- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или парите !?
Парите
Любов,разбира се![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Имаш ли парички обичан си от всички, Нямаш ли парички - забрави за всички![]()
![]()
![]()
с любов без пари :^) се едно да обичаш некой и да живееш в кашон на улицата![]()
![]()
[/url]
Парите...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
тъжната истина ... любовта стана табу ... стока ... инструмент ... жалко еПървоначално написано от punkrock
парите може би..
Любовта![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
sexa![]()
![]()
Lubov est bez lubov vsi4ko hubavo iz4ezva...a parite ne sa nai vajnoto![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Всички казвате любов а не пари, но защо? Да видите 2 дена без пари хубаво ли е? Този който търси само любов, значи си има пари и нещо му липсва, естествено намира "любов" срещу пари. Този който иска пари, търси пари и намира пари, срещу "любов"За това най хубаво е да има и пари и любов без значение от пола. Няма пари - няма любов.
Сега както сме го закъсали с парите не ни пречи да се любвеобилстваме, ама поне парите са общи![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
Офф темата е от март ...кво я изкарвате??
Иначе бих избрала любовтаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
More money-love story
No money-I'm sorry![]()
Първоначално написано от besnicataa
![]()
![]()
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Любовта..! ..парите все някак си се искарват - а любовта няма да я срещаш 1000 пъти..
Желязна Девица
влезне ли мизерията през вратата, любовта излита през прозореца![]()