- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за плочките...
Добра вечер ,народе.Имам питанка относно металните плочки ,върху които се гравират разни надписи.Една приятелка от 3 дена ми пищи,че не знае откъде да си намери такава.Аз никога не съм си купувала бижута бижута или разни такива глупости.
Та...Някой да знае къде се гравират плочки(за София става на въпрос).
В на тъмно има такива плочки![]()
...
да знам че в натъмно има.обаче тя иска някакъв специялен надпис,а аз не знам в натъмно да ги гравиратПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
аз знам,че гравират по поръчка в малкия цум на ул. Пиротска №9.там помня,че беше при едни бижута,но ако не го намериш питай някой![]()
във златарски магазини същ0 гравират,в м0я град е 3-4 лева зависи от надписа и такива..![]()
Аз на бившия ми приятел му взех плочката от На Тъмно и ходих до малкия ЦУМ да ми я гравират ...това беше няй-ценния подарък който съм подарявала до сега .. и за него и за мен.
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Около 30 стотинки е на символ при златар. Плочките са 5-7-10 лева, в зависимост от материала и дебелината. Продават ги по сергийките със сребро и злато. За София се сещам, че можеш да провериш в (и пред) подлеза от ЦУМ към ул. "Пиротска"
Има едно ателие за гравиране на „6-ти септември“, до Дивака, провери и там.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.