- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- закъснява ми...възможно ли е да съм бременна
здравейте закъснява ми вече трети ден с приятеля ми прявихме секс в петък (21.03) без презерватив но аз не бях в овулация нито пък той свърщи в мен.Трябваше да ми дойде в събота(22.03) но еточе и днес не ми е дошло още правих си тест днес (малко раничко предполага,но не мога да спра да мисля за това) и беше отрицателен възможно ли е да съм бременна ако не за6то ми закъснява на вас случвало ли ви се е,само веднъж ми е закъснявало и то само с 3 дни
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
пили ескапел
Ми на мен ми е закъснявало по други причини.Не се притеснявай,ако си сигурна,че не е свършил в теб,значи няма смисъл да се притесняваш.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
не нищо не съм пила нито противозачатъчни,нито постинор,нито ескапел....да пия ли ескапел вече е 4-ти ден след като съм правила секс?
Neee!Shtom ne e svarshil v teb nqma nujda da go piesh.Първоначално написано от Magnoliq'
Ne mislq,che si go napravila rano testa,toi moje da se pravi edin den sled zakasnenieto na menstruaciqta taka,che ne si bremenna.
сигурна съм че не е свършил в мен...Първоначално написано от Anabel
Абе ти нормална ли си?Колко хора има,които си правят секс без презерватив,и кво,трябва след всеки акт да пият ескапел ли?Еееегати,вземи помисли малко с тая глава,Ескапел е хапче за спешна контрацепция когато е станал сериозен гаф.Пипнала съм се,вкарал съм и го веднъж без презерватив,скъсал се е презерватива (но не е свършвал в момичето) и дай да се тровим с хапчета.То ако бебетата ставаха така лесно,ехеее...Първоначално написано от sladkoto_beb4e
Към авторката:Няма ти нищо,спри да се притесняваш и ще ти дойде.
Може да ти закъснява, защото скоро си правила секс ( на мен ми се е случвало) или от притеснение, или поради хиляди други причини. Шанса нещо да е станало е мнооооого малък, не се притеснявай, но въпроса е защо винаги се сещате за евентуалните последствия чак склед като сте направили простотията![]()
Първоначално написано от Magnoliq'
Просто спри да се притесняваш. На мен както не ми закъснява никога попринцип този месец ми закъсня с една седмица и се бях побъркала и всичко заради притеснение.
something like..home;]
може да ти закаснява ... заради промяната на времето не се впрягаи толкоз ....![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
благодаря ви много на всички може би наистина няма смисал да се притеснявам,а доколкото това че не мислим за последствията...аз поне мисля преди да направя гафа...просто го правих 1 ден преди на ми доиде цикала и вероятността да забременея е минимална по това време...и все пак коментара е наистина основателен
Stiga s podobni neadekvatni otgovori veche. Nishto nqma da piesh osven edna hubava birichka i nqma da se pritesnqvash. Shansovete sa che shte ti doide.Първоначално написано от sladkoto_beb4e
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
na men mn pati ne mi e idvalo to4no na datata i ne sam bila bremenna taka 4e spoko.ako si sigurna 4e toi ne e svar6il v teb zna4i ne si bremenna.
Кфо питаш глупости...всичко е възможно и се пак невярвам....чесно ти кажа
Entombed For live
попринцип е нормално да ти закаснява..спокойно .. като си сигурна че нищо не е станало няма за какво да се притесняваш
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....