- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или парите !?
Кое предпочитате ?
Любов естествено.
nqkoe myjko mnenie ?![]()
Mislq,che ednoto ne moje bez drugoto.
Lichno sam opitvala kak bez pari lubovta nqkak izblednqva sred vsichkite finansovi problemi,no tova ne oznachava,che bih ostavila lubovta za pari.
Nai-dobre e i dvete na edno.
+1.Липсата на пари води до много скандали и проблеми.Така че най-добре и дветеПървоначално написано от hooliganka89
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Парите може би,защото с тях идват много развлечения и не се чувстваш така самотен,защото винаги можеш да се напиеш и надрусаш,винаги можеш да се качиш на яката си кола или мотор,да завъртиш гуми и да си качиш адренали когато ходиш по бръснача,на ръба между живота и смъртта.
А любовта на мен не ми влияе добре,укротява ме,дава ми напразни надежди,малко щастие и много гадни мисли и проблеми,поне досега е била такава.И когато любовта си отиде не остава нищо,а когато парите си отидат,остават спомените и амбицията,след любовта остават спомените и страданието.Аз избирам амбицията пред страданието в този случай!
А някой ден искам да имам много пари и любов,към това се стремя в тоя живот!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Предпочитам любов.
Но, такава каквато я искам, никой не може да ми я даде.
Тъй че - кинти!
Мноооого пари, мноооооого... и само мои!
Любовта 100 %![]()
Който е казал любов е много заблуден... Аз съм за пари![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
MOney is the power , power is the money . I az sam na tova mnenie !
i zabelqzah che smao momichetata kazaha liubovta![]()
![]()
е за тва тъ уважавам!Първоначално написано от tuzaro
и аз съм за парите, ма нали знаете пари при пари отиватмойте критерии са американ експрес платинум и сметка в кредит суис (минимум 500 000 швейцарски франка)
![]()
Shtastieto.![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
ХАХАХАХА дааам, знаех си че всички момичета ще кажат любовта а другите паритеПървоначално написано от tuzaro
..И аз бих взел някой друг лев
The Spark
Ние строителите сме бедни хора, пък кат земем парите ше одим по общественичкиПървоначално написано от 5StaR
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
predi vreme lubovta..ama ne6to ne stava ni6to ot neq ii sega mai pari4kite![]()
e Mnogo qsno 4e parite ... ot lubovta smisul nqma
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Скоро никой не ми е давал любов...ПАРИТЕ, ко др ми остава...
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
значи глей са аз имам бизнес планПървоначално написано от evelinka1122
щи дам пари, пък ти ще дадеш любов а?![]()
Човека е създаден да бъде алчен,парите никога няма да ви стигнат,както е казал великия Мечо Пух - колкото повече,толкова повече. Щастието е важно,аз не отричам стойноста на парите,но всеки един с малко мозък в главата може да изкарва достатъчно,а колко е достатъчното - това зависи от вас.
пари естествено
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Хаха интересен въпрос: любовта или парите? Имаше един анекдот, в който се разправяше как един влюбен седнал на масата да яде, а в чинията му пишело само "любов"![]()
Та въпроса е много обширен общо взето. Според мен най-важното е хората да се разбират, а всичко останало има цака как да се подреди