.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Град
    СофиЯ
    И аз съм в същата ситуация. Тоя си гледа само футбола и не го интересува нищо друго... Аз преди ходех с баскетболист и ходех на игрището да го свалям,там някакси е по-лесно нзн...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Голям фен
    i moq igraq futbol i edin pat mu pisah i izob6te ne ocelih momenta 6tot miliq bqha padnali i ujast samo s ''ok'' minava6e vs

?

Бати тъпаците,няма лошо в това да преследваш цели и да се бориш за нещо но защо тря да теглиш майната на хубаво момиче няма да ти попречи на развитието.От друга старана е доказано ,че когато мъжете няма какво да правт мислят за секс,може би когато когато оделяш цялта си умсвена и психическа енергия на дадено нещо спираш да мислш за всичко друго.От една страна пък не тайна за никога ,че любовта е кучка винаги ще стана така ,че този който те интересува няма да има интерес към теб.

Град
    Tampere, Finland
    Почвай и ти да се интересуваш от спорта,който харесва!

Град
    Русе
    и аз имам подобен проблем.. само че момчето по което аз съм хлътнала е баскетболист е добър си е ходила съм му на два мача тка случайно..Е поне се интересува и от волей че вчера играхме за първи път заедно беше мн мн
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

здравейте момичета аз съм момче на 13 гогини и харесвам едно момиче на моята възраст,но немога да я впечетля.Ние сме в един клас.Имайте предвид,че тя си има сестра близначка която също е в моя клас.Нейния характер е много добър постояно е усмихната и имам чуството,че когато отиде на предния чин винаги ме гледа,но ми прави малко заядливи комплименти.Моля ви да ми помогнете защото аз съм малко срамежлив.Кажете ми как да подхода по леко.Много е чоствивелна и умна.

Голям фен Аватара на crazymm
    стараа тема
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ОгАзи му се.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Guest
    малко ще ти е трудно да му отвлечеш вниманието от футбола,но пък опитай нищо не губиш можеш да почнеш и ти да спортуваш нещо и той да види сродна душа в теб ии да стане работата

здравейте момичета аз съм момче на 13 гогини и харесвам едно момиче на моята възраст,но немога да я впечетля.Ние сме в един клас.Имайте предвид,че тя си има сестра близначка която също е в моя клас.Нейния характер е много добър постояно е усмихната и имам чуството,че когато отиде на предния чин винаги ме гледа,но ми прави малко заядливи комплименти.Моля ви да ми помогнете защото аз съм малко срамежлив.Кажете ми как да подхода по леко.Много е чоствивелна и умна.

Град
    В пустинята,нагрята от пясъчни съдби
    Аз ще ти препоръчам и ти да започнеш да тренираш, например лека атлетика, на същия стадиона (разбира се, ако има такъв клуб, който тренира там). Аз също започнах моите тренировки заради момче, но това беше много отдавна, сега тренирам, защото ми харесва. Та както и да е, сега на същия стадион тренира футболен отбор и доста с момчетата се запознах от там, че съм ги била впечетлила, просто съм им привлякла вниманието, ала бала... бля... До скоро имаше момче, което се занимава с музика и свири в рок група и беше обсебен само от това. След време ме приеха да свиря в друга рок група и от там той ме забеляза, сега сме заедно )) Вади изводи

А колкото до...
    Цитирай Първоначално написано от rumendo
    Защо пишеш в други теми?
    Ангели летят във траур бял...

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Абе защо всички се влюбвате във футболистчета бе хора?!? Какво намирате толкова в тях... И така по темата... ем хлътнала си... няма вече връщане назад... това е факт... ам ако тренира в отбор, като за начало му стани най-лудата фенка За друго не се сещам... освен да му искаш скайпа от някой и така да се сближите (ако вече го имаш, все пак се познавате отдавна) УСПЕХ!!!
    +1
    П.П. Аз съм влюбена в баскетболист
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: как да впечатля момче, отдадено на спорта

Цитирай Първоначално написано от GoLdy
    kak da vpe4etle mom4e otdadeno na sporta , znam 4e vseki ima slabo mqsto i se 4udq kak da mu vlqza pod kojata, nie se poznavame ot mnogo skoro no vijdam zainteresovanosta mu kum futbola. Molq vi pomognete mi za6toto tozi uinak mi vleza v glavata

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Ми викай там Арсенал такова ска4ай ГОООООООООООООЛ

Подкрепяй го
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Фен
    Град
    bg
    Абе то и аз съм влюбена във футболист ама не за това,че е такъв .Може наистина да се запоинтерсоваш ,но не чак толкова ,че да изглеждаш като мъшкарана.Сприятели се с компанията му ,но в никакъв случай не им признавай,че го харесваш щото веднага ше те изпортят.И най-важното е да бъдеш и себе си ако не те харесва въпреки това много му здраве .

Град
    In your sick brain.. :)
    Ееееееее значии..
    пак тема от 2008.
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Отдай му се.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    ..знам ли ? Насила хубост не става, ще му влезеш под кожата ако той те допусне с други думи ако е влюбен в теб, иначе ако искаш да ставаш смешна и да сричаш някакви измислени отбори пред него само и само да го впечатлиш, по добре недей може да стане обратното

Re: как да впечатля момче, отдадено на спорта

Цитирай Първоначално написано от GoLdy
    kak da vpe4etle mom4e otdadeno na sporta , znam 4e vseki ima slabo mqsto i se 4udq kak da mu vlqza pod kojata, nie se poznavame ot mnogo skoro no vijdam zainteresovanosta mu kum futbola. Molq vi pomognete mi za6toto tozi uinak mi vleza v glavata

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    По-неграмотно нещо не бях чела.Май ще е добре да редктираш грешките и да пишеш на кирилица.
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Купи му карта за фитнес.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си