- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ако откриете тест за брeменност на мама?
Ужасно е да си дърта кака,повярвай ми : )Първоначално написано от Wrathchild
В началото малко ще се поуплаша,но пък после ще го приема с огромна радост-аз много обичкам бебенцата!
"Трябва сериозно да си поговорим, млада госпожице!"
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Майка ми е на 54 така, че това не е възможно. Хипотетично не би ми било приятно да ставам кака на 23, а сестра ми би била на 31. Време е за наши деца, нали. Инач кака се беше шашнала преди да се раздли със съпруга си, че може да е бременна и да се наложи да остане при него. На отрицателен мой тест не съм се радвала така. Ако сега намеря тест на сестра си ще й чиститя. новият й приятел е готин пич, а и двамата имат прекрасна работа и финансови възможности за бебче. А и й е време.
Ако е положителен ще умра от радост![]()
![]()
+1Първоначално написано от summer_gir1
Ще го взема и ще видя какъв е резултата.Много ще се радвам ако имаме малко човече у нас.![]()
![]()
![]()
Оооо , незнам !Ако е положителен бих се зарадвала , но едва ли това някога ще стане като се има на предвид , че татко почина 2006 !
M i kvo 6te napravq 6te vidq kuv e rezlutata : ako e otricatelen- 6te se zaradvam , ako e polojitelen - pakpri vtoroto 6te q pitam nali... i ako mi kaje , 4e tva e testut za bremennost na baba mi ve4e 6te sum v 6ok
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще бъда най-радостният на тази земя. Макар и вече да съм доста голям за брат/сестра в това няма нищо лошо за още един член в семейството!За моя жалост това никога няма да стане.![]()
ами аз по-добре да не се питам тя какво ще прави,ако аз забравя някой мой тест чееее.....![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
първо ще погледа дали е положителен ако е такъв ще трябва да се уверя дали е нейниязащото може и на сестра ми да е , а тогава ще стане по лошо все пак е само на 14
... ами направо отивам и питам още едно дете в семейството ли
![]()
No martini .. no party..
Ми ще я попитам и ще поговорим доколкото е възможно като зрели хора.
Мисля, че не съм човека който ще и държи сметка.
"ех ех наще пак са лодували "![]()
.. ше се радвам искаммм братчи или сестричкааа ..
![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
+1Първоначално написано от Taste the rainbow
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ми ще се кефя...ако е + ще има малко чаве, което да ми носи кале :Р
Ами аз имам 2ма братя,ще се надявам за сестричка :P
ако е положителен ще се изнеса от нас защото ще ме кара да съм бавачка.. един звяр ми е повече от достатъчен в нас..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
XiHaha Az 6te StavaM KakA Be HoRa![]()
![]()
![]()
samo 4e ne razbrah po toq na4in a mama mi go kaza v 4 mesec e az sum na 14 sestrami e na 17 i sq o6te edno maimun4e 6te e strahotnoo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
миии вече иам един изрод вкъщи (брат ми който е на 7) .. таа ако намеря тест за бременност.. ще поздравя мама.. шси стегна багажлъка и се изнасям от насне ми тряа още една маймуна
![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
А кво стана с авторката на темата???
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
kakvo da e stanalo s men? ne razbrah vyprosa ti?
t.e iam napredvit za kakvo napravi temata ot lubopitstvo ili zashtoto si namerila nqkoi test mai 6te stavash kaka aa?Първоначално написано от Mim4etooo
![]()
![]()
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.