- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Румен Петков
Знам разни работи, но не мисля че мястото им за обсъждане е във форума. Предпочитам на живо с 1 биричка...Ти знаеш за бюрокрацията, но има още двеста лапета които не са и чували тая дума, а диалог не ми се води. Компетентността не присъства в никой от нас. Добре го знаеш. Политиката си е изкувство и докато знанията на повечето се базират от телевизията няма да стане обсъждането на сценатаМного типична черта е да знаеш нещо и да говориш с недомлъвки...
ако знаеш разни работи- сподели ги..
а относно бюрокрацията- аз лично знам какво е... адски добре
Тогава не се прави на оборотенДа ти опиша политическите играчки с най-малките им подробности е все едно да те накарам да ми опишеш метър по метър хода на танка по източния фронт на Хайнц Гудериан (примерно)!!!
Не не това имах предвид. Айде успехи в политиката. И все пак чакам да ме открехнеш относно игричките които знаеш като си голям разбирачТова ли имаше предвид като спомена бюрокрацията?"Служителите в бюрокрацията трябва да са компетентни – т.е. те се избират според професионалните им качества, обучават се за работата, която ще извършват; те осигуряват и контрол върху достъпа до официалната информация."