Цитирай Първоначално написано от _Becko_
Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
Пък вие "големите разбирачи" дето казвате че нямате с кой една дискусия да свъртите мислите че много ги знаете нещата ли ? Кво знаете ? Нищо не знаете. Голяма част от инфото ви се предоставя благодарение на медиите. И си мислите че ей така ще допуснат медиите да раздухват задкулисните игрички. А това че Румен Петков сe обажда редовно в 24 часа отделен въпрос. Волен Сидеров ми го каза това лично. Не съм казал че аз знам кой знае колко, но и вие не сте кой знае какви разбирачи и това че гледате повече новини от другите "пишлемета" не означава нищо. Конспирацията е голяма, но никой в тоя форум не знае за какво става въпрос => свястна дискусия за политика не може да се завърже. Не сме достатъчно компетентни...
Според теб трябва да работим в Министерски съвет, за да можем да проведем нормална, задоволителна дискусия на тема политика?
Добре многознайко. Айде ти ми кажи за какво става въпрос. Знаем че политиците крадат, знаем че внасят наркотици и че яко се друсат с кока, знаем че са корумпирани както и 99,999999% от куките. Явно не знаеш още какво е бюрокрация. Там филма е още по - голям. И к'во от това ? Какво като гусин Петков е пийнал ? Човека може да ви купи и да ви продаде. Гусин Костов като е говорил и убеждавал съмишлениците да крадат и как да го направят е пускал силно душовете на сауната си, за да не се чува. И кво ? Чакам да ми опишеш политическите игрички с всички подробности. Открехни нас невежите. Има толкова много работи които не знаем. Всичко което дискутираме си е обща приказка...Имаме някаква база знания, но не достатъчна за да проведем смислена повтарям СМИСЛЕНА дискусия. И когато вдигнеш статута си в обществото и се издигнеш тогава започваш да хващаш за кво става въпрос. Не казвам че трябва да си депутат за да дискутираш, но за нещо смислено се иска доста. Не е лъжица за нашата уста. Това е то българина - прави се на компетентен въпреки явната некомпетентност