- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?
Ако е ебахти пича не мисля, че ще е облечен в на баба си дрехитеПървоначално написано от xercu^es
Все пак говорим за ... "ебахти пича"
![]()
Дрехите са важни, и от тях можеш да разбереш доста за човека. Ако си търсиш красива приятелка, и ти трябва да си стилен. Ей такива скейтъри и не знам си кви хипари и т.н. с изсулени дрехи, дето само висят по парковете, аз ако вървя с такива хора ше ме е срам. Всеки е от някоя грозна мода или стил, тийнейджърски историй. Нормално е момичетата да харесват по-"чистички" момчета, които се стремят да се поддържат и не спадат към разни глупави култури. Просто повечето метъли, скейтъри и рапъри и не знам си кви са като отхвърлени от обществото(на което викат стадо). Нормално е момичетата да не искат да излизат с подобни типове, момичето ще иска да се покаже с приятеля и пред хората, да идат на заведение, сега виждате какви са модите. Бъдете част от колектива, по свой си начин, но без да се отцепвате в някоя субкултура.
А какво всички повтавяте че не гледате външността, а само характера бил важен, тия две неща вървят ръка за ръка.
Аз се разхождам с такива а не съм смъкнат ама хич, не всичко са дрехите...(пример: един ден съм с бежави панталони по тялото, чехли и тесна тениска, друг ден съм по шорти и маратонки, друг ден съм с армирани кубинки и мешка...зависи от ситуацията(предимно е 3тата :>))Първоначално написано от Nam3less3
Пък почти до един пичовете си имат приятелки, ебати шанса :>
А субкултурите ftw...просто това дето му викаме 'общество' е най голямата субкултура..в момента - чалгата..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
По темата:
Еми изсулените сигурно![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Все тая...Има ли някакво значение?
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Аз харесвам![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
не ми пука не гледам облеклото а поведението и характера
Кефя се на смъкнати..и всички които познавам са много печени и добри , може не всички да са такива oбаче познатите ми са супер ...таа дрехите не определят човека ... абе като цяло СМЪКНАТИТЕ rLz !!![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
Кефя се на смъкнати..и всички които познавам са много печени и добри , може не всички да са такива oбаче познатите ми са супер ...таа дрехите не определят човека ... абе като цяло СМЪКНАТИТЕ rLz !!![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
Аз пък се кефя на момчета със супер широки дрехи.
П.П. лично мнение.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
nemoga da razbera zashto slagate vs pod obsht znamenatel ... ??? az sam metalka ... i saocvetno metali me radvat ... zashtk vs vi e .. smaknati ili pak s prilepnali dreshki ... emi metalite nito hodqt s gashti deto danoto im e do kolenata nito pak nqkfj deto ako imash papka na korema shte se ichertae ... metala my e maikata , vervaite mi!
като стил точно пък размъкнатите рапърчета са най-сладки=D> малко ми е гейско момче с мн прилепнали дрехи - всеки с мнението си
![]()
never lived,I never died
my life has been denied
they call me Lucifer's Angel
като съм скейтър стил с някои аксексоари от други магазини имам повече успех, отколкото като се мъкнех с гъзарски фланелки по тялото и тъмни очила вечер..
Еми аз съм момиче и се обличам смъкнато,гаджето ми също си се облича смъкнато и така мн си ме кефи.Просто момчетата са мн по-сладки като са с широки дънки,тениски,анораци и кецки.А наскоро минах покрай една витрина и гледам 2-та манекена-женския беше облечен с широки дънки(шот сега нали широките дънки са модерни) и някфа синя блузка,а мъжкия с бели прилепнали дънки и розова тениска
![]()
.На къде отива тоя свят?
Мъжете станаха жени..егати гейските истории
За тва моля ви момчета замете се в ръце и се обличайте свястно...
![]()
Събуждаш се и този ден красив блести в очите ти...не виждаш ли, напомня ти че си...напомня ти, че влюбен си...
abe se mi e taq,samo da si har mom4eto
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз![]()
Смееетни, тре'а си ебати ограничения тип, че да разделяш хората по стил на обличане, култура и избор на музика..![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Ама малко или много човекът си отговаря на обличането.. нали той си го избира... е за момичета - като погледнеш някоя с късата поличка,тоновете грим,бижутата до не знам си къде и едно момиче с кецове и малко по-широки дрехи/изключвам емотата/ и веднага можеш да си направиш извод коя какво момче би харесала или пък по какъв критерий би си търсила приятел,или изобщо какви ценностна система има... Аз харесва момчета с кецове,тениски и широки гащи,а м-сексуалните са си направо смешни... Носят се по-женствено от момичета..![]()
![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
аз пак харесвам момчетА с испани дрехи многу сте сладурски![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
az haresvah takiva mom4eta mn...ama sled 2 ne6tastni lubovi se otkazah... mai ne s aza men...ama im se kefa maX.... a denislav ne me kefi...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
+1Първоначално написано от dark^ch0c0lat3
+1Първоначално написано от mistake
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
xaxax 100 pati po-dobre da e s 6iroki drehi,kecove,6apka i sk8.,otkolkoto raba na dankite da mi razdelq onaq rabota na dve![]()
![]()
Първоначално написано от Cookie_
И аз така мисля.Метълите сме върха.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
аз да си кажа винаги когато мине гашник,си го заглеждам..ами да защото според мен теа дето ходят с лепнати розови тениски,са нещо сбъркани.Има си и мн яки момчета,който се обличат нормално.Нормално в смисал не с провесени панталони, или пък лепнати като мойте.Е аз все пак си харесвам момчетата с смъкнати панталони,широки тениски и шапки, а не очила за 40 лв.Абе като го видиш от далече,да ведеш че момче се задава ,не женчо дит се прай на голям плейбоу :P