Into the great wide open... Under the sky so blue...
Какво общо имат дрехите с характера на човека?!
По принцип фешънчетата, които си мислят, че е адски секси да носят тесни дънки, да се изрусяват и да си правят прически тип "Не бой се, мамо, аз съм", не ми харесват, но всеки си има стил, всеки прави своя избор. Никой не може да каже именно по дрехите какъв е човекът, никой не може да каже, че всички са еднакви, щом се обличат горе-долу с един стил.
Аз насън не бих си харесала някого по дрехите, това е адски глупаво. Да харесам дрехите, да, но нищо повече.
Никога и не бих се заела да започна аз да избирам дрехите на приятеля ми и да ги сменям, дори понякога да не ми харесват (не твърдя, че разбирам много от стил, но си имам основни знания) - все пак на него тези са му удобни.
Не мога да си представя как ще пощурее някой, ако трябва мен да избира по дрехите. Един ден съм с черна тениска на някоя група, друг ден ще реша, че искам да съм с бяла ризка с черно отгоре и с пола, трети ден ще реша, че ми се носи розово и че вместо кецовете искам да си сложа обувки с токче - по-ниско, естествено, но все пак се чува като вървя. Никой не може да ми заяви, че съм фешън, никой не може да ми заяви, че съм метълка, чалгарка, рапърка и тем подобни... Ако го направи, ще има здраво да поспорим...
Като цяло това за дрехите е безсмислено. Нека за край на тези мои писания припомня поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат" и че и навремето се е знаело, че дрехите не са важни...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"