- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си романтично момиче :)
Видях че има една такава тема вече и реших и аз да си направя, само не ми се сърдете.
Тъй като ме зарязаха преди около месец се чувствам много самотен и си търся приятелка...
Така главното:
Казвам се Димитър, почти на 16 съм (по малко от месец ми остава),
падам си романтик (и то голям) от софия съм. Търся си момиче с което да се сближа... ами вижте не ме бива много по тази част
просто ако имате въпроси питайте аз ще ви отговарям
![]()
Един път и аз да кажа Тва не е сайт за запознанства, иначе пиши, че освен да е романтична трябва да готви пере и чисти и ако може да пие е супер![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да извинявай, знам че не е, но от наблюдения виждам че тук сте шсе хубави хора затова пияа тукПървоначално написано от tuzaro
надявам се да не ми се сърдите много
![]()
Няма да е много, но достатъчноне се надявай на гадже от тука, от личен опит казвам
![]()
Романтично момиче бързо ще намериш.Романтични момчета рядко има....
Е не мисля юе сме толкова малко де... стига аз и доста мои приятели сме романтициПървоначално написано от MartyParty
![]()
Взимам те! Аз сега ще кандидатствам в София. Ида. Чакай ме.Първоначално написано от detekt
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Чакай малкорадвам се ако го казваш наистина но може ли първо да ми кажеш как се казваш, на колко си
ако имая скайп пиши на detekt0441
Междудругото аватара ти от "Van Helsing" ли е
Извинявайте за многото правописни грешки, току що минах на Vista и фонетиката е малко по-различна...
Първоначално написано от detekt
Да, Анна Валериус- Кейт Бекинсейл, участвала и в Подземен свят. Два незабравими филма с вампири.
Ей, сега след малко ще ти пиша на скайпа, и там ще ти кажа повече подробности, но мисля че няма да стане работата...Иначе съм на 14.
Еййййй момчето пусна една тема и веднага намери гадже, пък аз колко теми съм пускал и нищо....![]()
I az 6te pusna obqva .... Kazvam se Grozdan na 76 godini sam tarsq momi4e do 16 godi6na vazrast za sado-mazo zanimavam se glavno s otpadacite po ulicite karam posleden model BMX (v momenta e v garaja otkazva mi prednata) jiveq v gurubline ..... za pove4e kontakti mi pi6ete![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Всяка втора е романтична.Търси специалната тази,която е само за теб.И търсенето не става по форуми btw..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от Rebellion_Angel
Ами виж, годините не ме притесняват, ако е това което те притеснява... Все пак разликата мисля че е приемлива долу-горе, има само едно условие - да си падаш по романтика
![]()
Skype - detekt0441
Първоначално написано от tuzaro
освен,че мога да готвя, пера,чистя и пия обичам и футбола ...
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Ама си от левски и ше имаме много противоречияПървоначално написано от LSGirl
![]()
Падам си разбира се... Но да знаеш аз съм много весел човек и на моменти ставам досадна. Последното ми гадже от много романтика и му втръсна и ме остави.Първоначално написано от detekt
кретен
tuzaro, много ти са високи изискванията, иначе много дами ти се предлагаха... А виж това момче колко е скромно- иска само романтика!![]()
а който подбира мастурбираПървоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
Да има пари,ланец и да бачка в охранителна фирма и да кара джип,става ли така?Първоначално написано от tuzaro
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ти си слагаш снимка-груба грешка!Първоначално написано от tuzaro
Тоя вЕрно ли си 'фана гадже бе???![]()
С'а ше има един куп теми...![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Стой малко мирен, гадже не се хшаща за 10 минути първо и второ тя не е от София, а аз съм. Ще помоля да не копирате от мен и да правите такива теми че след това на мен ще ми се сърдят![]()
Skype - detekt0441
Не бе...Първоначално написано от krisscho
![]()
![]()
Та ние не сме от един и същ град даже. Ама ме кефи момчето.
Прав е tuzaro.Това не е сайт за запознанства.
...но ще оставя темата още 24ч по молба на автора.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.