.
Отговор в тема
Страница 3 от 15 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 356
    Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Az shte prashtam sms-i za nego
    Ти луда ли си .... поне няква награда дават ли за хората които се набутват със SMS-и
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Botevgrad
    нз аз съм момче но на мен не ми допада този аз съм за Иван .
    Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P

Град
    варна
    Простотията на Иван наистина много радва Но пък има глас момчето!

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Ivan4o e adskata mizeriq....Tam ima samo edin koito stafa...i toi e Toma -tova e 4oveka
    Entombed For live

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Az shte prashtam sms-i za nego
    Ти луда ли си .... поне няква награда дават ли за хората които се набутват със SMS-и
    Ne mi trqbva nagrada na men,tva ako tragna da chakam...Otide konq v rqkata

.

И аз ходя повечето пъти с по-широки дрехи а по някога нормално по мода не с некви прилепнали дънки с розови блузки и т.н. . Аз съм по бялото и тъмните цветове.Не се кефя на Емо момичета!
    Ако някое момиче има nude снимки да пише лична

Град
    The Land Of The Doomed
    Az li4no se kefq na takiva mom4eta - ot rap1r, prez p1nkar ta do metalist ( ) taka 4e tva momi4e koeto ti e kazalo tiq ne6ta go ostavi - nqma vkus

Повече от фен
    az ne haresvam mnogo izuhleni mom4eta ama i ne s mnogo prilepnali drehi. Denislava ot music idol 2 mi haresva ama haresvam i mom4eta s po izuhleni drehi, dolu-gore po sredata.

Цитирай Първоначално написано от bunny_rabbit
    nemoga da vi razbera zako sudite po drehite kut e izsulen s 6iroki drehi ve4e e tapak
    По дяволите,защо да е тъпак?! Всеки има право на избор...евала че не се обличаш като оная п*тка ,въпросния Денислав....

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Ххахахах,чувал...Ти каза ли й ,че е малка надута,префърцунена курветинка!
    Аз пък не понасям и не ме привличат изобщо момчета като Денислав и такива метросексуални-колкото и да се поддържат и да са по-чистички и обезкосмени и да миришат на бодимилк...пълни гейчета...А пък не мога да ти опиша как се дразня на модерните прически -по-дългички някви и то особвно отзад като си ги пуснат....Не,не,нямам думи-болната тема ми нацели....

=D> =D> =D> =D>

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не харесвам мъже с прилепнали блузки, нито такива с панталони, чието дъно е до коленете. Харесвам спретнати и чисти момчета.

Мега фен Аватара на Blab
    5 страници няма да чета, съжалявам.
    Много повече радва окото, ако задникът му има някакви очертания.

За мен стила на обличане е много важен,може момчето да има 5 неща да облече,ама да са готини и гъзарски.Пък за по-изсулените дрехи хмм нямам нищо против,но на всеки му седи различно,просто всяко момче трябва да избере точния стил,който на много му отива :P
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Vseki si ima stil i vkus. Nqma kakvo da se vpechatlqvash. Kakto kazaha nqkoi, po - vagnoto e da te haresa kato chovek i ako te oseni, znachi e e pravilnata macka. Puk tezi novi dumi (feshunski li se vodqt, predi si imashe drugi nazvania) napravo mi burkat v mozuka! izsuleni palaski... uu.. blqaakk! Inache smuknati, po stava i kakto kazah si e vupros na stil. Koito ti gleda samo dreshkite , ne ti trqbva.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Малко или много всичките ми гаджета са били "изсулени". Аз също ходя "смъкната" и с кецове, така че този стил ми допада много много повече. Такива сме феновете на БГ хип хопа и масура.

az haresvam mn mom4eta s takiva drehi...golqmi sladuri sa(pone pove4eto) mn im se radvam ide mi da gi izpapkam

Момче? С прилепнали по него дрехи... да ви харесва?!? Абе вие бъзикате ли се? Нз... аз не намирам НИЩО ХУБАВО! Всеки си има различен вкус, но определено това не е моя! Вие знаете ли че ако някой са облече така в моето даскало ( с прилепнали дънчици и розови блузки) вече са му лепнали етикет - ПЕДАЛ Сериозно говоря, приемам за перфектно спортно облекло за момчетата или нещо по гъзарско Пък тоя Денислав е много хубаво момче, симпатичен е в лице и то много, ама обличането не ми допада, мн ми е бонбонен...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

az spadam kum anti4algarite...kat drehi sum poskoro smuknata ot kolkoto kifla /dunkite ne sa mi padnali do kolenete / za momi4e kat men e spr sme6no nqkvo pedal4e prostoooo dori da e pi4 nqkvo ne moa da si se predstavq s takuv spr sme6na dvoika 6te bude ...po temata kefqt me ot normalni do smuknati mom4eta

FreeStyle Street и както ми е комфортно (даже и без дрехи)

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Какво общо имат дрехите с характера на човека?!

По принцип фешънчетата, които си мислят, че е адски секси да носят тесни дънки, да се изрусяват и да си правят прически тип "Не бой се, мамо, аз съм", не ми харесват, но всеки си има стил, всеки прави своя избор. Никой не може да каже именно по дрехите какъв е човекът, никой не може да каже, че всички са еднакви, щом се обличат горе-долу с един стил.
    Аз насън не бих си харесала някого по дрехите, това е адски глупаво. Да харесам дрехите, да, но нищо повече.
    Никога и не бих се заела да започна аз да избирам дрехите на приятеля ми и да ги сменям, дори понякога да не ми харесват (не твърдя, че разбирам много от стил, но си имам основни знания) - все пак на него тези са му удобни.
    Не мога да си представя как ще пощурее някой, ако трябва мен да избира по дрехите. Един ден съм с черна тениска на някоя група, друг ден ще реша, че искам да съм с бяла ризка с черно отгоре и с пола, трети ден ще реша, че ми се носи розово и че вместо кецовете искам да си сложа обувки с токче - по-ниско, естествено, но все пак се чува като вървя. Никой не може да ми заяви, че съм фешън, никой не може да ми заяви, че съм метълка, чалгарка, рапърка и тем подобни... Ако го направи, ще има здраво да поспорим...
    Като цяло това за дрехите е безсмислено. Нека за край на тези мои писания припомня поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат" и че и навремето се е знаело, че дрехите не са важни...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    FreeStyle Street и както ми е комфортно (даже и без дрехи)

фрийстайл стриит ууууууууу за кво да не сме тъпи
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    The Sky
    Не харесвам някой заради дрехите му

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от bunny_rabbit
    BITCH ASS

Град
    In Devil's Castle
    не ми харесват момчета с изсулени панталони и не съм съгласна,че чак 95% харесват такива момчета
    someone else...

Нямам нищо против смъкнатите...даже мн радват...а това за хигиената е индивидуално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си