- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да впечатля момче, отдадено на спорта
kak da vpe4etle mom4e otdadeno na sporta , znam 4e vseki ima slabo mqsto i se 4udq kak da mu vlqza pod kojata, nie se poznavame ot mnogo skoro no vijdam zainteresovanosta mu kum futbola. Molq vi pomognete mi za6toto tozi uinak mi vleza v glavata![]()
![]()
7 точка от правилата
moderated by Coki
Ми освен и ти да се поинтересуваш от спорта и от любимия му отвор. Според мен би се зарадвал да види, че знаеш тфа онова![]()
Some things are better left unsaid!
Абе защо всички се влюбвате във футболистчета бе хора?!? Какво намирате толкова в тях...![]()
![]()
И така по темата... ем хлътнала си... няма вече връщане назад... това е факт... ам ако тренира в отбор, като за начало му стани най-лудата фенка
За друго не се сещам... освен да му искаш скайпа от някой и така да се сближите (ако вече го имаш, все пак се познавате отдавна)
УСПЕХ!!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
trydna rabota..![]()
someone else...
iskam da kaja,4e za tqh sporta e nad vsi4ko drygo...
someone else...
Ходи на тренировките му....Гледай го...кажи му че е много добър..сладък нещо от сорта![]()
...
пфф доста ще ти е труднокато си спомня само че бившия ми беше спортист...
както казаха и другите преди мен поинтересувай се от спорта,от неговите тренировки и...успех
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
az pitam 6toto toi e nqkakuv mn iz4an4enni6to ob6to s drte i mai mai tova me vpe4etli u nego , dano suvetite vi pomognat , no vse pak priemam i drugi
![]()
от кой отбор е?
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
mn trudna rabota...slu4i mi se su6toto samo 4e s basketbolist napravih vs vuzmojno za da mu vlezna pod kojata..zainteresuvah se dori i ot basketbola....ama ne se polu4iha ne6tata ii sprqh da se zanimavam s nego..typo ama ako bqh se zadulbo4ila 6te6e da e mn po trudno da priema fakta 4e ne sum za nego
...
dano ti ima6 pove4e kusmet \/
ами аз съм баскетболистч(мъча се) и с гаджето ми се запознахме на баскетболното игри6те в даскалотя ме заинтересова от спорта само заради мен и иска6е да я нау4а как да играе и такива и така станаха не6тата
mn hubavo v moq slu4ai e mn po slojnoПървоначално написано от Бай Хихон-колко цял бидон
qvno ne sum negov tio...lesno vlizam pod kojata na nqkoe mom4e ama pri nego ne stava
![]()
Еми що на шега не ми кажеш да те научи да играете футбол и така започенете да си приказвате,измисли нещо.Успех и дано се получи.
кажи му че искаш да ти покаже друга игра с топки !
Ami zaintriguvai se ot lubimiq mu otbor...Posle razuchi nehstata i hodi na trenirovkite,machovete mu tova onova....Shte zabeleji i shte ostane ocharovan spored men.Haide uspeh
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
mi i moity mily i sportist4e
dam
mi to ne6tata stanaha pri nas 4e toi be6e vmania4en i az sy6to samo za sporta misleh i kato se sybrahme... nakratko si stanahme kato narkotik edin za drug i vinagi imahme ob6ta tema za razgovor...
a po temata mi kato e futbolist stani majoretka!![]()
Първоначално написано от Riot
аМИ футБОлист ли пак...![]()
![]()
Тия Индивидчета са МНого секси ама си и леко глуповати
![]()
![]()
![]()
ами моя савет ходи ако има мачове да го гледаш..
ако дават футбол по телевизията го покани на бира и чипс..
![]()
![]()
нищо че ти ще умреш от скука 2 часа но поне ше можеш да го гледаш отблизо кво по хубаво от това
![]()
![]()
![]()
ne be pitai go dali moje da vkarva na drugi mesta tolkova dobre kolkoto vkarva topkite na terena![]()
e ede i az tva se pitamПървоначално написано от evelinka1122
![]()
znam kakvo si predstavqte kato kaja futbolist , no toi ne otgovarq na tazi predstava....naprotiv mn po razlli4en e , kakto kazah iz4an4en![]()
![]()
Точно това щях да напишаПървоначално написано от soulja_girl4e
Покажи и ти интерес към спорта,ходи да го гледаш като играе
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
mmm mersi e bi moglo da se polu4i ako ima interes kum men dano da e taka...ako imate idei produljavaite da pi6ete
![]()
vpe4atli go s sportno stegnato tqlo![]()
ou neznam utre sigorno 6te se vidim i mn se kolebaq kakvo da pravq![]()
![]()