- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ако откриете тест за брeменност на мама?
Zna4i vyprosa mi e sledniq: Kak bihte reagirali ako vlezete v banqta i zavarite na mivkata zabraven testa za bremennost na maika vi?
7 точка от правилата
moderated by Coki
Ами първо сигурно ще изкрещя и после ще извикам майка си и със сериозен тон ще я попитам дали наистина е нейн и ще си поговоря сериозно със нея.Аз ще съм във шок,ако ми се случи такава случка.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Ami ako rezultata e otricatelen prosto 6te go pobutna i 6te si var6a rabotata, NO ako rezultata e polojitelen 6te polu4a napravo udar![]()
![]()
,6ok otvsqkade. Vednaga 6te otida pri maika mi i 6te q pitam kakvo e tova... Abe prosto nemoga da si predstavq maika da e bremenna i da imam o6te 1 brat4e ili sestri4e...
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
ще се направя че не съм го видяла!
...
Ще видя кво показва,логично ...
Да!А след това ще последва дълъг разговор......Първоначално написано от Taste the rainbow
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
+1 и ще се направя че не съм го видяла, не съм свикнала да говоря с нея на такива теми...Първоначално написано от Taste the rainbow
Аз пък супер много ще се зарадвам, бееееее! Би било страхотно да си имам малко братче или сестриче! Ой на кака!![]()
Хах, едва ли ще стане, но ако стане ще се направя, че не съм го видяла...![]()
еlsy![]()
Yhah 6te se u4uda i 6te vidq polojitelen ili otricatelen e ako e polojitelen 6te![]()
![]()
q pitam dali 6e go maha tva bebe ili ne ako 6te go ostavq az se iznasqm .. ako kaje 4 e6te go maha 6te umra ot kef..
![]()
ше влезна
ше се изпикая
ше си измия зъбите и лицето
и ше си излезна
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
и кво ? положителен ли е ? ич не ми дреме, дори и да е положителен
we give it all.
аз ако съм ще се радвам ако е положителен щото много искам да имам по-малко братче пък ако е сестричка ще я убия![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
И аз много бих се зарадвалаПървоначално написано от gorska
![]()
Сещам се веднъж мама ми каза,че може да е бременнаИ тогава и заявих,че ако имам още една сестра се изнасям от нас
Ама не би било лошо да имам по-малко братче
![]()
![]()
Мда...Първоначално написано от Taste the rainbow
А ако е положителен ще се радвам. Искам и брат. Макар че ще съм дърта кака (:
Тамън със сестра ми ще му връзваме плитки![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аммм преди няколко години исках брат или сестра но сега не и тъй като не съм свикнала да говоря за такива работи пред нашите ще се направя че не съм го виждала...![]()
Тва няма да ми се случи първо защото майка ми ще ми каже преди още да е направила теста и второ защото не живея с неяАко все пак се случи ще я питам най-спокойно какво става и така.Няма да съм кой знае колко шокирана по-скоро притеснена защото все пак е почти на 44.
ami pyrvo 6te zabiq mn zdravo posle 6te se razvikam kato nenormalna i nakrq 6te vidq dali e polojitelen ili otricatelen......... i ako e polojitele se iznasqm ot vky6ti az sym kazala nikvi bratq i sestri 6tot ako imam nqma da ostanat dylgo vreme jivi a i sym po4ti na 17 ne o4akvam iznenadi.... ama nikoga ne e kysn
Ъхъ,то няма как да стане,достатъчна съм им,че да има второ мое копие.Да кажем,че няма да ми пука много дали е положителен,или не.Каквото дойде.![]()
Първоначално написано от krisi_bep
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Няма да ми пука особнео, ако е отрицателен добре. Ако е положителен - още по-добре. Не е хубаво да си единствено дете.
Евалата за последното изречение.Първоначално написано от Тютчев
Много добър извод.![]()
По темата-Майка ми е достатъчно зряла и отговорна за да може сама да взима решения.Естествено, че няма да хукна с теста срещу нея, просто ще си замълча тактично и търпеливо ще изчакам момента в който тя самата да ми съобщи новината.Глупаво е да се меся в живота и, ако беше обратното, би било по-логично тя да настоява за незабавен разговор...![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
не не не не не не не
![]()
ако е положителен няма да го понеса,честно
прекалено е превзето за един венерих хълм
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.