ako imash papka na korema shte se ichertae ... metala my e maikata , vervaite mi !

като стил точно пък размъкнатите рапърчета са най-сладки =D> малко ми е гейско момче с мн прилепнали дрехи - всеки с мнението си
    never lived,I never died
    my life has been denied
    they call me Lucifer's Angel

Голям фен Аватара на asasfdf
    като съм скейтър стил с някои аксексоари от други магазини имам повече успех, отколкото като се мъкнех с гъзарски фланелки по тялото и тъмни очила вечер..

Еми аз съм момиче и се обличам смъкнато,гаджето ми също си се облича смъкнато и така мн си ме кефи.Просто момчетата са мн по-сладки като са с широки дънки,тениски,анораци и кецки .А наскоро минах покрай една витрина и гледам 2-та манекена-женския беше облечен с широки дънки(шот сега нали широките дънки са модерни) и някфа синя блузка,а мъжкия с бели прилепнали дънки и розова тениска .На къде отива тоя свят? Мъжете станаха жени..егати гейските истории За тва моля ви момчета замете се в ръце и се обличайте свястно...
    Събуждаш се и този ден красив блести в очите ти...не виждаш ли, напомня ти че си...напомня ти, че влюбен си...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    abe se mi e taq,samo da si har mom4eto
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Шумен
    Смееетни, тре'а си ебати ограничения тип, че да разделяш хората по стил на обличане, култура и избор на музика..
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Ама малко или много човекът си отговаря на обличането.. нали той си го избира... е за момичета - като погледнеш някоя с късата поличка,тоновете грим,бижутата до не знам си къде и едно момиче с кецове и малко по-широки дрехи/изключвам емотата/ и веднага можеш да си направиш извод коя какво момче би харесала или пък по какъв критерий би си търсила приятел,или изобщо какви ценностна система има... Аз харесва момчета с кецове,тениски и широки гащи,а м-сексуалните са си направо смешни... Носят се по-женствено от момичета..
    Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!

Град
    Los Angeles
    аз пак харесвам момчетА с испани дрехи многу сте сладурски
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

az haresvah takiva mom4eta mn...ama sled 2 ne6tastni lubovi se otkazah... mai ne s aza men...ama im se kefa maX.... a denislav ne me kefi...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Цитирай Първоначално написано от dark^ch0c0lat3
    като стил точно пък размъкнатите рапърчета са най-сладки =D> малко ми е гейско момче с мн прилепнали дрехи - всеки с мнението си
    +1

Цитирай Първоначално написано от mistake
    Аз пък се кефя на момчета със супер широки дрехи.
    П.П. лично мнение.
    +1
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

:d

xaxax 100 pati po-dobre da e s 6iroki drehi,kecove,6apka i sk8.,otkolkoto raba na dankite da mi razdelq onaq rabota na dve

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    nemoga da razbera zashto slagate vs pod obsht znamenatel ... ??? az sam metalka ... i saocvetno metali me radvat ... zashtk vs vi e .. smaknati ili pak s prilepnali dreshki ... emi metalite nito hodqt s gashti deto danoto im e do kolenata nito pak nqkfj deto ako imash papka na korema shte se ichertae ... metala my e maikata , vervaite mi !

И аз така мисля.Метълите сме върха.
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

аз да си кажа винаги когато мине гашник,си го заглеждам.. ами да защото според мен теа дето ходят с лепнати розови тениски,са нещо сбъркани.Има си и мн яки момчета,който се обличат нормално.Нормално в смисал не с провесени панталони, или пък лепнати като мойте.Е аз все пак си харесвам момчетата с смъкнати панталони,широки тениски и шапки, а не очила за 40 лв.Абе като го видиш от далече,да ведеш че момче се задава ,не женчо дит се прай на голям плейбоу :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си