- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм сигурен дали всичко е ок!
Tя се притеснява... времето често се сменя... Нормално е да й се измести цикъла, още повече, че това е и страничен ефект от хапчето![]()
Малеее.
Заради глупости е пила хапчето само да се уврежда...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Мдаммм ... :/ така става, като ти се чука, пък психически си на нивото на осакатено от колело куче - кръстоска м/у самоет и пинчер..... :/
момиче,ти сигурно си на около 13 ако не се лъжа? знаеш ли изобщо какво значи "ерекция" ???Първоначално написано от babescheto
![]()
Човек не беше зор аре да не са убиждаме ходим от 2г. с нея така че не е зор просто нз и аз дявола си няма работа!Първоначално написано от Made_of_Pain
Обида, човече, Обида.
Виж сега.. Вие можете и от пет годишни да ходите, мен т'ва грам не ме грее... Въпроса е, че ОЧЕИЗВАДНО нямате елементарна сексуална култура....
Az shte vi kaja da se razrovite iz internet ima edno neshto koeto se kazva GOOGLE i e mnogo polezno za horata,moje da vleznete tam da napishete informaciqta ot koqto se nujdaete i da razberete.
Nie ne sme dlajni vseki Boji den da pishem edno i sashto,che ste sexualno negramotni,no za smetka na tova se ebete kato razprani.
spokoino 6te i doide ne e bremenna mojebi tova zakasnenie e ot hap4eto