.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен
    Град
    Венера
    Tя се притеснява... времето често се сменя... Нормално е да й се измести цикъла, още повече, че това е и страничен ефект от хапчето

Малеее.
    Заради глупости е пила хапчето само да се уврежда...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Малеее.

Мдаммм ... :/ така става, като ти се чука, пък психически си на нивото на осакатено от колело куче - кръстоска м/у самоет и пинчер..... :/

Цитирай Първоначално написано от babescheto
    iskam i az da pi6a ... s priqtelqt mi go pravihme bez prezerrvativ .. i sam mnogo pritesnena ... toi ne svyr6i v men no ... me e mnogo 6ube .. ot erekciqta ..i o6te 1 dopalnenie (moje li ot 1vata erekciq da se zabremenee ) ... а и след тожа като си изчисти пе***а ми доскосваше ... Sad по .... и съм много ама адски много разтревожена ....................... ai da znaete 4e go pravc za 2ri p1t .. !
    момиче,ти сигурно си на около 13 ако не се лъжа? знаеш ли изобщо какво значи "ерекция" ???

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Малеее.

Мдаммм ... :/ така става, като ти се чука, пък психически си на нивото на осакатено от колело куче - кръстоска м/у самоет и пинчер..... :/
    Човек не беше зор аре да не са убиждаме ходим от 2г. с нея така че не е зор просто нз и аз дявола си няма работа!

Супер фен
    Град
    Венера
    Обида, човече, Обида.
    Виж сега.. Вие можете и от пет годишни да ходите, мен т'ва грам не ме грее... Въпроса е, че ОЧЕИЗВАДНО нямате елементарна сексуална култура....

...

...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Az shte vi kaja da se razrovite iz internet ima edno neshto koeto se kazva GOOGLE i e mnogo polezno za horata,moje da vleznete tam da napishete informaciqta ot koqto se nujdaete i da razberete.
    Nie ne sme dlajni vseki Boji den da pishem edno i sashto,che ste sexualno negramotni,no za smetka na tova se ebete kato razprani.

spokoino 6te i doide ne e bremenna mojebi tova zakasnenie e ot hap4eto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си