Цитирай Първоначално написано от psihqsala
Е,ок,ама какъв е смисъла да свеждаме глава и да потъваме в разни черни мисли? Ето това имам предвид. В крайна сметка ,за съжаление,да,зависим от много хора,но какво ни пречи да се борим за това,което искаме да постигнем,а ако не зависи от нас,вече е друго..идеята е да не се отчайваме и да се даваме на глупостите. Може би това,което казах прозвуча клиширано и недообмислено,но.. мисълта ми е,че просто няма за кога да се сдухваме..днес ни има-утре-не. Решенията си ги вземаме ние. Доколкото зависят от нас нещата,да ги променяме. Останалото в Божи ръце.
На приказките е така,обаче изпитала ли си чувството от един нещастник с който се е*ават хората,някой който тъпчат и бият ей така за удоволствие,да си поставиш за цел да се издигнеш над всички тях и те да те уважават и да се страхуват от теб.Да го постигнеш,да се чувстваш добре и над всичко и всички,да живееш добре,да си щастлив и да не ти пука за нищо,а агресията и гнева да ти дава сила,сила да живееш,да се забавляваш и да се чувстваш добре,само като си спомня и полудявам от кеф.Чувството е великолепно и в един миг,да се скапеш изведнъж,поради кофти обстоятелства,други хора и моментни слабости и грешки.И после ставаш обикновен,обаче не точно,проблемите си остават и не се забравят.Ама вече не се чувстваш така силен,така смел и готин.И тогава спомняйки си какъв си бил се сдухваш без да го искаш,разочароваш се от себе си и от другите.Аз съм го изпитал и говоря от опит.Ако мога някой ден да си избера един период от живота ми да се повтори или един ден,бих избрал деня в който се ДОКАЗАХ ПРЕД СЕБЕ СИ,или пък деня в който целунах за 1-ви път моето момиче,цял живот бях мечтал за истинска страстна целувка с чувства и нежния допир на ръката и върху моята,погледа и и мисълта,че може да ме загуби.
Само заради този спомен още имам чувства към момичето ми и пускам теми една след друга и вече почти 1 месец се опитвам да си я върна.
Защото тя е може би един от най-големите успехи с живота ми,нещо което смятах за невъзможно.Няма невъзможни неща,има труднопостижи цели и моменти успехи,това е горчивата истина