- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Румен Петков
[vbox7]http://vbox7.com/play:5f22235f[/vbox7]![]()
![]()
Левски шампион але але!
Румен е много готин пич....
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Вярно, че е младежки форум, но някакси очаквах къде-къде по-сериозен интерес и по-сериозни мнения от "Румен е пич".![]()
Левски шампион але але!
Време за рекламаПървоначално написано от _Cuddly_
. Браво ти си героиня...Заслужаваш орден
![]()
Първоначално написано от Alabalaportokala
Благодаря за благоволението, о, Велики, кога ще ми го връчиш?
Просто се сетих и ми стана смешно, но както и да. Я сега ме наречи комплексарка, щото тая думичка е особено модерна сред днешната форумна младеж.
Собственост на Canis_Dirus
Комплексарка !!!!Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
![]()
Както виждаш от 5-те последвали мнения темата взе обичайната посока.;] Ама ти наистина ли очакваше нещо различно? Вероятно, ако я беше пуснал в "Политика" хората, от които можеше да се надяваш на по-смислени мнения щяха да я забележат по-навреме. Може би още не е късно. Но точно тук някаква смислена дискусия по въпроса??! Ха-ха-ха!Първоначално написано от air_J
По темата - Румен Петков е не смешен, а жалък палячо! И е такъв от много години. Считам за излишно да се обосновавам по-подробно точно тук защо. Може би бих, но не сега. Все пак, ако държиш да чуеш по-обширната ми позиция по въпроса подкрепена и с някой-друг пример - пиши ми на лично.
Интересно от кога очаквате смислени дискусии на политическа тематика във форум, който е посещаван основно от хлапета, а по-големи са тук, защото им е весело и забавно, и просто убиват време.
Успех!![]()
Дали е пиян??
Поведението , вида , изразяването и онзи особен поглед ме карат да мисля , че е изпил една - две чашки преди интервюто.
.... Ама аз и не се учудвам.
То в нашата политика си е така от край време..
Едни пияни , други педофили, трети "лапнали" нкяое други милионче , четвърти гъ*олизци.....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Пияница .. и корумпе!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И все пак такива има.. така измежду многото... Не следя форума достатъчно редовно, но ще спомена 2 ника само - exploitedteen (личен афинитет имам към него, признавам си) и quench. Сещам се за още доста хора, които биха могли да напишат смислени мнения и да участват (адекватно) в смислени дискусии. Затова и няма да споменавам други конкретни никове в момента, защото дори и да са само още 5-6 на брой, все ще пропусна някого. Поправи ме, ако греша. Без значение от този си ник ли ще го направиш или от съседния.Първоначално написано от _Cuddly_
Първоначално написано от Lestat357
Извинявай, но Момчил и Вили имат повече акъл от целия форум... Това са хора, които страшно много ме респектират и те са някакво изключение по-скоро. А политиката се нищи на салата и ракия!
И, моля те, не бъди така хаплив.
[quote="_Cuddly_"]Това са пълни глупости! Дори и да беше така (за Вили и quench), с което не съм съгласен, пишейки го това тук го правиш да звучи смешно и абсурдно. Можеш да го споделиш на някого в чат или личен разговор, но да напишеш нещо подобно във форум с толкова много потребители. Пък бил той и teenproblem. Сигурен съм, че на нито един от двамата не би му допаднало да прочете това написано от теб тук.;] Дори и с многоточието и с уговорката "извинявай"! Не си извинена, хах. Поне не от/за мен. Предлагам едит и на този твой пост тук, ако е необходимо по-подробно да ти обясня защо? Мисля, че не е(?).Първоначално написано от Lestat357
Политика не се бистри само на ракия и салата, а аз имах предвид смислени дискусии по принцип!;]
Относно хапливостта - в момента и аз не съм много на кеф. Все пак - нищо лично.!;]
Баси.. човек да не кажа добра дума за някого. Ами, няма да си едит-на поста. Мисля го - написала съм го и въобще не възнамерявам да се извинявам за това.
Смислени дискусии по принцип? Еми, излез с Вили и Момчил (и другите хора, които не си споменал), пийте по бира и говорете за политика, но няма как да очакваш във форум, пълен с недорасли, които все още не могат да пишат грамотно, да кажат нещо смислено по темата, да се получи интересна дискусия и т.н.
При такива обстоятелства е редно да се говори и за оставки, но в родната действителност случая ще се покрие и освен в "Часът на Милен Цветков" и най-много в "Господари на ефира" едва ли на друго място ще има отзвук това клипче.
П.С.> Кой е по-умен и всякакви други меренета на пишки - у лево! Да не говорим, че понятието умен е изключително субективно...![]()
Левски шампион але але!
