- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да впечатля момче, отдадено на спорта
Е , няма да станеш спортистка.
Аз се интересувам от Коли , от Компютри , Виртуален Тунинг , Фотошоп и прочЕЕ глупости ...
Приятелката ми не е хванала лан карти , че да сме "свързани", или една "мека връзка" за автомобил , че да са свързани нещата
..
Как да Ти обясня .. бъди себе си , ако ти обърне внимание - евала .
Ако не ти обърне внимание - не си заслужава
Щото .. не може да те хареса , ако сам не ти обърне внимание , ще му грабнеш окото , и той може да пренебрегне малко спорта
относно съвета със спорта .. гледай само да не се изложиш
И все пак , може да е чаровно , да се опиташ да кажеш нещо , което не е вярно .. да коментираш мач , който не е игран от 5 години , и т.н. ... поне ще усети , че си го направила за него това
И пак .. със спорт няма да го впечатлиш , но може да използваш спорта , за да си в обкръжението , където може да те забележи![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
при мен стана много лесно защото съм фенка на отбора където играе , но истината е , че наистина се обикнахме и вече ходим 2 години отначалото бяхме само приятели , но после ...
No martini .. no party..
Ooo tova mi e dobre poznato ot edin moi biv6 toi e basketbolist i za ne go tova e vsi4ko,kakto i az sum mu kazvala,4e moqta slabost e muzikata.Първоначално написано от Ивалинка
Vednuj se zagovorihme na tazi tema i mu kazah,4e nqma da usporvam tova 4e za nego basketa e mnogo vajen.I mu kazah,4e nikoga nqma da go karam da izbira mejdu men i basketa,za6toto ne bih go napravila.
![]()
Ми започни и ти да спортуваш тва е наи доброто решение според мене късмет![]()
гаджето ми е баскетболист и много си го обичам....зле съм адски на баскет , но пък тва не пречи![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
що пък трябва да се правиш, че се интересуваш от някъв спорт? говори и се дръж пред нея както ти идва отвътре. като е спортистка да не мислиш, че само за спорт мисли и само спорт я вълнува![]()
hahah az sum momi4e i sum si haresala futbolist ne obratnoto![]()
![]()
къде играеПървоначално написано от GoLdy
![]()
No martini .. no party..
ami mislq 4e predi e treniral nqkude sega samo v otbora na u4ili6teto si
аха щото нали моя е футболист ама моя приятел завърши преди 3 години![]()
No martini .. no party..
Запиши се и ти на футбол.Мне, можеш и ти да проявиш интерес към спорта, да не е баш футбол... каквото и да е. Стига да не изневериш на себе си.
А защо ли повечето скейтъри са най-свестните момчета?![]()
Пийвай си боза. Спортистите обичат момичета, които пият боза.
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Първоначално написано от DYNAMIC
![]()
![]()
![]()
No martini .. no party..
ee na4i imam 6ans piivam si redovno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо се опознайте и тогава му влизай под кожата.Отдадено на спорта означава, че има много тренировки и сигурно няма много време.Но все пак може да се опознаете повечко, ако той има желание.
mmm nz sega trenira samo v otbora si v u4ili6te...no mn se interesuva ot sport![]()
Pokaji mu che se interesuvash ot sporta i ot samiq nego..Puk i mojesh da go vpechatlish s dosta neshta osven s tova da mu pokajesh che ti puka za futbola
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
и аз имам същия проблем до преди един месец беше с плуването сега е с ханбала![]()
mai stanahme mn s toq problem...hmmm...ami da izmislim re6enie![]()
![]()
![]()
миии то и мойто гадже е футболист4е нооо еее най перфектното на светаа по въпроса можеш ама въобще да не се интересуваш от футбол ако те хареса ще те хареса такава каквато си а не каквато се опитваш да бъдеш. А и моля те никога не се промяняй само и единствено заради момче просто бъди себе си
![]()
ПП: футболистчетата имат хубави дупета![]()
![]()
![]()
![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
ae toi ne se zanimava samo s futbol ami i s basketbol...mn deino mom4e zna4i
моя пък е и студент![]()
No martini .. no party..