.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

как да впечатля момче, отдадено на спорта

kak da vpe4etle mom4e otdadeno na sporta , znam 4e vseki ima slabo mqsto i se 4udq kak da mu vlqza pod kojata, nie se poznavame ot mnogo skoro no vijdam zainteresovanosta mu kum futbola. Molq vi pomognete mi za6toto tozi uinak mi vleza v glavata

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Ми освен и ти да се поинтересуваш от спорта и от любимия му отвор. Според мен би се зарадвал да види, че знаеш тфа онова
    Some things are better left unsaid!

Абе защо всички се влюбвате във футболистчета бе хора?!? Какво намирате толкова в тях... И така по темата... ем хлътнала си... няма вече връщане назад... това е факт... ам ако тренира в отбор, като за начало му стани най-лудата фенка За друго не се сещам... освен да му искаш скайпа от някой и така да се сближите (ако вече го имаш, все пак се познавате отдавна) УСПЕХ!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    In Devil's Castle
    trydna rabota..
    someone else...

Град
    In Devil's Castle
    iskam da kaja,4e za tqh sporta e nad vsi4ko drygo...
    someone else...

Град
    Русе
    Ходи на тренировките му....Гледай го...кажи му че е много добър..сладък нещо от сорта
    ...

Град
    Bulgaria
    пфф доста ще ти е трудно като си спомня само че бившия ми беше спортист... както казаха и другите преди мен поинтересувай се от спорта,от неговите тренировки и...успех
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

az pitam 6toto toi e nqkakuv mn iz4an4en ni6to ob6to s drte i mai mai tova me vpe4etli u nego , dano suvetite vi pomognat , no vse pak priemam i drugi

Град
    Варна морето сините вълни....
    от кой отбор е?
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

mn trudna rabota...slu4i mi se su6toto samo 4e s basketbolist napravih vs vuzmojno za da mu vlezna pod kojata..zainteresuvah se dori i ot basketbola ....ama ne se polu4iha ne6tata ii sprqh da se zanimavam s nego..typo ama ako bqh se zadulbo4ila 6te6e da e mn po trudno da priema fakta 4e ne sum za nego ...
    dano ti ima6 pove4e kusmet \/

ами аз съм баскетболистч(мъча се) и с гаджето ми се запознахме на баскетболното игри6те в даскало тя ме заинтересова от спорта само заради мен и иска6е да я нау4а как да играе и такива и така станаха не6тата

Цитирай Първоначално написано от Бай Хихон-колко цял бидон
    ами аз съм баскетболистч(мъча се) и с гаджето ми се запознахме на баскетболното игри6те в даскало тя ме заинтересова от спорта само заради мен и иска6е да я нау4а как да играе и такива и така станаха не6тата
    mn hubavo v moq slu4ai e mn po slojno qvno ne sum negov tio...lesno vlizam pod kojata na nqkoe mom4e ama pri nego ne stava

Еми що на шега не ми кажеш да те научи да играете футбол и така започенете да си приказвате,измисли нещо.Успех и дано се получи.

Супер фен
    кажи му че искаш да ти покаже друга игра с топки !

Град
    Shumen
    Ami zaintriguvai se ot lubimiq mu otbor...Posle razuchi nehstata i hodi na trenirovkite,machovete mu tova onova ....Shte zabeleji i shte ostane ocharovan spored men.Haide uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    mi i moity mily i sportist4e dam mi to ne6tata stanaha pri nas 4e toi be6e vmania4en i az sy6to samo za sporta misleh i kato se sybrahme... nakratko si stanahme kato narkotik edin za drug i vinagi imahme ob6ta tema za razgovor...
    a po temata mi kato e futbolist stani majoretka!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

аМИ футБОлист ли пак... Тия Индивидчета са МНого секси ама си и леко глуповати ами моя савет ходи ако има мачове да го гледаш.. ако дават футбол по телевизията го покани на бира и чипс.. нищо че ти ще умреш от скука 2 часа но поне ше можеш да го гледаш отблизо кво по хубаво от това

ne be pitai go dali moje da vkarva na drugi mesta tolkova dobre kolkoto vkarva topkite na terena

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Абе защо всички се влюбвате във футболистчета бе хора?!? Какво намирате толкова в тях...
    e ede i az tva se pitam

znam kakvo si predstavqte kato kaja futbolist , no toi ne otgovarq na tazi predstava....naprotiv mn po razlli4en e , kakto kazah iz4an4en

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    a po temata mi kato e futbolist stani majoretka!
    Точно това щях да напиша Покажи и ти интерес към спорта,ходи да го гледаш като играе
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

mmm mersi e bi moglo da se polu4i ako ima interes kum men dano da e taka... ako imate idei produljavaite da pi6ete

Ми говорете си за футбол. Покажи му, че знаеш отбори, правила, играчи, че можеш да коментираш мача, т'ва е, лесно е ......

vpe4atli go s sportno stegnato tqlo

ou neznam utre sigorno 6te se vidim i mn se kolebaq kakvo da pravq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си