- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kак да предлагаме?
как да предложа на 1 моми4е да тругнем? Дайте савети плиис![]()
![]()
![]()
кажи й че е много готина и сладка и й кажи че я харесваш и й предложи да си станете гаджета
Букета, бонбоните, на колене , хващаш едната ръка целуваш я и питаш може ли да ми станеш гадже . Задължително трябва да е на пълнолуние.
Само да няма изтъркани въпроси от сорта "Искаш ли да тръгнем?" "Ще ми станеш ли гадже?" и тем подобни. Много е изтъркано. Нека е нещо уникално.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Скъпа, не всичко е филмиПървоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
The Spark
s noj v gyrloto
Каниш я на някакъв купон и по някое време я целуваш ако отвърне браво на теб...нататък всичко ще стане от самосебе си!
...
Boje bqh 5-klas kogato za posleden pat chuh "Iskash li da stanem gadjeta" li "Iskash li da hodim"![]()
Neshtata stavat ot samosebesi,edno kafe i edna celuvka sled tova razgovor po telefona i urejdane na sreshta za sledvashtiq den e dostatachen faktor da mojesh da zaqvish,che nqkoi ti e gadje.
Питай я: "Искаш ли да ходим?"![]()
![]()
![]()
Сички пичове тъй правят![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
+1Първоначално написано от hooliganka89
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ами заведи я на някое по усамотено място и я целуни.Това ще е началото на вашата връзка.Не е нужно да я питаш "Искаш ли да ходим" много по-добро впечатление ще направиш :P
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
На колене и с пръстен.
Първоначално написано от Alabalaportokala
Точно така,ако не е на пълнолуние ще се развали магията между вас!![]()
Че те чукам на киримиди ма оуууу![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ба, не му говорете така може да ви земе верно насериозноПървоначално написано от punkrock
![]()
![]()
![]()
Животът е адът описан в Библията!
ами как...с целувка задължително... за да я омаеша после....
![]()
![]()
someone else...
pita6 q po skype (zadyljitelno po skype ili icq ili dr) :
-Iska6 li da si stanem gadjeta? (na4i tva e nai-modernoto v momenta da znae6! mn e na6umqla taq replika... prosto 6te si super fashion ako go napravi6 tyi )
Първоначално написано от Riot
......
Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Автора: ТФА НИКОГА НЕ ГО ПРАЙ!
![]()
Трябва да е нещо мило но и същевременно оргинално, но незнам каквоно мисля по въпроса