.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Не съм сигурен дали всичко е ок!

Значи историята е с приятелката ми мин. седмица правихме сех и аз преди да почна влязох без презерватив в смисъл още в началото!Но беше за около 1мин максимално!След това сложих презерватива и си продължихме нормално!Но после ни фана шубето и тя Пи Escapelle това беше на следващия ден веднага.Акта стана към 3 и нещо след обяд и на другия ден горе долу по същото време пи хапчето.Но идва проблема вече 4-5 ден не и е дошло!Трябваше на 19-20 да и дойде!Притеснен съм макар че пи хапче и за това ви моля отговорете!Може ли да е от хапчето или е станала беля?!Благодаря много предварително!!

Не мисля че има за какво да се притесняваш, ще й дойде, може да е от хапчето
    [img][/img]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ъххх, не вярвам да е станало каквото и да е..Ако толкова се притеснява да си вземе един тест за бременност или да отиде на лекар...А м/у другото какво ги пиете тея хапчета все едно са бонбонки тик-так

Тия хапчета яко преебават циклите от това което чета..
    The Spark

Незнам четох няколко теми за това хапче че причинява разтройство на менструацията ама не съм сигурен за това питам!Щото ми е мн притеснено!Направо ме гони параноя
    Питам ви защото смятам че сте специалисти като четох темите!пишете някой ако има нещо да го казва плс!!

Град
    там където мечтите стават реалност
    спокойно,няма да ставаш баща още.Нищо не е станало!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Благодаря за отговорите!Пишете че така се успокоявам

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    От хап4ето е,би трябвало да знаете преди да го ползвате,4е има и страни4ни ефекти като ... разбиване на цялосната хармония на тялото (вкл. и цикъла).Спокойно,няма да ставаш баща...все още

Благодаря!Дано сте прави!А до колко време закъснява или не се знае щото е мн гадно напрежението!Щото сме малки още за деца само на 18г. а тя на 17г. и затова много се притеснявам че на тази възраст тва е голям проблем!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    E ubedih se,che teq hapcheta gi piete tuka za profilaktika.
    Mnogo prost narod ujas.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Та ти дори не си свършил в нея!!! Защо е бил този Ескапел? не е бременна, ама яко й е разстроил цикъла.

Ами на принципа дори една капчица е фатална а то се отделя докато е в ерекция и двамата до ся не бяхме гафили и ни фана шубето много и решихме че така по-добре затова!Запознат съм и аз и тя че е вредно но незнаех че чак и цикъла разтройва!А в Аптеката казах да дадат нещо ефикасно и те дадаха това!Аз не разбирам и затова ви питам!!!

Град
    The Land Of The Doomed
    Мисля че вече си се успокоил, че баща няма да ставаш, но следващият път като взимате лекарство, четете упътването и страничните ефекти от полза ще е.

Значи заключение от хапчето е?Няма начин да е бременна?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    а имаш ли си на идея колко са вредни тия хапчета,и след като не си свършвал вътре няма от кфо да се притесняват
    ескапеле не са бонбонки!!!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Ами стана ми ясно че са вредни ноо мноого се бяхме притеснили и просто и двамата не издържахме!Но сега много ви благодаря че ме успокоихте щото пак бях глътнал гипса че не и идва!!!!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    estestveny 4e ne e bremenna i btw nikyde ne pi6e 4e katy pie6 tyva hap4e 6te ti d0ide vednaga ama vie samy znaete d piete bez da 4etete
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Не че ще и дойде веднага просто нормалния цикъл и закъснява!На 19 или 20 тряяше да дойде ама закъснява!Затова питах дали е от хапчето!да не би да не сте ме разбрали?Имам ли за кво да се притеснявам или не?

толкова лесно не се правят бебета...напразно е пила хапче
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

...
    I Love Senko

Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    толкова лесно не се правят бебета...напразно е пила хапче
    Благодаря на всички!!

.......
    I Love Senko

pffffffffffffff porednata tema bremenna lie?svi4ko tova 6tee ot hap4eto ,a ne 4ee bremenna-to nqma6e damy kazvat barza kontrapcepciq zada e bremenna posle.nqkoi 4ete li listovkata na tova hap4e?-podqvolite
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Добре разбрах вече че хапчето е вредно и е заради него че не идва не ми са случва секи ден да купувам такива хапчета за приятелката ми и от бързината тя изпи хапчето и изхвърлихме всичко нищо не съм чел!То човек като се паникьоса и прави грешки!И пак много ви благодаря че ме успокоихте!!

...
    I Love Senko

....!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си