- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ако откриете тест за брeменност на мама?
Аз също .. ако трябва да ми се казва нещо,то ще ми бъде казано,няма смисъл да се меся в такива неща ...Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
nqma da stavam kaka, napraih temata 6toto mi se slu4i tva ne6to predi 2-3 godini (bqh na 15-16 god nqkade, sega sym na po4ti 18 ) i ako vi kaja kak reagirah. zna4i kato go vidqh ne pomislih izob6to za tva kvo pokazva otidoh i kazah na maika mi kvo stava tuka 6to ni6to ne kaza? a tq posle kaza na ba6ta mi 4e sym razbrala i taka ama be6e otricatelen de . i taka
xaa.. na men mi se slu4i taka ama bqx na 9 i nemojax da razbera polojitelen ili otricatelen e de ama nqmam o6te edna sestra..vse pak sme tri tolkoz stiga az v sredata osve brat nq ko da iskam![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
няма такъв шанс, майка ми е на 50 и кусур и вече е в менопауза
Ами преди около 1година и нещо ми се случи това ама го намерих в кошчето.Беше полужителен.После нищо не казах само стоях и чаках да видя дали ще ми кажат.Но след като това не се случи се скарахме щото ми беше супер гадно.Естествено се измъкнаха под предтекст че искали да бъде изненада![]()
Представям си каква изненада,аз да не съм 2 годишна и нищо да не разбирам![]()
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Защо да и казвам нещо ? Нали и тя е човек и прави секс . Дори и да е положителен , няма да се стресна , напротив ще се зарадвам![]()
Ще се разпищя и ще я извикам.Ще взема да и крещя не е ли е можела да внимава повече!Не ми трябва още едно малко изродче!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ми аз ще се зарадвам![]()
Първоначално написано от Mim4etooo
...Аз съм откривала такъв тест на мама.
Беше отрицателен.Нямаме си бебе!Пък и така е по-добре.След като го намерих поразпитах мама и поговорихме.Тя няма намерение да ражна...![]()