.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ти също пишеш, ако не се лъжа.
    Хахахаа никъде не съм твърдял обратното, но нарочно го пропуснах да видя дали ще се хванеш. Само малките деца биха обърнали внимание на това. Няма какво да спорим с тебе повече...

Прав е, но това е нечовешко, противоестествено и гадно. Такива хора ме измъчват адски много. Не те оставят да се докоснеш до тях, сложили да бариера и не те допускат по-близо. Ако решиш да пристъпиш - хапят. Не го разбирам това, съжалявам много.
    Пак намесваш любовта. Остави я намира. Живота не е да си хванеш гадже да го чукаш и да му натякваш колко го обичаш разбери. Аз не съм влюбвал досега и не не хапя когато някое момиче иска нещо повече а просто съвсем тактично го отрязвам. Безкомпромисен съм когато преспя с дадена девойка. Не ми пука колко плаче и колко страда след като я зарежа. Знам че така смачквам чувствата и , но живота без продължително обвързване ми допада. Пораснеш ли малко ще разбереш какво нещо е живота и че никой не дава 5 пари за тебе...Да кажем че повече съм видял от тебе...

Еми, браво...

Знаеш ли, хора като теб ме отвращават, защото цялата тая глупост е провокирана от онзи страх вътре в теб, онзи страх да не останеш наранен, да не страдаш. И ако до една степен е нормално да си такъв - известна доза себичност никога не е излишна, както вече казах, то не трябва да се прекалява, защото губиш човечността си, себе си.
    Не можеш просто така да се гавриш с другите, защото някой се е изгаврил с теб преди това.

Казваш, че така не си уязвим, а? Да, не си уязвим от другите, но си уязвим от себе си и се саморазрушаваш.

И за теб това ли е "безкомпромисността"? Да отрежеш някое пиче, след като си я опънал на последното парти и после да се разхождаш с доволна усмивка, мислейки си как си я преебал. Ем, още веднъж - браво.

А докато ти си губиш времето да пишем в такъв форум не познаваш що е реален живот...Надявам се ме разбираш...
    А относно това - чакай сега, ти ме критикуваш, затова, че не съм била познавала реалния живот, т.к. се занимавам да пиша по форумите. Оттук си правя изводите, че щом ти ме критикуваш, следователно ти го познаваш (живота), но въпреки това, мон шер, и ти пишеш по форумите, оттам идва противоречието.

Айде, моля ти се, не ми се прави на толкова велик.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен
    Еми, браво...

Знаеш ли, хора като теб ме отвращават, защото цялата тая глупост е провокирана от онзи страх вътре в теб, онзи страх да не останеш наранен, да не страдаш. И ако до една степен е нормално да си такъв - известна доза себичност никога не е излишна, както вече казах, то не трябва да се прекалява, защото губиш човечността си, себе си.
    Не можеш просто така да се гавриш с другите, защото някой се е изгаврил с теб преди това.
    Знаеш ли. Хич не ме интересува че те отвращавам. Страх ? Че какво му е лошото - това си е инстинкт за самосъхранение и присъства във всеки човек. Така че... Аз съм на принципа - по - добре другите да са наранени от колкото аз. Ти не можеш да ми даваш акъ как да живея живота си. Омръзна ми да обяснявам че никой не се изгаврил с мене, затова пасувам.

И за теб това ли е "безкомпромисността"? Да отрежеш някое пиче, след като си я опънал на последното парти и после да се разхождаш с доволна усмивка, мислейки си как си я преебал. Ем, още веднъж - браво.
    Кеф ми става че съм я наебал, а не от това че съм я преебал ( но и не ми пука особено) Ъхъхъх е тогава се разхождам с доволна усмивка

А относно това - чакай сега, ти ме критикуваш, затова, че не съм била познавала реалния живот, т.к. се занимавам да пиша по форумите. Оттук си правя изводите, че щом ти ме критикуваш, следователно ти го познаваш (живота), но въпреки това, мон шер, и ти пишеш по форумите, оттам идва противоречието.

Айде, моля ти се, не ми се прави на толкова велик.
    Мон шерри критикувам защото съм сигурен , не аз не съм сигурен аз съм убеден че съм живял повече от тебе ( не от възрастова гледна точка ). Казах ти - никъде не съм твърдял обратното. Ето пак продължаваш и продължаваш да се закучваш затова. Престани вече...

О, виж какво, аз въобще не ти давам акъл как да живееш по простата причина, че не те познавам и ми е все тая дали си г-н Недостъпен или си майка Тереза. Това си е абсолютно твоя работа.

Аз просто се изумявам от подобен начин на живот, защото, съдейки по себе си, някак ми се струва буквално абурдно и адски неправилно спрямо останалите. И знам, че теб не те е.бе за тях, но мен ме. И предпочитам хората около мен да ми се усмихват, да съм открита с тях, да знаят, че могат да разчитат на мен, колкото и тъпо да ти звучи това, отколкото понякога дори да се страхуват от мен, защото не знаят как ще реагирам или защото съм дръпната, студена, себична и т.н.

Смятам спорът за приключен, тъй като няма смисъл да си чешем пръстите повече, излагайки аргументи, които другият просто не иска да разбере и приеме.

Съгласен, мон шер?

Супер фен
    Аз просто се изумявам от подобен начин на живот, защото, съдейки по себе си, някак ми се струва буквално абурдно и адски неправилно спрямо останалите. И знам, че теб не те е.бе за тях, но мен ме. И предпочитам хората около мен да ми се усмихват, да съм открита с тях, да знаят, че могат да разчитат на мен, колкото и тъпо да ти звучи това, отколкото понякога дори да се страхуват от мен, защото не знаят как ще реагирам или защото съм дръпната, студена, себична и т.н.

Смятам спорът за приключен, тъй като няма смисъл да си чешем пръстите повече, излагайки аргументи, които другият просто не иска да разбере и приеме.

Съгласен, мон шер?
    Различни хора, различни идеали. Спора не винаги се изразява в това да убедиш отсрещната страна в тезата си. Както и да е. Щом не ти спори няма да спорим. Аз съм доволен от тоя начин на живот и пак съм щастлив ? Ти се радваш на едно аз на друго... Това е ма шерри

Прав си за спора. Дори не ми е и минавало през ума, че мога да те убедя, просто изразявах позиция и не ме притеснява да продължа да го правя, но някак се губи смисълът, защото стана малко тип едно си баба знае, едно си бае.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си