- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка с език
Хора проблема ми е че не мога да се целувам с език и никога не съм се целувал с език.На 15 год съм-са ще правя 16 .Искам съвети и да питам дали някое момиче дава "частни уроци".
Няма такова нещо 'не мога'.
Щом до сега не си опитвал, от къде знаеш, че не можеш......
Като дойде момента ще видиш, че не е трудно![]()
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
em ne moga mn help po temata ama spox i az ne sum se celuvala /samo deto az sum na 14/ a i tva za urozite ne e lo6a ideq:P
то какво трябва да можешне можеш ли да си въртиш езика?
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Е споко като дойде момента наистина ше видиш, че никак не е трудно не се впрягай. А за частните уроци![]()
тва не е математика ..
Успокой се бе,не е страшно,макар,че и аз не съм се целувала)на 13 съм)Така казват опитните...
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
mojem da se nau4im vzimno ako iska6Първоначално написано от scout4e94
![]()
Просто се отпусни и следвай стъпките на момчето щом ще ти е за 1-ви път :P
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
ако наистина даваш дай скайп за връзкаПървоначално написано от mon4eto
С не мога нищо не става момичеХващай ботилката,ръката,възглавни цата или нещо такова и почвай
![]()
остави се инстикта да те води,като допреш устни не мисли за нищо,а се остави на емоцията,е това е,няма смисъл да ти обяснявам,защото май не всички се целуват еднавко![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
vajnoto e da se otpusne6 i da ne se pritesnqva6 kakvo 6te stane i vsi4ko 6te bade nared. az bqh po sa6tiq na4in parviq pat
Малее ако някой дава частни уроци, тогава ще кажа че и аз никога не съм се целувал и абсолютно си нямам на представа какво е това целувка, ще се наложи да се обучаваме ..само че се уча много бавно....
The Spark
50 кинта на час и и практика ще имаш.
Aйде веднага се продаде, нямаш себеуважение..!Та искам безплатни уроци ако някой раздаваПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
The Spark
Взимаш една чиния слагаш една маслина посредата в чинията и почваш да я гониш с език и си готов научен.![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
Не не, тия маслини не ме кефат ..искам с живо истинско женско хуманоидно създание..![]()
![]()
The Spark
ем то само с човек се научаваш наистина ... ама пак с маслини си даваш лек старт![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
В ЮТубе-то има :> Tongue LessonsMaй така беше
Еййй едно време си имаше такива секции бе, къде отидоха
![]()
izvinqvai ama kolko taKIA TEMI IMA?! KATO NE MOJESH SA NAU4ESH KO O4AKVASH KATO NAPRI TEMATA I DA SE NAU4I6 LI?!?!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и аз не съм,ама не се притеснявам.....![]()
![]()
someone else...
Отпускаш се и тва е. Не се впрягай.![]()
Ако си хубава пиши на ЛС ще те научимПървоначално написано от Ивалинка
![]()
The Spark
vij az nz mn po vuprosa s celuvkite no spored men moje da trenira6 v ku6ti da se podgotvi6 malko no ne si misli 4e tova e naistina za da e istinsko ti trqbva 4ovek i az ne sum se celuvala i az ne iskam da se izlagam no vse pak 6te se nau4a nqkoga a ako iska6 pitai nqkoi za drebni saveti no nz dali nqkoi moje da te nau4i tuk kak da se celuva6.
prosto trqbva da si spokoen pone spored men i vsi4ko 6te se naglasi po voda kato nameri6 podhodq6tiq 4ovek i razbere6 4e e do6ul momenta 6te stane edna prekrasna celuvka!
da i az iskam da e romanti4no na moita purva celuvka...!
Love !