- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да впечатля момче, отдадено на спорта
И аз съм в същата ситуация.Тоя си гледа само футбола и не го интересува нищо друго...
Аз преди ходех с баскетболист и ходех на игрището да го свалям,там някакси е по-лесно нзн...
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
i moq igraq futbol i edin pat mu pisah i izob6te ne ocelih momenta 6tot miliq bqha padnali i ujast samo s ''ok'' minava6e vs![]()
Бати тъпаците,няма лошо в това да преследваш цели и да се бориш за нещо но защо тря да теглиш майната на хубаво момиче няма да ти попречи на развитието.От друга старана е доказано ,че когато мъжете няма какво да правт мислят за секс,може би когато когато оделяш цялта си умсвена и психическа енергия на дадено нещо спираш да мислш за всичко друго.От една страна пък не тайна за никога ,че любовта е кучка винаги ще стана така ,че този който те интересува няма да има интерес към теб.
Почвай и ти да се интересуваш от спорта,който харесва!
и аз имам подобен проблем.. само че момчето по което аз съм хлътнала е баскетболисте добър си е ходила съм му на два мача тка случайно..Е поне се интересува и от волей че вчера играхме за първи път заедно беше мн мн
![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
здравейте момичета аз съм момче на 13 гогини и харесвам едно момиче на моята възраст,но немога да я впечетля.Ние сме в един клас.Имайте предвид,че тя си има сестра близначка която също е в моя клас.Нейния характер е много добър постояно е усмихната и имам чуството,че когато отиде на предния чин винаги ме гледа,но ми прави малко заядливи комплименти.Моля ви да ми помогнете защото аз съм малко срамежлив.Кажете ми как да подхода по леко.Много е чоствивелна и умна.
стараа тема![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
ОгАзи му се.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
малко ще ти е трудно да му отвлечеш вниманието от футбола,но пък опитай нищо не губишможеш да почнеш и ти да спортуваш нещо и той да види сродна душа в теб ии да стане работата
![]()
здравейте момичета аз съм момче на 13 гогини и харесвам едно момиче на моята възраст,но немога да я впечетля.Ние сме в един клас.Имайте предвид,че тя си има сестра близначка която също е в моя клас.Нейния характер е много добър постояно е усмихната и имам чуството,че когато отиде на предния чин винаги ме гледа,но ми прави малко заядливи комплименти.Моля ви да ми помогнете защото аз съм малко срамежлив.Кажете ми как да подхода по леко.Много е чоствивелна и умна.
Аз ще ти препоръчам и ти да започнеш да тренираш, например лека атлетика, на същия стадиона (разбира се, ако има такъв клуб, който тренира там). Аз също започнах моите тренировки заради момче, но това беше много отдавна, сега тренирам, защото ми харесва. Та както и да е, сега на същия стадион тренира футболен отбор и доста с момчетата се запознах от там, че съм ги била впечетлила, просто съм им привлякла вниманието, ала бала... бля... До скоро имаше момче, което се занимава с музика и свири в рок група и беше обсебен само от това. След време ме приеха да свиря в друга рок група и от там той ме забеляза, сега сме заедно)) Вади изводи
А колкото до...
Защо пишеш в други теми?Първоначално написано от rumendo
Ангели летят във траур бял...
+1Първоначално написано от evelinka1122
П.П. Аз съм влюбена в баскетболист![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Ми викай там Арсенал такова ска4ай ГОООООООООООООЛПървоначално написано от GoLdy
![]()
Подкрепяй го![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Абе то и аз съм влюбена във футболист ама не за това,че е такъв .Може наистина да се запоинтерсоваш ,но не чак толкова ,че да изглеждаш като мъшкарана.Сприятели се с компанията му ,но в никакъв случай не им признавай,че го харесваш щото веднага ше те изпортят.И най-важното е да бъдеш и себе си ако не те харесва въпреки това много му здраве .
Ееееееее значии..
пак тема от 2008.
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Отдай му се.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
..знам ли ? Насила хубост не става, ще му влезеш под кожата ако той те допуснес други думи ако е влюбен в теб, иначе ако искаш да ставаш смешна и да сричаш някакви измислени отбори пред него само и само да го впечатлиш, по добре недей може да стане обратното
![]()
![]()
По-неграмотно нещо не бях чела.Май ще е добре да редктираш грешките и да пишеш на кирилица.Първоначално написано от GoLdy