народа си заслужава управниците. Навсякъде е така!
И в случай, че някой ревне "Ама аз не искам да ме управлява глупак!", аз ще кажа "Личното мнение отстъпва пред общото". и както има Вили И Момчил и тн., така да знаете, че те имат по един глас на изборите, а в същото време има едно 200 неосъзнати пишлемета, дето и за чеп за зеле не стават, но също имат по един глас. Тук не предлагам въвеждането на образователен ценз.
В този форум не се говори за политика и сериозни работи. Просто един такъв разговор предполага "изслушване" на другия (разбирай да се четата мненията), а тук всеки си пише каквото му дойде на акъла. Темата е "Румен Петков" вече е 10-а страница, говорим за съвсем друго нещо и от някъде се пръква някой и пише "aE ToA e NoYyyyy 3л???????".
Бе борим се за загубена кауза тука.
Grumpy old madman
Mnogo se izvinqvam predvaritelno ako ne prozvuchi mnenieto mi zrqlo.
Toi e prosto edno go*no.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Пък вие "големите разбирачи" дето казвате че нямате с кой една дискусия да свъртите мислите че много ги знаете нещата ли ? Кво знаете ? Нищо не знаете. Голяма част от инфото ви се предоставя благодарение на медиите. И си мислите че ей така ще допуснат медиите да раздухват задкулисните игрички. А това че Румен Петков сe обажда редовно в 24 часа отделен въпрос. Волен Сидеров ми го каза това лично. Не съм казал че аз знам кой знае колко, но и вие не сте кой знае какви разбирачи и това че гледате повече новини от другите "пишлемета" не означава нищо. Конспирацията е голяма, но никой в тоя форум не знае за какво става въпрос => свястна дискусия за политика не може да се завърже. Не сме достатъчно компетентни...
Нов компромат - псевдонима Запалката!![]()
Левски шампион але але!
Добре многознайко. Айде ти ми кажи за какво става въпрос. Знаем че политиците крадат, знаем че внасят наркотици и че яко се друсат с кока, знаем че са корумпирани както и 99,999999% от куките. Явно не знаеш още какво е бюрокрация. Там филма е още по - голям. И к'во от това ? Какво като гусин Петков е пийнал ? Човека може да ви купи и да ви продаде. Гусин Костов като е говорил и убеждавал съмишлениците да крадат и как да го направят е пускал силно душовете на сауната си, за да не се чува. И кво ? Чакам да ми опишеш политическите игрички с всички подробности. Открехни нас невежите. Има толкова много работи които не знаем. Всичко което дискутираме си е обща приказка...Имаме някаква база знания, но не достатъчна за да проведем смислена повтарям СМИСЛЕНА дискусия. И когато вдигнеш статута си в обществото и се издигнеш тогава започваш да хващаш за кво става въпрос. Не казвам че трябва да си депутат за да дискутираш, но за нещо смислено се иска доста. Не е лъжица за нашата уста. Това е то българина - прави се на компетентен въпреки явната некомпетентностПървоначално написано от _Becko_
Знам разни работи, но не мисля че мястото им за обсъждане е във форума. Предпочитам на живо с 1 биричка...Ти знаеш за бюрокрацията, но има още двеста лапета които не са и чували тая дума, а диалог не ми се води. Компетентността не присъства в никой от нас. Добре го знаеш. Политиката си е изкувство и докато знанията на повечето се базират от телевизията няма да стане обсъждането на сценатаМного типична черта е да знаеш нещо и да говориш с недомлъвки...
ако знаеш разни работи- сподели ги..
а относно бюрокрацията- аз лично знам какво е... адски добре
Тогава не се прави на оборотенДа ти опиша политическите играчки с най-малките им подробности е все едно да те накарам да ми опишеш метър по метър хода на танка по източния фронт на Хайнц Гудериан (примерно)!!!
Не не това имах предвид. Айде успехи в политиката. И все пак чакам да ме открехнеш относно игричките които знаеш като си голям разбирачТова ли имаше предвид като спомена бюрокрацията?"Служителите в бюрокрацията трябва да са компетентни – т.е. те се избират според професионалните им качества, обучават се за работата, която ще извършват; те осигуряват и контрол върху достъпа до официалната информация."
Хаха то да беше само София пак добре...Първоначално написано от Мате
Гусин дипутата гледЪ девствиену естественУ ни шмърка нищу ефтину![]()
![]()
...в парламента да лапаш пишки е бизнес!!!Първоначално написано от Alabalaportokala
А петков едно време е пикал във фонтаните в Плевен като е бил кмет!И се е напивал безконтролно и сегашните му подчинени тогава са го гонели да го "санкционират"?!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.