Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
Ти също пишеш, ако не се лъжа.
Хахахаа никъде не съм твърдял обратното, но нарочно го пропуснах да видя дали ще се хванеш. Само малките деца биха обърнали внимание на това. Няма какво да спорим с тебе повече...

Прав е, но това е нечовешко, противоестествено и гадно. Такива хора ме измъчват адски много. Не те оставят да се докоснеш до тях, сложили да бариера и не те допускат по-близо. Ако решиш да пристъпиш - хапят. Не го разбирам това, съжалявам много.
Пак намесваш любовта. Остави я намира. Живота не е да си хванеш гадже да го чукаш и да му натякваш колко го обичаш разбери. Аз не съм влюбвал досега и не не хапя когато някое момиче иска нещо повече а просто съвсем тактично го отрязвам. Безкомпромисен съм когато преспя с дадена девойка. Не ми пука колко плаче и колко страда след като я зарежа. Знам че така смачквам чувствата и , но живота без продължително обвързване ми допада. Пораснеш ли малко ще разбереш какво нещо е живота и че никой не дава 5 пари за тебе...Да кажем че повече съм видял от тебе...

Еми, браво...

Знаеш ли, хора като теб ме отвращават, защото цялата тая глупост е провокирана от онзи страх вътре в теб, онзи страх да не останеш наранен, да не страдаш. И ако до една степен е нормално да си такъв - известна доза себичност никога не е излишна, както вече казах, то не трябва да се прекалява, защото губиш човечността си, себе си.
Не можеш просто така да се гавриш с другите, защото някой се е изгаврил с теб преди това.

Казваш, че така не си уязвим, а? Да, не си уязвим от другите, но си уязвим от себе си и се саморазрушаваш.

И за теб това ли е "безкомпромисността"? Да отрежеш някое пиче, след като си я опънал на последното парти и после да се разхождаш с доволна усмивка, мислейки си как си я преебал. Ем, още веднъж - браво.

А докато ти си губиш времето да пишем в такъв форум не познаваш що е реален живот...Надявам се ме разбираш...
А относно това - чакай сега, ти ме критикуваш, затова, че не съм била познавала реалния живот, т.к. се занимавам да пиша по форумите. Оттук си правя изводите, че щом ти ме критикуваш, следователно ти го познаваш (живота), но въпреки това, мон шер, и ти пишеш по форумите, оттам идва противоречието.

Айде, моля ти се, не ми се прави на толкова велик.