- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем при запознанства.
Zdraveite po4ti sym siguren 4e tova za koeto 6te govorq se e slu4valo na mnogo hora. Eto za kakvo stava vypros: Ne vednyj mi se e slu4valo da izlezem s priqteli na kafe, diskoteka i na drugi mesta Zabelqzvam 4e nqkoe momi4e me gleda ... Useshtam 4e me e haresala. Hvarlqme si pogledi no prosto nemoga da q zagovorq. Taka nqkolko pati mi se e slu4valo da otida i da mal4a ... pomognete da se spravq s tova.
Модерирано по т.1 и 7 от Правилника!
коалка
Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg
Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman
Еми другия път като отидеш, не мълчи ..Кажи примерно здр аз съм Крумчо ти как се казваш и от там нататък по процедурата...
The Spark
Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
![]()
Следващия път иди пийнал на дискотека. Дръж се небрежно, бъди пич и всичко ще си дойде на мястото![]()
заставаш пред нея и й казваш"Здрастикак си ???"
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
бах.. ти си била много лесна беПървоначално написано от LSGirl
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bboy_bunker
hxhaxahxha мен много трудно може да ме впечатли някой![]()
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
занчи кат та видя в дискотеката направо си събувам панталонЯ - не мой да не те впечатлим с маркуча... ше има после бамбучаПървоначално написано от LSGirl
Prestrashi se i prosto q pokani na tanz."Zdravei, moge li edin tanz" Posle "Kak se kazvash, na kolko si" i t.n.... Tva e, malko poveche smelost, piini edna vodka i davai.
Uspeh.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Да, особено ако е от тези надутите момичета и като му се изсмее в лицето много весело ше му стане.. Тва с танците малките лигли не го оценяват..Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Животът е адът описан в Библията!
Fixed that for you.Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
PS. Aко те отрежат пийни още 2
The Spark
ако ти хварлч погледи хварляй и ти ..накрая отиваш казваш едно мило здрасти ииии ако имаш касмет тая вечер ..![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Модерирано по т.1 и 7 от Правилника .....излез от тоя филм !!!!
![]()
каквото и да ти казваме,само ти можеш да си помогнеш...иначе ще отидеш в дискотеката и пак ще бъде същото![]()
someone else...
Ами пийни нещо преди това и щом и тя ти хвърля погледи усмихни й се. После отиди и кажи "Здрасти, как си? Аз съм..Много си сладка." или нещо подобно.