.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]ще се направя че не съм го видяла!
    Аз също .. ако трябва да ми се казва нещо,то ще ми бъде казано,няма смисъл да се меся в такива неща ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Повече от фен
    nqma da stavam kaka, napraih temata 6toto mi se slu4i tva ne6to predi 2-3 godini (bqh na 15-16 god nqkade, sega sym na po4ti 18 ) i ako vi kaja kak reagirah. zna4i kato go vidqh ne pomislih izob6to za tva kvo pokazva otidoh i kazah na maika mi kvo stava tuka 6to ni6to ne kaza? a tq posle kaza na ba6ta mi 4e sym razbrala i taka ama be6e otricatelen de . i taka

xaa.. na men mi se slu4i taka ama bqx na 9 i nemojax da razbera polojitelen ili otricatelen e de ama nqmam o6te edna sestra..vse pak sme tri tolkoz stiga az v sredata osve brat nq ko da iskam
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    няма такъв шанс, майка ми е на 50 и кусур и вече е в менопауза

Ами преди около 1година и нещо ми се случи това ама го намерих в кошчето.Беше полужителен.После нищо не казах само стоях и чаках да видя дали ще ми кажат.Но след като това не се случи се скарахме щото ми беше супер гадно.Естествено се измъкнаха под предтекст че искали да бъде изненада
    Представям си каква изненада,аз да не съм 2 годишна и нищо да не разбирам
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Защо да и казвам нещо ? Нали и тя е човек и прави секс . Дори и да е положителен , няма да се стресна , напротив ще се зарадвам

Ще се разпищя и ще я извикам.Ще взема да и крещя не е ли е можела да внимава повече!Не ми трябва още едно малко изродче!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен
    Ми аз ще се зарадвам

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: ако откриете тест за брeменност на мама?

Цитирай Първоначално написано от Mim4etooo
    Zna4i vyprosa mi e sledniq: Kak bihte reagirali ako vlezete v banqta i zavaritq na mivkata zabraven testa za bremennost na maika vi?

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    ...Аз съм откривала такъв тест на мама.
    Беше отрицателен.Нямаме си бебе!Пък и така е по-добре.След като го намерих поразпитах мама и поговорихме.Тя няма намерение да ражна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си